Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tevhid grubu bitiyor zaten bende varım ordaMerhaba tam anlayamadim. Gunluk sayi kac olacak toplam sayi kac vs ? Ona gore Tevhid grubunda oldugum icin yetisir mi bi bakayim
Hejarim mart ayına 3 ay var sen ramazan grubuna girmezsinKatılmayı çok isterim canım diğer grubuna da aynı şekilde, benim doğumum nasip olursa mart ayında olacak, yetiştiririm değil mi
Hejarim katılmak istiyorsan, ben sana destek olurum sıkıştığında, doğuma gitmeden değerlendirKatılmayı çok isterim canım diğer grubuna da aynı şekilde, benim doğumum nasip olursa mart ayında olacak, yetiştiririm değil mi
Katılmak isterim ama tam anlamadım hangisi okunacak ve kaç tane ?
Hızır gibi yetişiyorsun her zaman ki gibi canım benim, Allah razı olsun, o halde beni de listeye yaz canım MssPAREHejarim katılmak istiyorsan, ben sana destek olurum sıkıştığında, doğuma gitmeden değerlendir
Yazdım bile ❤❤❤Hızır gibi yetişiyorsun her zaman ki gibi canım benim, Allah razı olsun, o halde beni de listeye yaz canım MssPARE
Bu kadarcıksa sabah işe giderken çekerim paremmmIki esma var canım
Birini ben seçtim 100 defa okunucak
Diğer esma herkes kendi secicek 100 defa okunucak
Bir de ismi azam duası var bir defa okunucak
Hepsi bu
Ahhhh tinnosum gel gel sende sıkıştığında sana da destek olurum yaz paremmm listeye MssPAREBu kadarcıksa sabah işe giderken çekerim paremmm
Bu kadar TinnosumBu kadarcıksa sabah işe giderken çekerim paremmm