- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #20.841
Tabiiki öncelikle bize boyunuzu kilonuzu ve hedef kilonuzu yazın pazartesi başlayalım hep birlikte yalnız bildirim günleri bildirim yapmayınca siliyorumMerhaba,bende araniza katilabilir miyim?
Evet her pazartesi bildirim ama mesela yapılamayacaksada bildiriyoruz bu hafta yapamayacağım diyeÇok memnun oldum :)
Boy; 165
Kilo ; 92 gibi sabah bi daha tartilip soyleyeyim size
Pazartesiden pztye bildirim mi yapiyoruz simdi
ONU HİÇ BİLMİYORUM MALESEF bende merak ediyorumBirsey soracagim kimi uyenin altinda vki ile kg grafigi var onu biz yeni uyeler yapabiliyomuyuz acaba ?
olsun sıkma canını sen yemene dikkat et yeter şimdilik okBen hala evde tarti ariyorum kim nereye sokusturdum moralim bozuluncayinede 92yi baz alin napiyim artik.
Bugun hic bisey yapmadim daha ilk gunden bide
Yarina baslicam kesin diyorum bugun cok az yedim cunku,hic baslayamamanin vicdanini yaptim
Ne tesadüf bende başlayamadım malesefBen hala başlayamadım ama canımbugün sporum var.. bakalım.. spor ve detokslarla bişiler yapabilirsemm..
BENDE UMARIM YANİ İNŞALLAH BAŞLIYACAMM:)Ne tesadüf bende başlayamadım malesef
ama bugün tamam bugün başlıyorum akşam yemeğimi hafif yiyerek başlayacAM İNŞ SÖZ!...
HADİ KARARLI OL BUgün başlayalım çok dikkatli bir şekilde pür dikkatli şekilde...BENDE UMARIM YANİ İNŞALLAH BAŞLIYACAMM:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?