- 27 Mart 2019
- 29.136
- 104.338
Hanımlar bugün iki arkadaşa okuma yapilicak niyetleri okuyup dualar iki sefer okunucak Allah kabul etsin
Bugün Duası okunucak arkadaşlar
nursevdi ve B begonviil
Birinci duası okunucak arkadaşımız
nursevdi
Arkadaşımızın niyeti
Sağlıklı sıhhatli ailesine çevresine bağlı saygılı dinine vatanına bağlı hayırlı evlat nasip et Rabbim.Geleceğim de imtihanın olmayacak bana güzellik şans mutluluk getirecekse Rabbim senin makamın sayısız ol dersin olur. Zorlastirma kolaylaştırır Allah'ım. Babamın mekanı cennet olsun amin. Annemi başımızdan eksik etme. Kardeşlerime afiyetler ver. Kız kardeşime sınavında iyi bir puan alıp istediği yere atanıp hayırlı biri ile evlilik nasip et. Okuyan arkadaşlarımın ne duaları varsa sen geri çevirme Rabbim
️️️️️️️️️️️️️️️️
Ikinci duası okunucak arkadaşımız
B begonviil
Arkadaşımızın niyeti
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım günahlarımı affet. Sen içimdekini biliyorsun dualarımı kabul et. Beni ve ailemi sana layık kullar olmayı nasip et.Kızlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar ver. Kızımın tedavisi olumlu olsun. Hayırlı işler nasip et. Torunlarıma zihin açıklığı ver. Beni ve ailemi kazalardan, belalardan, şerden, depremlerden koru. Eşimin kalbine merhamet ver. Siniri su gibi akıp gitsin. Hayırlısıyla ev alma yolunda önümüze engeller çıkarma. Hayırlı komşular nasip et. Duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle.
Dua okuyan herkesten Allah razı olsun.
Allah razı olsun sende de kardeşim
️️️️️️️️️️️️️️️
️ 7 defa okunucak ️
''La ilahe illallahül’azim-ül-halim la ilahe illallahü Rabbül-Arş-il’azim la ilahe illallahü Rabbüs-semavati ve Rabbül-Erdı Rabbül’Arş-il-kerim.''
️ 70 defa okunucak ️
Yâ Allah,Yâ Rahman,Yâ Rahim,Yâ Kâvi,Ya Kadir
️ 100 defa okunucak ️
«Lâ ilâhe illâ ente yâ hannân, yâ mennân, yâ bedîas-semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm.»
️️️️️️️️️️️️️️️️
Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...
Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE Etiket yapmayı unutmayın
Yarın sabah saat 9:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen
️️️️️️️️️️️️️️️️
MMorsalkimm ️
zeyno genc ️
MssPARE ️
Aktif Lora ️
Peeves ️
-kuzeyildizi- ️
A Ada-Anne ️
@selin18 ️
Nevreste ️
esoss88 ️
kunfeyekun__ ️
Life light ️
mutlulukbenihicbirakma ️
mutlulukbenihicbirakma kardeşi ️
iyilik_guzellik ️
nursevdi
B begonviil
C Cittaslow
G Gunduzguzell1
YagmurSendeanlarsn
N Neselikalpler
B Buluts34
liberti22
️️️️️️️️️️️️️️️️
kunfeyekun__ canım dualarin tamamlandı Rabbim dualarını kabul etsin ⚘
Life light ve mutlulukbenihicbirakma hanımlar dualarınız tamalandı Rabbim duası kabul olmuş kul sevinçleri yaşatsın ❤
mutlulukbenihicbirakma kardeşi ve iyilik_guzellik
N Neselikalpler
YagmurSendeanlarsn
Bugün Duası okunucak arkadaşlar
nursevdi ve B begonviil
Birinci duası okunucak arkadaşımız
nursevdi
Arkadaşımızın niyeti
Sağlıklı sıhhatli ailesine çevresine bağlı saygılı dinine vatanına bağlı hayırlı evlat nasip et Rabbim.Geleceğim de imtihanın olmayacak bana güzellik şans mutluluk getirecekse Rabbim senin makamın sayısız ol dersin olur. Zorlastirma kolaylaştırır Allah'ım. Babamın mekanı cennet olsun amin. Annemi başımızdan eksik etme. Kardeşlerime afiyetler ver. Kız kardeşime sınavında iyi bir puan alıp istediği yere atanıp hayırlı biri ile evlilik nasip et. Okuyan arkadaşlarımın ne duaları varsa sen geri çevirme Rabbim
️️️️️️️️️️️️️️️️
Ikinci duası okunucak arkadaşımız
B begonviil
Arkadaşımızın niyeti
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım günahlarımı affet. Sen içimdekini biliyorsun dualarımı kabul et. Beni ve ailemi sana layık kullar olmayı nasip et.Kızlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar ver. Kızımın tedavisi olumlu olsun. Hayırlı işler nasip et. Torunlarıma zihin açıklığı ver. Beni ve ailemi kazalardan, belalardan, şerden, depremlerden koru. Eşimin kalbine merhamet ver. Siniri su gibi akıp gitsin. Hayırlısıyla ev alma yolunda önümüze engeller çıkarma. Hayırlı komşular nasip et. Duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle.
Dua okuyan herkesten Allah razı olsun.
Allah razı olsun sende de kardeşim
️️️️️️️️️️️️️️️
️ 7 defa okunucak ️
''La ilahe illallahül’azim-ül-halim la ilahe illallahü Rabbül-Arş-il’azim la ilahe illallahü Rabbüs-semavati ve Rabbül-Erdı Rabbül’Arş-il-kerim.''
️ 70 defa okunucak ️
Yâ Allah,Yâ Rahman,Yâ Rahim,Yâ Kâvi,Ya Kadir
️ 100 defa okunucak ️
«Lâ ilâhe illâ ente yâ hannân, yâ mennân, yâ bedîas-semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm.»
️️️️️️️️️️️️️️️️
Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...
Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE Etiket yapmayı unutmayın
Yarın sabah saat 9:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen
️️️️️️️️️️️️️️️️
MMorsalkimm ️
zeyno genc ️
MssPARE ️
Aktif Lora ️
Peeves ️
-kuzeyildizi- ️
A Ada-Anne ️
@selin18 ️
Nevreste ️
esoss88 ️
kunfeyekun__ ️
Life light ️
mutlulukbenihicbirakma ️
mutlulukbenihicbirakma kardeşi ️
iyilik_guzellik ️
nursevdi
B begonviil
C Cittaslow
G Gunduzguzell1
YagmurSendeanlarsn
N Neselikalpler
B Buluts34
liberti22
️️️️️️️️️️️️️️️️
kunfeyekun__ canım dualarin tamamlandı Rabbim dualarını kabul etsin ⚘
Life light ve mutlulukbenihicbirakma hanımlar dualarınız tamalandı Rabbim duası kabul olmuş kul sevinçleri yaşatsın ❤
mutlulukbenihicbirakma kardeşi ve iyilik_guzellik
N Neselikalpler
YagmurSendeanlarsn