- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #20.061
Sloganımızzz;; Gidecek Bu Kilolarrr o Kadarr!!!...
���
No isimler Boylar baş. k.
3 şbthed.k. güncel 10.05 17.05 24.05 31.05 Aylık Hedef 1 eylemsevcan 1,58 61.3 57 60.4 - - - 58 2 muhursuzpusula 1.47 87 65 82.1 - - - 78.5 3 Ellssa 1.64 84 55 77.1 - - - 70 4 @RedGirl hamiş 60.7 68 65.25 - - - 67 5 - - - 6 - - - - - - - 7 - - - - - - 8 9 10 11 12
bayramdan önce sıkıntı yok ama bayramda zaten kapaıyız eskisi gibi olmaz heralde dimi canımm on gidemicez buna gidemicez o gelemicekbu gelemicek bizde oturup bi tepsi baklavayı kendi başımıza yemeyiz yani almayız bile artık10 mayıs kolay Bi hafta bayram haftası hiç yemem hiç sevmem
Aslında kendimden hiç bahsetmedimbayramdan önce sıkıntı yok ama bayramda zaten kapaıyız eskisi gibi olmaz heralde dimi canımm on gidemicez buna gidemicez o gelemicekbu gelemicek bizde oturup bi tepsi baklavayı kendi başımıza yemeyiz yani almayız bile artık
Bende aylık hedefimi tutturacağım galibaaCanlar nasıl gidiyo bende haberler güzel 59lar gördüm çok şükür artık aylık hedefim 58 oldu inş
Hadi inş canımm 10 mayıs değişimimiz olsunnBende aylık hedefimi tutturacağım galibaa
Ayy inşallaaahh :)Hadi inş canımm 10 mayıs değişimimiz olsunn
Aslında daha fenaa☺ kimse gelmeyince biz yicez evdeki tüm cıslarıAslında kendimden hiç bahsetmedim
Küçük bir yerde yaşıyoruz ilçedeyiz eşimin köyünede yakınız kapanmada olsa köye gidebiliyorum bayra mı orda geçireceğiz ben genelde bütün duygu değişimlerin de yediğim içinkeşke evde olsaydım duygularım sabit kalırdı
Güncelledim canımmGüncel kilom 76,8 canım
Ellerine sağlık canımGüncelledim canımm
Teşekkür ederim canım. Nasıl oldu bilemiyorum markete gidiyoruz bazende çocuklar hava almak için cıkıyorlarAa canım çok geçmiş olsun Allah hemen atlatmak nasip etsin hay Allah yaa nasıl kaptınız acaba?
Bizde ara ara markete gidiyoz çocuklarda hergün olmasada sitenin bahçesine inip arkadaşlarıyla oynuyorlar inş bizde kapmayız korkuyorum ama elimizden başkada biley gelmiyor acil şifalar diliyorumTeşekkür ederim canım. Nasıl oldu bilemiyorum markete gidiyoruz bazende çocuklar hava almak için cıkıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?