• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama esmere siyahtan başka renk olmaz mı?

arkadaslar bu resımlere aldanmayın.. :1no2:
yuzunde bı ton makyaj resımlerde ısık fılan var..
su makyajını sılıp yataktan kalktıgı gıbı bır resmı olsa kımse o sacıda begenmez, kadınıda.. a.s

banada esmer diyolar nerem esmerse sacım siyah olabilir ama tenim beyaz bikere =) bende denedim denedim yapamadım siyah illede siyah diyorum... söyle bi bakıyorum ünlülerin fotolarına da siyah sac bayada sexy gelmeye basladı gözüme =)

Ben siyahı yakıştıramıyorum hiç esmerlere çünkü daha da koyu renkli gösteriyor
Balköpüğü veya karamel renkleri çok yakışıyor esmerlerekaydirigubbakcemile4

ben de esmerim, ama tam esmer yani, kaşı göz kara teni açık değil yani.. ve siyah hiç gitmiyor boğdukça boğuyor beni, bu tenimin tonuyla alakalı.. yani bende hafif turunculuk ve kahvelik var biraz.. karamel de gitmedi açık karamel yaptırdım herkes çok beğendi ama yzmle aynı renk oldu gibi.. vee işte bomba sarıya boyattım, daha alışamasam da hiç beğenmeyen çıkmadı..bence iyi bi kuaföre git sana uygun rengi bulsun.. her renk olabilir ama tonu önemli, bi de tenin benimki gibiyse sakın dorelik kullanma..

siyaahhh..
bence kesınlıkle sıyahh, sarıydı karameldi filan hıc karıstırma doğal halını emın ol ozlersın..
sıyah gercekten de cok daha cekıcı oluyor emın ol.. ben kumralım ama dusunmuyor değilim..
önceden yapmıştım sıyah.. gercekten guzel oluyorr.. a.s

bu resimdeki kadının saçlarının ön kızmındaki renk gibi gölge yaptırsam nasıl olur diye düşünüyorum. evet esmere siyah yakışıyor ama arada dğişiklik iyi olur diye düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
bende esmerim kasim gözüm kap kara ..ama her rengi denedim :D..ama en cok kizil yakismisti MAHAGONI yapmisdim harikaydi herkez cok begeniyordu cok acmisti beni kasim gözüm dahada cikti ortaya bugün yine aldim gene kizil yapcam :D....

latin güzelleri gibi karemel yapabilirsin canım... onlarda esmer vee karemel tonlarında ki saçları iyi taşıyorlar. en azından gölge falan yaptırablirsin...

arkadaşlar
benim çok yakın bir arkadaşım koyu kahve saçlı ve buğday tenli geçen sene tutturmuştu saçımı karamel yapıcam diye
biz çok dedik yapma etme çingene gibi olursun olmaz ama inat etti gitti boyattı ama iyi bir yere
ve kaşını da boyattı
sonra hiç boyanın akmasını beklmeden yine kaşını ve saçını iki hafta sonra hemen boyattı.
1 yıldrı karamel dolanıyo ve ben onun esmer halini hatırlamıyorum bile sanki hep öyleydi.
çokta güzel oldu
galiba önemli olan kaşı falanda boyatmak ona göre makyaj yapmak ve rengin akmasını beklemeden boyatmak

ben beyaz tenliyim yazın bronzlasıyorum sadece birazcık ama sacım siyah kaslarımda siyah gözlerimde ela ama normalde ela pek belli olmuyo koyu görünüo neyse... bi baska sac rengine gecince makyaj stilinide tamamen degiştirmek gerekebiliyor.. kasların renginden tut kullandıgın fara ve ruja kadar... benim sac rengimi görenler var acılınca nasıl oldugunu ama okadar zaman ne kas rengimi bulabildim nede uygun makyajı.. sacım siyahken zeten tenimde beyaz.. gözleri koyu yap dudakları softlastır olsun bitsin ama diger sac renginde deneye deneye öldüm bittim bide alıskanlıklar var tabi.. düşünecek insan önce ben nasıl bi makyaj tarzına sahibim neleri degiştirebilirim degistiremem diye sonra kesin kararlı bi şekilde degişimi göze alacak yada alamicak.. ben boyattım actım sacımı olmadı siyah yatım son bi arayısa girdim yine actım boyattım ama alısamadım yakıstıramadım tasıyamadım yine siyaha döndüm.. saclarımız kıymetli kızlar deneme tahtası gibi kullanmayın ben ilk kez 6-7 ay önce boyadım bi cok kez degiştirdim o günden beri ve cok pişmanım.. gerekiyosa bi uzmandan kuaförden yardım alın sonra uzun uzun düşünün karar verin öyle boyatın sacınızı... ve unutmayın eskisi gibide olmicak tabi hiç bişey yep yeni bir siz olacaksınız buna hazır olun.. son olarak siyah sac güzeldir evet cok güzel hemde... :D öpüyorum hepinizi

ben esmerim ama kaşım gözüm kapkara değil tenimde kahverengi tonlarında hatta çok nadir olarak bana sen esmer değilsin diyenler çıkıyor :)) ama tabi esmerim yani ama öyle çok kara değil gölge iyi olur diye düşünüyorum ama şu resimdeki saç rengi ne mesela aralara ondan attırayım gölge diyorum. resimdeki renk ne renk bilen varsa yazarsa sevinirim

canım bende esmerim ve iki sene önce saçlarım çikolata kahveydi bi süre sırf öyle bi sürede üstünde gölgeyle kullandım ve herkes çok sewdiiii hatta siyaha cewirince baskı yaptı herkes tekrar dön diye ama şimdiyse bakır saçlarım we bunuda coğu insan beğeniyo ikisinide tawsiye ederim esmerlere cok değiştiriyo ve ten renginide daha acık daha canlı gösteriyo .. yalnz tarzınıza uyqun olması lazımm cok deiştiriyo cünkü ben siyahtan bakıra geçince sanki böyle tarzımda bii tikileşme oldu gibide ondan diyorumm :delphin::delphin:

cesaret edebilirseniz bu renkte güzel ama görmeden yakışır yakışmaz bişey diyemiycem ilk kendinizi gördüğünüzde alışık olmadığınızdan garip gelir heralde

ama bu renk gerçekten çok güzel

Son düzenleyen: Moderatör:
Back