- 12 Mart 2018
- 1.290
- 2.094
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım pazartesi okumalara başlıyoruzBi bakayim bugun Parecim haber veririm MssPARE
Kolay gelsin hejarim ❤⚘Canım ben katılamayacağım
Taşınma telaşımız var,teşekkür ederim etiket için
Allah razı olsun canım benimKolay gelsin hejarim ❤⚘
Hayırlı CUMALAR hanımlar yeni gruba katılmak istermisiniz bildirimi etiketleri gördünüz mü bilmiyorum yinede sormak istedim dualarımız altta katılmak isterseniz
@KurkmantoluS
@Freddy
@Aktif Lora
liberti22
G Gunduzguzell1
nursevdi
esoss88
iyilik_guzellik
@kavs-i kuzah
Canım.pazartesi kuzum o zamana kadar birikim yapabilirsinMssPARE parem ne zaman başlıyacaz
Tm canım uzun süredir katılamadım okumalara ya bi heyecan oldumCanım.pazartesi kuzum o zamana kadar birikim yapabilirsin
Nevreste okudumHerkese günaydın ⚘Hayırlı Haftalar
Dua dostların bugün okumalara başlıyoruz Rabbim Esma zikirlerimizi ve duamızı kabul etsin
Sizden ricam lütfen günlük aksatmadan yarina birakmadan okuyalım 3 gün okuma olmazsa listeden çıkaracağız küsmece kirilmaca yok kurallar böyle
Olurda sıkıntılı bir durum olursa özelden yada konu içine yazınki neden gecikti bilelim ve yerinize okuyalım aksama olmasin
arkadaşlar ESMA ları anlamlarını da okuyalım hatta bir yere yazalım ki ne demek öğrenelim faziletini kat kat yaşıyalım inşallah ⚘
RABBİM kabul etsin her birinizin duasını
Bugün duası okunucak arkadaşımız
Nevreste
Arkadaşımızın niyeti
Ey Hayy ve Kayyum olan Allah'ım, senin rahmetine sığınıyorum.
Oğlum gireceği Lgs sınavında istediğinden daha iyi bir puan alsın. İstediği okula yerleşsin. Rabbim emeklerinin karşılığını ver.
Kızlarım Yks sınavında istedikleri puanı alıp;istedikleri yere 2024 Eylül ayında, yeni okullarında başlasınlar.
Rabbim emeklerimizin karşılığını ver. Bizi feraha çıkar.Güzel günler göster,yeni güzel kapılar aç bize.
Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
️️️️️️️️
️ 1.Duamiz...Seçilen 2 ESMA-ÜL-HÜSNA ️
1.ESMA.... YA MELİK cc 100 defa okunucak
EL Melik ne demek ; görülen ve görülmeyen bütün âlemlerin, bütün kâinatın tek sahibi ve mutlak surette tek hükümdârı demektir. Kendisine ibâdet edilmeye yegâne lâyık olan O’dur. O’nun istediği olur, istemediği olmaz. O, bir şeyin olmasını isterse, sadece “ol” der, o da derhal olur.
2.ESMA....YA SEMÎ cc 100 defa okunucak
ES Semî’ ne demek ; sonsuz işiten, her türlü kısıtlamadan yüce olarak gizli açık her şeyi işiten; işitilecek şeyler kendisine gizli kalmayan; dilek, dua ve yakarışları kabul eden demektir.
️️️️️️️️
2.Duamız....3 ESMA-ÜL-HÜSNA
1. ESMA ...YA FETTAH cc 33 defa okunucak...
Ya Fettah ne demek? Fettâh; iyilik kapılarını açan; zulme uğrayanlara yardım eden; mü’min kullarını zafere ulaştıran; mü’minlere mânevî kapıları açıp kalplerd-en kederleri gideren; her derde çare bulan; her türlü engelleri kaldıran demektir.
2. ESMA...YA MUCİB cc 33 defa okunucak
Ya Mucib ne demek? Mucîb; kendine yalvaranların isteklerini veren; kullarının dileklerine ve dualarına karşılık veren demektir. Kendine yalvaranları işitir, bilir ve onların isteklerini verir.demektir
3. ESMA....YA ŞAFİ cc 33 defa okunucak
Eş Şafi ne demekt? Hastalıkları iyi eden, şifa veren ve kullarına şefaat eden anlamına gelir. O kuluna musallat olan musibetleri def eder, hastaları iyileştirir ve kötülükleri yok eder.
️️️️️️️️
3. Duamız .... 33 defa okunucak
"Lâ ilâhe illâ ente yâ hannân, yâ mennân, yâ bedîas-semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm."
Duanın Anlamı:
“Sen’den başka hiçbir ilâh yoktur. Ey Hannân, ey Mennân, ey gökleri ve yeri en güzel şekilde yaratan, ey Celâl ve ikrâm sâhibi!
️️️️️️️️
Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...
Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın
Sabah saat 9:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen
️️️️️️️
Nevreste
RedGirl
G Glsndmr89
zeyno genc
MssPARE
A Asya89
@selin18
A Ada-Anne
ezgiisel
MMorsalkimm
C Cittaslow
M Morlale8
safi.naz
Y Yaz2021
dunyadanuzak
YagmurSendeanlarsn
dolar milyoneri
MssPARE 2. Niyeti
littlezelda
ilimtalepedenanne
Nur61_
iyilik_guzellik
liberti22
Nevreste arkadaşimin niyetine okudum bagişladim Allah kabul etsin aminnHerkese günaydın ⚘Hayırlı Haftalar
Dua dostların bugün okumalara başlıyoruz Rabbim Esma zikirlerimizi ve duamızı kabul etsin
Sizden ricam lütfen günlük aksatmadan yarina birakmadan okuyalım 3 gün okuma olmazsa listeden çıkaracağız küsmece kirilmaca yok kurallar böyle
Olurda sıkıntılı bir durum olursa özelden yada konu içine yazınki neden gecikti bilelim ve yerinize okuyalım aksama olmasin
arkadaşlar ESMA ları anlamlarını da okuyalım hatta bir yere yazalım ki ne demek öğrenelim faziletini kat kat yaşıyalım inşallah ⚘
RABBİM kabul etsin her birinizin duasını
Bugün duası okunucak arkadaşımız
Nevreste
Arkadaşımızın niyeti
Ey Hayy ve Kayyum olan Allah'ım, senin rahmetine sığınıyorum.
Oğlum gireceği Lgs sınavında istediğinden daha iyi bir puan alsın. İstediği okula yerleşsin. Rabbim emeklerinin karşılığını ver.
Kızlarım Yks sınavında istedikleri puanı alıp;istedikleri yere 2024 Eylül ayında, yeni okullarında başlasınlar.
Rabbim emeklerimizin karşılığını ver. Bizi feraha çıkar.Güzel günler göster,yeni güzel kapılar aç bize.
Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
️️️️️️️️
️ 1.Duamiz...Seçilen 2 ESMA-ÜL-HÜSNA ️
1.ESMA.... YA MELİK cc 100 defa okunucak
EL Melik ne demek ; görülen ve görülmeyen bütün âlemlerin, bütün kâinatın tek sahibi ve mutlak surette tek hükümdârı demektir. Kendisine ibâdet edilmeye yegâne lâyık olan O’dur. O’nun istediği olur, istemediği olmaz. O, bir şeyin olmasını isterse, sadece “ol” der, o da derhal olur.
2.ESMA....YA SEMÎ cc 100 defa okunucak
ES Semî’ ne demek ; sonsuz işiten, her türlü kısıtlamadan yüce olarak gizli açık her şeyi işiten; işitilecek şeyler kendisine gizli kalmayan; dilek, dua ve yakarışları kabul eden demektir.
️️️️️️️️
2.Duamız....3 ESMA-ÜL-HÜSNA
1. ESMA ...YA FETTAH cc 33 defa okunucak...
Ya Fettah ne demek? Fettâh; iyilik kapılarını açan; zulme uğrayanlara yardım eden; mü’min kullarını zafere ulaştıran; mü’minlere mânevî kapıları açıp kalplerd-en kederleri gideren; her derde çare bulan; her türlü engelleri kaldıran demektir.
2. ESMA...YA MUCİB cc 33 defa okunucak
Ya Mucib ne demek? Mucîb; kendine yalvaranların isteklerini veren; kullarının dileklerine ve dualarına karşılık veren demektir. Kendine yalvaranları işitir, bilir ve onların isteklerini verir.demektir
3. ESMA....YA ŞAFİ cc 33 defa okunucak
Eş Şafi ne demekt? Hastalıkları iyi eden, şifa veren ve kullarına şefaat eden anlamına gelir. O kuluna musallat olan musibetleri def eder, hastaları iyileştirir ve kötülükleri yok eder.
️️️️️️️️
3. Duamız .... 33 defa okunucak
"Lâ ilâhe illâ ente yâ hannân, yâ mennân, yâ bedîas-semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm."
Duanın Anlamı:
“Sen’den başka hiçbir ilâh yoktur. Ey Hannân, ey Mennân, ey gökleri ve yeri en güzel şekilde yaratan, ey Celâl ve ikrâm sâhibi!
️️️️️️️️
Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...
Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın
Sabah saat 9:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen
️️️️️️️
Nevreste
RedGirl
G Glsndmr89
zeyno genc
MssPARE
A Asya89
@selin18
A Ada-Anne