Esnek Kızlık Zarı Korkusu

xxeck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
964
680
Merhaba, benim yıllardır kafama takılan bir şey var. Kızlık zarımın esnek olmasından ve evlendiğimde ilk birleşmede kanama olmamasından korkuyorum. Kimseyle ilişki yaşamadım ama çok çok çok özür dileyerek yazıyorum benim işaret parmağımın gireceği kadar ufak bir delik var parmağımla kontrol ettim işaret parmağım sığıyor hissediyorum ama mesela iki parmak kadarlık yok. Lütfen kusuruma bakmayın çok kafama takılmasa asla diyemezdim. Ben korkuyorum ya esnekse ve evlendiğimde sıkıntı yaşarsam diye. Sizce bu durum normal mi? Yoksa kızlık zarımda bir problem olabilir mi?

Türkiyenın durumı bu işte aynen kan gelmeli erkek ya kadın onun ona ait püüüüü
Yahu kızlık zarının amacı zaten bekaret değil orayı mikroplardan korumak

öyle bir amacı yokkkkkkkkkkkkkk o işin
Ayrıca parmagının girecegı kadar delik olmasaydı o regl kanı nerden geliyor olacaktı

O zaten var
Ya allahaşkına kadınlar şöyle düşüncelerle erkeklere prim vermeyin ya cidden
Senin bedenın ha bu konuda sıkıntı yaşarsan adamı boşa bunu sorması bile terbiyesizlik

Araştırın okuyun ya
Ben hiç bir sevgilime ay bakir misin falan diye sormadım o onun hayatı

Merhaba, benim yıllardır kafama takılan bir şey var. Kızlık zarımın esnek olmasından ve evlendiğimde ilk birleşmede kanama olmamasından korkuyorum. Kimseyle ilişki yaşamadım ama çok çok çok özür dileyerek yazıyorum benim işaret parmağımın gireceği kadar ufak bir delik var parmağımla kontrol ettim işaret parmağım sığıyor hissediyorum ama mesela iki parmak kadarlık yok. Lütfen kusuruma bakmayın çok kafama takılmasa asla diyemezdim. Ben korkuyorum ya esnekse ve evlendiğimde sıkıntı yaşarsam diye. Sizce bu durum normal mi? Yoksa kızlık zarımda bir problem olabilir mi?
Demek parmaklayacak kadar korkmuyorsun :KK51:

Herhangi bir penis parmagından kalın korkma
O eğer parmaksa bir şey olmaz abi 21. Yy dayız hala böyle korkularımız var

millet için bakire olma kendin için bunu seç kendi hayatın kültürün inancın için nokta

bunu nasıl kafana takabiliyorsun ? benim de esnekti hatta ilk birleşmede de değil baya sonra patladı. eşin anlayışlı olduktan sonra bunlar dert edilecek konular değil.

bunu nasıl kafana takabiliyorsun ? benim de esnekti hatta ilk birleşmede de değil baya sonra patladı. eşin anlayışlı olduktan sonra bunlar dert edilecek konular değil.
İşte ya anlayışlı olmazsa diye korkuyorum biliyorsunuz ülkemizdeki ataerkil kafayı :olamaz:

kendini ne kadar sıkarsan o kadar kanar. bence kan gelmemesi başarılı bir birleşmenin göstergesi. bize ise tam tersinin dogru olduğu empoze ediliyor.hep toplum baskısı.

İşte ya anlayışlı olmazsa diye korkuyorum biliyorsunuz ülkemizdeki ataerkil kafayı :olamaz:
Anlayışsız bi adamla evlenme o zaman ne kadar abartılıyo erkekler şimdiden evleneceğiniz adamın keyfini düşünüyorsunuz kanı görsün de içi rahatlasın ne kadar iğrenç ya . Bende de hiç kan falan gelmedi ama ne ben ne de eşim takmadık konusu bile açılmadı. Cahil insanlardan uzak durun

Ben de psiklojik sizin gibi darlanırdım genç kızken ya böyle olursa diye ve korktuğum basıma geldi ilk birleşmede kan gelmedi. Tabi bana güvendiği için üzerinde durmadık hiç.

Sadece kanama ile değil senin ilk gecendeki stresin de anlar eşin ilk olup olmadığını. Benim gelmedi mesela kan. İnandırmak zorunda da değilsin ne yapıcak muayneyemi götürecek seni? Rahat bırak kendini parmağınla da kurcalama.

O zar gercek degil, patlayan birsey yok :olamaz:

Lütfen bu tür kelimeleri kullanmayin, sonucta konu sahibu gibi genc kizlar var, bilgisiz ve korkan. Paylastigim videoyu izleyin ki bilgilenin.

X