esnaf mı memur mu

Bulutlarinsesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
334
52
48
kızlar karsımıza cıkan kısıler arasında dıger krıterlerı gecıyorum tabıkı tek sebeb yada tek krıter bu deıl onları haricen tutarsak hissiyat olarak aynı yakınlıgı hissettıgınız kişilerden evlılıkte hangısı mantıklı olur sızce
yanı bı taraf memur dıger taraf esnaff memur olanda kafa rahat ve duzenlı bı hayatmış gıbı esnafta ise stresli bı hayat benı bejkler gıbı gelıyor sızce bu dogru mu dıger krıterlerı hallettıgımı dusunurek sızce hangı taraf mantıklı

Aynı anda iki kişiye birden nasıl aynı hisleri besliyorsunuz da sadece meslek kariyer kriterine düştünüz.
Manavdan sebze seçer gibi konu açmışsınız.
ay ne alaka ya ıkısıyle de konustum ve asık oldum gıbı vbısey demedım ıkı talıpp var ve ıkısınınde bana tavrını hayat gorusunu bılıyorum zaten manasında soyledım ıkısıylede takılıyorum zaten gıbı yorum yaptınız

ay ne alaka ya ıkısıyle de konustum ve asık oldum gıbı vbısey demedım ıkı talıpp var ve ıkısınınde bana tavrını hayat gorusunu bılıyorum zaten manasında soyledım ıkısıylede takılıyorum zaten gıbı yorum yaptınız
bende direk iki farklı görücü geldi kriterler aynı meslekleri farklı olduğundan dolayı konu açtınız diye düşündüm kü doğru düşünmüşüm :)

İki kişiyle de duygusal yakınlığım aynı demişsiniz.
İki kişiye de aynı duygusal yakınlığı hissetmek nasıl oluyor?
Hiç anlayacağım şeyler değil benim.
Evleneceksem seçenek arasından seçmek istemem. Yoğun bir duygu yoksa neden evleneyim?
Mantıkla ilerleyeceksiniz de iyi kazanır diye esnafı seçersiniz batmayacağı ne belli? Memurlar bir gecede işsiz kaldı bu ülkede ona da güvenmezsiniz.
Kriter bu olamaz bence

kızlar karsımıza cıkan kısıler arasında dıger krıterlerı gecıyorum tabıkı tek sebeb yada tek krıter bu deıl onları haricen tutarsak hissiyat olarak aynı yakınlıgı hissettıgınız kişilerden evlılıkte hangısı mantıklı olur sızce
yanı bı taraf memur dıger taraf esnaff memur olanda kafa rahat ve duzenlı bı hayatmış gıbı esnafta ise stresli bı hayat benı bejkler gıbı gelıyor sızce bu dogru mu dıger krıterlerı hallettıgımı dusunurek sızce hangı taraf mantıklı
Üniversiteye yeni başladığımda 18-19 yaşlarındayken bana yazan 3 kişi vardı sosyal medyadan. Görüşmek istiyorlardı. Ben de aralarında kararsız kalınca yurtta kaldığım arkadaşlara durumu anlattım. Üçünün ismini bir kağıda yazdım gözüm kapalı kavanoz içinden bir kağıt seçtim. Kim çıktıysa onunla konuştum görüştük ve sevgili olduk :) konunuz bana o anı hatırlattı 😆😆🤭

Babam memurdu. Kocam ticaret yapıyor.
Ticareti tercih ederim ama bunun tercihe o kadar bağlı olduğunu düşünmüyorum. Aşık olup evlendim. Aşık olduğumda kocam da gayet maaşla çalışıyordu.

İkisinin de artısı eksisi farklı.

Kaç yaşındasınız? İki kişi arasında kaldıysanız tabiki de hiçbiri derim. Gerçekten sevdiğiniz, sizi anlayan, güven veren , belli bir süre güzel vakit geçirdiğiniz, geleceğe ve evliliğe dair beklentilerinizin,hayata bakış açınızın uyuştuğu biriyle evlenmek daha sağlıklı olur. Sevmeden sırf mesleği için mantık evliliği yapmak ileriki zamanlarda sizi mutsuz eder.

Şimdi esnaf var esnaf var
Memur var memur var

Benim eşim esnaf ilk zamanlar küçük bir iş yeri vardı küçük de bir arabası🙈

Babam hiç unutmam şey demişti
Ne uzar ne kısalır yarı aç yarı tok yaşarsınız😬

Şimdiki geldiğimiz nokta hayallerimizin çok ötesinde
Ama riskli tabi batabilirdi de🤷‍♀️

O yüzden eş seçimi meslekten ziyade duygularla olmalı
İyi günde kötü günde yanında olabileceğiniz biri olmalı

İki kişiyle de duygusal yakınlığım aynı demişsiniz.
İki kişiye de aynı duygusal yakınlığı hissetmek nasıl oluyor?
Hiç anlayacağım şeyler değil benim.
Evleneceksem seçenek arasından seçmek istemem. Yoğun bir duygu yoksa neden evleneyim?
Mantıkla ilerleyeceksiniz de iyi kazanır diye esnafı seçersiniz batmayacağı ne belli? Memurlar bir gecede işsiz kaldı bu ülkede ona da güvenmezsiniz.
Kriter bu olamaz bence
İkisine de bir şey hissetmiyormuş diye anladım ben🥰
Önemli olan evlilik sanırım😂

Kız artık al birinden birini muhtemelen ikisi de al birini vur ötekine

İkisine de bir şey hissetmiyormuş diye anladım ben🥰
Önemli olan evlilik sanırım😂
Hayat sigortası gibi görüp evlenecek sonra aynı evde yaşadıkça maddiyatın yetmediğini anlayacak. Millet sevgilisiyle aşık aşık gezerken anlar yaptığının mantıklı olmadığını .

Back
X