- 20 Ekim 2022
- 29
- 10
- 22
-
- Konu Sahibi Pembishayaller__
Tarık Mengüç gibi oluyor özellikle esmerlerHeves ediyorsun ama bence hiç takma ya, renkli lens takan dışındaki insanlara çok komik gelen bir şey.
Yaa evet aslında anneme falan sordum ela rengi dedi ama galiba renkli almayacağım teşekkür ederimKahverengi. Esmer ten üzerine mavi, yeşil lens takınca inanılmaz kötü duruyor bence. Doğuştan renkli gözlü esmerler oluyor, onlarda güzel duruyor ama lens yakıştıramıyorum ben.
Evet arkadaşlarım takıyor yakından çok belli oluyor teşekkür ederimHeves ediyorsun ama bence hiç takma ya, renkli lens takan dışındaki insanlara çok komik gelen bir şey.a
Haklısınız galiba zaten renkliye çok merakliysanda kahve tarzı al dediler teşekkür ederimDoğal halin neyse o yakışır bence diğer türlü çok yapma durur
Sakın yapma ya, çok kötü bir görüntü renkli lens. Ve inanılmaz komik duruyor benceMerhabalar 16 yaşındayım ve esmer tenliyim 1 yıla yakın şeffaf lens kullandım ama şuan renkli olanlar çok ilgimi çekiyor sizce esmer tene hangi renk lens gider saçlarım koyun kahverengi önerilere açığım
Teşekkür ederim vazgeçtim galibaSakın yapma ya, çok kötü bir görüntü renkli lens. Ve inanılmaz komik duruyor bence
Teşekkür ederim vazgeçtim galibaRenkli lens inanılmaz kötü duruyor.