• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esmer Erkek mi, Sarışın Erkek mi?

sarışın renkli gölü erkelermi yoksa esmer tanli erkeklermi türk kadının ilgisni çeker

• sarışın uzun boylu renkli gözlü

OY: 4 18,2%
  • esmer kalıplı uzun boylu

OY: 18 81,8%

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
sarışın,kumral ve renkli gözlü erkeklerden hoşlanmıyorum..

hele bebek yüzlü olanlardan hiç..ne öyle kız gibi :ecrin_bebek:

esmersen güzelsin:lepi:

karayağızımı çok seviyom ben:asigim:Şeniz

büyük konuşmamak gerek kızlar
hem kimine esmerlik yakışıyo kimine sarışınlık
yani şu tiplerden nefret ederim diyemem sengözlerimebaksanab
sevgilim kumral ve beyaz tenli :asigim:

esmer olmalı sarışınları hiç sevmem benim canım kocam gibi esmer olmalı esmerin havası yeter hem esmer olsun isterse trilyonlarca fazla olsun...

Şöyle kara kaşlı kara gözlü beyaz tenli uzun boylu karizmatik :jeyyar:
Tam benim tipim kaydirigubbakcemile3
İllaki esmer olucakyerimseniben

belkı ben esmer oldugum ıcın bılmıyorum hep sarısın renklı goz yada kumral ela gozlu erkekler hep esmerlerden daha bı farklı daha bı cekıcı gelmıstır bana.. :asigim: nıtekım Rabbım gonlume gore verdı kumral ela gozlu askımı cıkardı karsıma.. opuyorumnanaktan :asigim:

Bana hep kara kaş, kara göz çekici gelmiştir ama. Sevgilimden önce :) Öyle biri ki unuttum esmerlerin bana daha çekici geldiğini. Büyülü gibi birşey, ayrı bi çekim var benim aşkımda :asigim: Renkli gözlü ve sarışın olmasın derdim hep ama öyle oldu :) Benim aşkım buğday tenli, sarı saçlı, uzun boylu, yeşil gözlü, hafif uzun saçları kıvırcığım benim çok tatlı, apayrı bi çekiciliği var. Yani sarışın erkek ama sadece benim aşkım! :asigim:

Back