- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 36
- Konu Sahibi angelgozde
hu huuuuu kimse yok mu????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varım incilikom var sen varsınhu huuuuu kimse yok mu????
ne tesadüf canm:))) ama buraya gelin ya iki lafın belini kıralım:))ben varım incilikom var sen varsın
ara ara yazıp başka topiklerde de geziozzzz cnmmm
tmm cnmm napıosun nasılsın bakalım kk daa yenimisinn sennnne tesadüf canm:))) ama buraya gelin ya iki lafın belini kıralım:))
napıyım evde tekim pinekliyorum işte:) yeni sayılırım canm ağustosta üye oldumtmm cnmm napıosun nasılsın bakalım kk daa yenimisinn sennn
ohhhh ne güselll h.g dün gece yoktunnn neden gelmedin 2 sohbet edelim hiç uykum yoktu ve de hafta sonu idi hafta içi 12 fln olunca yatıom ben sabah iş oluo yaaanapıyım evde tekim pinekliyorum işte:) yeni sayılırım canm ağustosta üye oldum
dalmışımdır bi konuya canm:) yatcan yani sen şimdi peh gelirim canm ederiz bundan sonra evet avatardaki benim:)ohhhh ne güselll h.g dün gece yoktunnn neden gelmedin 2 sohbet edelim hiç uykum yoktu ve de hafta sonu idi hafta içi 12 fln olunca yatıom ben sabah iş oluo yaaa
ama gündüzleri de giriorum ben sen gündüzleri deee gel bol bol sohbet ederiz sennle cnmm bu arada avatarında ki senmisin :13:
15 dk daha buralardayım cnmmmmdalmışımdır bi konuya canm:) yatcan yani sen şimdi peh gelirim canm ederiz bundan sonra evet avatardaki benim:)
15 dk daha buralardayım cnmmmm
napim cnmm yaaa iş güççç devam yaniii pazar da ne çabuk geçtii sabah gene iş varok canmmmm:)) eee neler yapıosunn
napim cnmm yaaa iş güççç devam yaniii pazar da ne çabuk geçtii sabah gene iş var
bunun haricindee asker bekliorum cnm
bnm ki de şuan nöbette biliomusunn bu soğuktaa üşüodur belki de aşkımahhh canm sen asker bekliosun benim eşim hep asker nöbetçi bide şimdi(((
bnm ki de şuan nöbette biliomusunn bu soğuktaa üşüodur belki de aşkım
biraz gripti zaten kıyamam ben bitaneme yaaaaa
doğuda deil cnmmm ama burdan yerini sölemimmm özel msj yazarım sana böle siteler dışarıdan takip ediliooomuşşşay canm ben de sana kıyamam yapma öle nerden yapıo askerlğini?
yine benn
merhaba monarosa tanışmadık sennle :87:
monalisaaa bnm tatlı takipçimmm cnmmm tanışınnn :13:yine benn
merhaba monarosa tanışmadık sennle :87:
doğuda deil cnmmm ama burdan yerini sölemimmm özel msj yazarım sana böle siteler dışarıdan takip ediliooomuşşş