Popüler Konu Esmâ-i Hüsna nedir?Faziletleri, Allah'ın 99 ismi ve Anlamlari

A Ada-Anne ve papatyamm niyeti için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah MssPARE

A Ada-Anne papatyamm niyetlerinize okudum Rabbim kabul etsin inşaallah MssPARE

A Ada-Anne papatyamm Arkadaşlarimin niyetlerine okudum Allah kabul etsin amin
MssPARE

A Ada-Anne ve papatyamm niyeti için okudum Allah kabul etsin. Amin MssPARE

Bugün duası okunucak arkadaşımız

MssPARE

La ilahe illa ente subhâneke innî küntü minezzalimin"

"Allahümme Rabbena ezhibil be se işfi enteş şafi la şifaen illa şifaüke şifaen la yuğadiru sekamen"

Ey ALLAH'ım!
İnsanların Rabbi sensin, her zorluğu gideren sensin. Şifa ver, şifayı ancak sen verirsin, senden gayrı şifa...yarabbi şifa...

Anne Babama Kardeşime Ya ŞAFİ cc ismin hürmetine 99 Esma hürmetine yarattığın mucizeler hürmetine Eyüb peygamberimiz hürmetine Kuran şifadır diyorsun Rabbim KURANI KERIM hürmetine KURAN'in kalbi olan YASİN SÜRESİ hürmetine tepeden tırnağa sağlık ver yiğenim düzgün yere bassın ve sağlıkla yürüsün şifa ver ....Yarabbim

Şifa bekleyen herkese ve Bana Allahım dua grubunda şifa için dua eden hastane köşelerinde evlerinde kim ne için dua ediyorsa,kim ne istiyorsa hayırlısını imtihansız ver.... senin gücün herşeye yeter biz istiyoruz sen ver.... Allah'ım

Allah'ım hani Secde süresinde diyorsun ya "Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez"

Yarabbi hayal bile edemeyeceğimiz mutluluklar yaşat..Rabbim kalbimde yalnızca senin bildiğin dualarım var...açılmasını istediğim kapılarından daha güzellerini aç..Endişe ve kaygılarımın yerine sükunete ve huzura ulaşmanın sevincini yaşat...Allah'ım ...

Allah'ım ailemi beni yeğenlerimi sevdiklerimi nazardan kötü insanlardan ahir zamanın iğrençliklerinden koru
El Hafız isminle muhafaza eyle,
El Vedud isminle sevgimizi artır,
Es Samet isminle kimseye muhtaç eyleme,
Er Rafi isminle bizleri yücelt,
El Âlim isminle ilmimizi artır,
El Baki isminle bizleri Firdevs cennetinde yaşamayı nasip eyle ...Âmin

Toprağa bereket ver sessiz dilsiz dağlarda toprağın üstünde altında yaşıyan kulların var bizler günahkar kullarınız onların yüzü suyu hürmetine berektini yağdır ...doysun toprak yağmura kara, dolsun barajlarımız suyla, açlıkla susuzlukla terbiye etme ..Ya Vehhâb ismi hürmetine bol bol ver

Ülkeme felaketler afetler kuraklık yaşatma toprağa sakinlik ver ülke sınırlarımı vatanımı bayrağımi ezanımı koru sen kalkan ol düşmana fırsat verme Allahım

dua listemdeki bütün arkadaşlarımın gizli saklı dualarını sen biliyorsun kabul eyle Yarabbim...

Allah'tır,Ehad'dir.Ancak Allah Samed'dir

"La ilahe illa ente subhâneke innî küntü minezzalimin "

İSM-İ AZÂM DUASI

Eúzü billahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim

”Allâhümme inni es’elüke bi-enni leke’l-hamdü lâ ilahe illâ ente’l-Mennânü,yâ Hannanü,yâ Mennanü,ya Bedi’as-semâvâti ve’l-ard,Yâ zel celali vel ikram.”Ya Hayyu,Ya Kayyûm.Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü minez zalimin..Allâhümme inni es’elüke bi-enni eşhedü enneke ente’l-lâhü lâ ilahe illâ ente’l-Ehadü’s-Samedüllezi lem-yelid,ve lem yüled,ve lem yekûn lehü küfuven Ehad.

Elif Lâm Mim,Allâhü lâ ilâhe illâ Hüve’l-Hayyu’l-Kayyûm.Ve ilâhüküm ilâhün Vahidün lâ ilâhe illâ Hüve’r-Rahmanü’r-Rahim.Yâ zel celâli vel ikram.Yâ Erhame’r-Rahimin.Allâhümme inni es-elüke bi-enneke ente’l-lahu lâ ilahe,illâ entel Vâhidül-Ehadül Ferdüs Samedüllezi lem yelid ve lem yüled,ve lem yekün lehü küfüven Ehad.
Lâ İlâhe illâllahu vahdehü lâ şerike leh,lehü’l Mülkü ve lehül hamdü ve Hüve ala külli şey’in Kadir.Lâ ilâhe illallahu ve lâ havleve la kuvvete illâ billahil Aliyyil Azim.Es-elüke bismike’l-e’azze’l-ecelli’l-ekrem.Rabbi,Rabbi,Rabbi, Ya Rabbi,Ya Rabbi,ya Rabbi.Lâ ilâhe illallahu Vahdehu lâ şerike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü ve Hüve alâ külli şey’in Kadir... Elhamdüli’llâhi ve Sübhan-Allahi ve’l-hamdülllahi ve lâ ilâhe illâllahu v’Allahhu Ekber,ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-Aliyyi’l-Azim.”...

okumalarımız bitiyor

Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın

Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen
Her gün saat 09:00 sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam

H Hazellll

Ssero

penyez83

ilknurrr22

A Ada-Anne

papatyamm

MssPARE

Freddy

C Cittaslow

oralardamevsimyazmi

zeyno genc

K kamera

nursevdi

PiXiEE

L lov3y

B begonviil

MMorsalkimm

littlezelda

YagmurSendeanlarsn

Sudansebeplerivar

sunpineapple

Y Yaz2021

dolar milyoneri

dunyadanuzak

MoonfacedMom

S selin18

ilknurrr22 duan okundu eksiğin kalmadı Rabbim duanı kabul etsin canım benim

A Ada-Anne ve papatyamm için okumayanlar

sunpineapple

Y Yaz2021

B begonviil

dunyadanuzak

Son düzenleme:
MssPARE paremm niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn

MssPARE niyetine okudum. Rabbim niyetini kabul etsin inşallah

Canım senin niyetine okudum. Allah kabul etsin ,gönlünden geçeni tez zamanda kolaylıkla versin

MssPARE senin niyetin için okudum canım Rabbim kabul eylesin

MssPARE senin niyetine okudum arkadaşım Allah kabul etsin. Ne güzel bi dua etmişsin Allah gönlünden gecen ne varsa nasip etsin hayırlısıyla inşallah

Allah kabul etsin sanirim secde ayeti yazmisisiniz. Secde etmemiz gerekecek mi? Secde sureside, oruc gibi uzerimize farz oluyor. MssPARE SECDE ETMEMIZ GEREKECEK MI MERAK EDIYORUM?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…