- 22 Şubat 2010
- 10.242
- 0
- Konu Sahibi angelgozde
her yerin de kendine göre zorlukları var be cnmmm devriyesiii nöbetii çok fazlaaa oluooo hergün en fazla 3-4 saat uyuyoootamam canım doğuda olmaması iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her yerin de kendine göre zorlukları var be cnmmm devriyesiii nöbetii çok fazlaaa oluooo hergün en fazla 3-4 saat uyuyoootamam canım doğuda olmaması iyi
az önce nereye yazdın cnm hiç fark etmemişim kusura bakma yaa dalgınlığıma geldi sanırımkızlar az önce yazdım kimse cevap vermedi bir kere daha sansımı deneyeyım dedim şimdi de kimse yazmaza bir daha bakmıycam bu topiğe
kızlar az önce yazdım kimse cevap vermedi bir kere daha sansımı deneyeyım dedim şimdi de kimse yazmaza bir daha bakmıycam bu topiğe
haklısın canm allah yardımcısı olsun...her yerin de kendine göre zorlukları var be cnmmm devriyesiii nöbetii çok fazlaaa oluooo hergün en fazla 3-4 saat uyuyooo
heh buldum cnm tamamen gözümden kaçmışşş kusura bakma tekrarbende esmerim bende :86::86:
canm ben seni görmedim valla hoşgeldin nasılsın:)
amin cnm 12 de arar bnm ki beni nöbetten çıkıncaaaa kıyamam ben ona sesimi duymadanda asla uyumaz bitanem bnmhaklısın canm allah yardımcısı olsun...
22 yaşındayım 4 aydır evliyim ingilizce öğrtmeniyim daha atanmadım, ha bide esmerim:))iyiyim sen nasılsın kendinde acuk bahseder misin
melekgözde sen nasılsın acukta seni tanısam heç fena olmaz:44:
tanışalım tabi ki cnm ben dediğim gibi çalışan bi bayanım gündüzleri işteim ama kk ya gene de girerimiyiyim sen nasılsın kendinde acuk bahseder misin
melekgözde sen nasılsın acukta seni tanısam heç fena olmaz:44:
amin cnm 12 de arar bnm ki beni nöbetten çıkıncaaaa kıyamam ben ona sesimi duymadanda asla uyumaz bitanem bnm
ayyy taze evli ne güsel yaaaa bnm de yaza nişanım var22 yaşındayım 4 aydır evliyim ingilizce öğrtmeniyim daha atanmadım, ha bide esmerim:))
22 yaşındayım 4 aydır evliyim ingilizce öğrtmeniyim daha atanmadım, ha bide esmerim:))
ayyy taze evli ne güsel yaaaa bnm de yaza nişanım var
kızlar ben yatıorum tosti ve monalizacımm siz beraberr sohbet edin biraz daha uykunuz yoksa sabah okucam hepsini
hem hergün gelin tmm mı ben sevdim ikinizide çokk
hep beraber sohbet ederizzzzz
ayyy taze evli ne güsel yaaaa bnm de yaza nişanım var
güle güle canım sen git askerinle konuş acıkta allah muhabbetinizi bozmasın iyi geceler
gü<el canım eşin askermiş allah kolaylıklar versin
bende 23 yasındayım 2 yıllık evliyim benim koçişte öğretmen
bende esmerim :)
hayırlısı olsun canım sen kaç yaşındasın
güle güle canım sen git askerinle konuş acıkta allah muhabbetinizi bozmasın iyi geceler
evet taze gelinim ben:)) darısı sana canm:)