• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama esmere siyahtan başka renk olmaz mı?

Siyah saç buğday tende ve açık tende çok güzel duruyor .Çok beyaz tende biraz göze batıyor ama yine de güzel .Hele mavi siyah bence muhteşem .Ten çok beyazsa her renk yakışıyor .Ama beyazdan daha koyu bir tene sahipseniz düşünmek gerekli .Sanırım yıllardır dönüp dolaşıp , vazgeçemediğim ve en yakışan renk ,mavi siyah.kaydirigubbakcemile5

arkadaslar ben esmer tenliyim kaşlarımda siyah 5 ay önce filan bakıra boyadım saçımı ama aktıkca parlaklıqı qittikçe cok kötü qeliyo şimdi tekrar siyaha dönsem eski resimlere bakıyorum oda simsiyah qeliyo cok boquk ne önerirsinz beyonce un bu saçı qibi yapsammı yardımm edin qörüşlerinize ihtiyacım var:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
benim saçlarım koyu kahve ile siyah arası. kuaförüm koyu kahve, aile siyah diyor.. neyse ama saçlarımın özelliği güneşi gördüğü an kına yapılmış gibi kızıl olması..bu da rengini ister istemez açıyor.. bu arada tenim öyle koyu esmer değil.. hatta beyaza değil sarıya kaçan bi rengi var.. yeşil giysilerle inanılmaz soluk bi rengim oluyo.. neyse kaşlarım ve gözlrimde koyu renk....

saçıma röfle yaptırdım ve mümkün olan en açık sarı tonunu istedim.. kuaförüm saçların üzerinde sana yapılınca böyle duracak dedi ve baktım beğendim yaptırdık.. inanılmaz yakıştı.. hatta bi ara kuaförüm istersem fildişi renginin bile çok yakışacağını söyledi ama bu renkten memnunum dedim.. zaten ikinci boyatmaya gittiğimde dip boyası ile beraber biraz saçımı daha o sarıya boyatmış oldum ki çok daha güzel bi görüntü çıktı ortaya... sana tavsiyem saçını boyatacaksan ve koyu renkli ise saçın mümkün olduğunca iyi bir kuaföre git ve asla paradan çekinme.. daha önce iğrenç kuaförlerlede tanıştığım için biliyorum.. kaliteli bi kuaför kendini riske atmak da istemiyor ve en güzeli söylüyor zaten.. bi de çikolata kahve ve onun bi kaç ton açıklarınında iyi gittiğini söylemek isterim...

Slm arkadaşlar ya bu tyra banksın saç rengını hala bulamadım bılen varmı acaba .bence esmerlere gıdebılecek en guzel ton bu tonlar

f_tyrabanksm_490b748.jpg

f_tyrabanksthm_4a13100.jpg

f_TyraBanks10m_87e9b6a.jpg

f_adsz777m_9b80de3.png

ya kızlar gercekten tyra banks ın saçı cok qüzelmiş beyonce dan vazgeçtim bu renk yapcam en üsteki sanki çikolata kahve qibi duruyo ama daha acık renkler galiba bilen birileri bize yardım edebilirmiii

ben de esmerim ve saçlarım simsiyah :1closedeyes:
bilmeyenler saçımı hep boya zanneder:nazar:
bir ara değişiklik olması adına boyatmak istemiştim ama herkes sakın dokunma dedi :utangac: bende boyatmama kararı aldım:asigim:

ama karamel renge bayılıyorum ama boyatamayacagım galiba...kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kaslarını dert etme benım kaslarım kalın ve koyu sıyahtı kapkaraydı suan kırdırıyorum ve kendım alıyorum kaslarımı daha oncede hıc kuaforde kas aldırmadım herkes cok begenıyor kslarımı tatlım

bal köpüğü,çok açk olmamak şartyla sarıya çalan karamel tonları,çikolata kahve tonları esmerler için uygundur diye düşünüyorum ;)

Bence esmere siyahtan başka renk yakışmaz saplantısından kurtulun zenciler bile sarışın olup muhteşem gözükebiliyorsa esmerler hayli hayli güzel olur sadece prof bi kuaför lazım sarı renk kuşağından ten rengi tonuna en uygun olan renk seçilmeli.

merhabalar ben esmerim. saçlarımda koyu kahve siyaha yakın saçımın rengini değiştirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum ne yakışır onuda bilmiyorum. bazıları siyahtan başak bişiy olmaz diyor bazıları sarı diyo :) evet gerçekten bende çok şaşırdım fikir verebilirseniz sevinirim
Merhabalar öncelikle başkalarının değil de öncelik olarak sizin ne istediğiniz olsun 😊 gri,bal köpüğü, altın kahve bunlar da Bi seçenek sevgiler 😊

Back