Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar geçenlerde burda dolaşırken bi yazı okumuştum altındaki yorumda esmersen Lazer yaptırma tamamen yok olmuyo yine çıkıyo yazmıştı biri gerçekten Öyle mi :44: yani ben evlenmeden önce düşünüyodum ama şimdi ikilemde kaldım :96:
Araştırmadan gitme derim. Hemen kendi ellerindeki sistemi övüp bu en iyisi diyorlar. Paket yerine seans olarak gitmeyi tercih et bence. Beğenmezsen gittiğin yeri değiştirebilirsin. Yoksa "nasılsa parayı peşin ödedin elin mecbur geleceksin" gibi davranabilirler
Araştırmadan gitme derim. Hemen kendi ellerindeki sistemi övüp bu en iyisi diyorlar. Paket yerine seans olarak gitmeyi tercih et bence. Beğenmezsen gittiğin yeri değiştirebilirsin. Yoksa "nasılsa parayı peşin ödedin elin mecbur geleceksin" gibi davranabilirler