• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esmerlerde Lazer

WhisPer00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
183
4
26
İstanbul
Kızlar geçenlerde burda dolaşırken bi yazı okumuştum altındaki yorumda esmersen Lazer yaptırma tamamen yok olmuyo yine çıkıyo yazmıştı biri gerçekten Öyle mi :44: yani ben evlenmeden önce düşünüyodum ama şimdi ikilemde kaldım :96:

Alexandrite Lazer Epilasyon'a git ve bence mutlaka dene :29:
Bütün cihazlar bitirmiyor özellikle "IPL" tavsiye etmem :19:

Çok teşekkür ederim hiç anlamıyorum bilmeden gitmekte istemezdim açıkcası :26:

Araştırmadan gitme derim. Hemen kendi ellerindeki sistemi övüp bu en iyisi diyorlar. :20:
Paket yerine seans olarak gitmeyi tercih et bence. Beğenmezsen gittiğin yeri değiştirebilirsin. Yoksa "nasılsa parayı peşin ödedin elin mecbur geleceksin" gibi davranabilirler :19:

Araştırmadan gitme derim. Hemen kendi ellerindeki sistemi övüp bu en iyisi diyorlar. :20:
Paket yerine seans olarak gitmeyi tercih et bence. Beğenmezsen gittiğin yeri değiştirebilirsin. Yoksa "nasılsa parayı peşin ödedin elin mecbur geleceksin" gibi davranabilirler :19:

Çok haklısın :114: iyi bi yer olmalı bir de şuan araştırdığım tek şey oydu paket seans düşünmemiştim bile :26:

Back