• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esmerlere En Çok Yakışan Koku Hangisi Kızlar?

Bende bugday tenliyim ve iki kullandigim parfüm var.
Biri Boss ikicisi cok harika bir koku tavsiye ederim WISH CHOPARD:Bu rengini öneriyorum.

Bild.aspx

mb15254_180587_r1.jpg

sağolun canlarım lolita lempica ve 212 sexy nin kokularına bi bakıcam yurtdışından getirtmek en mantıklısı burda çok pahalı ya 1parfüm yerine 2veya 3 parfüm getirtebilirim (:

kesinlikle haklısın yurtdışında bedavaya satılıyo neredeyse kafamçokkarıştı

canım bende buğday tenliyim bu zamana kadar kullandığım ve memnun kaldığım eski ve yeni kokularımı ekliyorum..
nina-ricci.jpg

gucci_rush.jpg

amor333.jpg

Angel.bmp.jpg

f_CF1C289C644m_b81d9e9.jpg

000008327

pd_vanilla_toilette.jpg

şimdi bunlardan bady shop ve nina ricci,kışında angel kullanıyorum...diğerlerinide kullandım..hepsinden memnun kaldım..kiminden çok kullanıldığı için,kiminden de modası geçtiği için vazgeçtim..ama hala şişeleri duruyor..bunlara bak canım derim..

Son düzenleme:
canım bende buğday tenliyim bu zamana kadar kullandığım ve memnun kaldığım eski ve yeni kokularımı ekliyoru..
nina-ricci.jpg

gucci_rush.jpg

amor333.jpg

Angel.bmp.jpg

f_CF1C289C644m_b81d9e9.jpg

000008327

pd_vanilla_toilette.jpg

şimdi bunlardan bady shop ve nina ricci,kışında angel kullanıyorum...diğerlerinide kullandım..hepsinden memnun kaldım..kiminden çok kullanıldığı için,kiminden de modası geçtiği için vazgeçtim..ama hala şişeleri duruyor..bunlara bak canım derim..

amor amor u bende kullandım canım zaten bi ara çok modaydı o (: body shop vanillayıda biliyorum çok şeker bi koku.ama benim istediğim etkileyici bi koku olması onuda bulamadım :/

angel etkileyici canım..nina da...bir çok kişi bayılır...ama kış kokusu ve az sıkmak lazım...hot couture da angel vs gibi şekerli baharatlı bir koku.....hatta avonda yaptı benzerini 30tl..

10342315.jpg

bide buna bak..pek bulunmuyor ama..versace versus..bunuda çok severim...

esmerlere şekerlı kokular daha cok yakısr ama asıl mevzu tene baglıdır canım ınsanın tenı hangı kokuyu tasırsa kokusu odur..ben guccı kullanıyom kkokusu tenımde ıkı gun kalıyo ama ben sıgara ıctgm ıcın cok sıkarım parfum :)

kar cım katılıyorum..kiminde beğenirsiniz sıkarsınız sizde iyi durmaz...
ya da tam tersi..ten çok önemli..

kar cım katılıyorum..kiminde beğenirsiniz sıkarsınız sizde iyi durmaz...
ya da tam tersi..ten çok önemli..

evetc anım benım onerım sudur gundu bı parfum sıkın tenınıze ve kokunuzu bulun kokuyu bulmak zordur cunku.. hangısı kalıcı ise o sızın ıcındır sıze ozeldır işde ..

Back