İddia eden kaynak gösterir, iddiasını ispatlar. Abdestsiz Kur'an okunmaz diyenler, Kur'an'ın neresinde yazıyorsa göstersinler. Abdest yalnızca Maide suresi 6. ayette namaz kılmak için ön hazırlık olarak geçer, başka da geçmez. Adetli kadınlarla yalnızca ilişkiye girilmez, Bakara suresi 222. ayette konu noktalanmıştır. Adetli kadına yasak anamında başka da bir şey Kur'an'ın hiçbir yerinde geçmez. Dinimizi ya Kur'an'dan öğreniriz ya da yalancı uydurukçulardan. Dinde kuralı Allah koyar, Allah hiçbir insana, mezhebe, tarikata kendi adına kural uydurma yetkisi vermemiştir. Ben adetliyken Kur'an okuyorum, hiç abdest de almıyorum. Dünyaya kendimizi rezil ediyoruz. Zavallı müslimler insanların uydurdukları eklemeler yüzünden hayatları berbat oluyor. Kuralı Allah koyar.
İlla kaynak arıyorsanız mezheplerin tamamı çocuk evliliğine izin verir, hadis kitaplarının çoğunda kızların sünnet edilmesi istenir. Uyduruk din yerine indirilmiş Kur'an'a yönelin.
Pek de dindar sayılmam ama dinden geçinenlere Kur'an dini öğretecek kadar olayı araştırmış ve oturtmuş birisiyim. Yani ateistler birilerine kul hakkı yemenin haram olduğunu anlatıyor, durum bundan ibarettir.
Kaynak ismi tabii ki verebilirdim ama siz arayın Kur'an dini ve uyduruklar diye. Aklınızı kullanın ve aşağıda alıntıladığım yazdıklarımı tekrar düşünün. Doğruyu göreceksiniz.
Adet görürken de her halde de Kur'an okunur. Kur'an okunmasın ki dinden geçinenlerin gemisi yürüsün. Kur'an ayrıca abdestsiz okunur. Kur'an okumanın önüne hiç kimse adet, abdest gibi engel koyamaz. Bunların Kur'an'dan dayanağı yoktur, mezhepçiler tarafından uydurulmuştur.
Adetli kadın kilometrelerce koşabilir, asker olup savaşabilir, uçak uçurabilir, ameliyat yapabilir, çocuk bakabilir, tarlada çalışabilir, öğrencilik yapabilir, ders anlatabilir ama Kur'an okuyamaz, yok böyle bir şey.