Popüler Konu Esmâ-i Hüsna nedir?Faziletleri, Allah'ın 99 ismi ve Anlamlari

Freddy niyetine okudum bağışladım Allah kabul etsin
C Cittaslow ile zeyno genc niyetine okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah
MssPARE

C Cittaslow zeyno genc için okudum MssPARE

MssPARE okudum Allah tüm şifa bekleyenlere şifa versin inşallah zeyno genc çok geçmiş olsun canımm C Cittaslow Allah dualarınızı kabul etsin

zeyno genc ve C Cittaslow için okudum Allah kabul eylesin inşallah amin MssPARE

C Cittaslow zeyno genc arkadaşlarım için okudum. Allah kabul etsin

C Cittaslow niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallah zeyno genc niyetine okudum Rabbim eşine ya şafi ismiyle şifa versin inşaallah MssPARE

Hanımlar inşallah dua grubunu cuma günü bitireceğiz....Biliyorsunuz ki 1 ocak 2025 tarihinde üç ayların başlangıcı Recep ayına giriyoruz ...O güne kadar dualara devam edelim istedim cuma günüyle 1 ocak arası 18 gün var bu süre içerisinde sadece 1 kez İsmi Azam duası okuyalım diye düşündüm

geçen yıl yapmıştık yine yapalım bu sevabı çok faziletleri çok olan duayı okuyalım inşallah...

uzun bir dua evet ama dua içinde geçen her cümle bildiğimiz zikirler dile yabancı olmayan ve okunuşu kolay olan bu duaya süreden dolayı az olucaktir 18 kişi olup günde bir kişiye okuma yapalım inşallah

Rabbim kabul etsin

Önce dua grubuma paylaşmak istedim ...duamız cumartesi günü başlıyacaktır katılmak isteyenler özele niyetlerini yazınız ve LÜTFEN özel mesaja başlık ISMI AZAM diye yazın çünkü karışıklık olmasin ...yine birlik olup dualara devam edelim canlar❤❤❤

Arapçasını listemiz başlasın ekliyeyim arapça okumak isteyenler için

ISM-İ AZAM DUASI

Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.

”Allâhümme inni es’elüke bi-enni leke’l-hamdü lâ ilahe illâ ente’l-Mennânü,yâ Hannanü,yâ Mennanü,ya Bedi’as-semâvâti ve’l-ard,Yâ zel celali vel ikram.”Ya Hayyu,Ya Kayyûm.Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü minez zalimin..Allâhümme inni es’elüke bi-enni eşhedü enneke ente’l-lâhü lâ ilahe illâ ente’l-Ehadü’s-Samedüllezi lem-yelid,ve lem yüled,ve lem yekûn lehü küfuven Ehad.

Elif Lâm Mim,Allâhü lâ ilâhe illâ Hüve’l-Hayyu’l-Kayyûm.Ve ilâhüküm ilâhün Vahidün lâ ilâhe illâ Hüve’r-Rahmanü’r-Rahim.Yâ zel celâli vel ikram.Yâ Erhame’r-Rahimin.Allâhümme inni es-elüke bi-enneke ente’l-lahu lâ ilahe,illâ entel Vâhidül-Ehadül Ferdüs Samedüllezi lem yelid ve lem yüled,ve lem yekün lehü küfüven Ehad.
Lâ İlâhe illâllahu vahdehü lâ şerike leh,lehü’l Mülkü ve lehül hamdü ve Hüve ala külli şey’in Kadir.Lâ ilâhe illallahu ve lâ havleve la kuvvete illâ billahil Aliyyil Azim.Es-elüke bismike’l-e’azze’l-ecelli’l-ekrem.Rabbi,Rabbi,Rabbi, Ya Rabbi,Ya Rabbi,ya Rabbi.Lâ ilâhe illallahu Vahdehu lâ şerike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü ve Hüve alâ külli şey’in ve Sübhan-Allahi ve’l-hamdülllahi ve lâ ilâhe illâllahu v’Allahhu Ekber,ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-Aliyyi’l-Azim.”...

Bugün duası okunucak arkadaşımız

ilknurrr22

Allahım bu dua sahibi yokluk darlık görmesin, maddi manevi sıkıntılarını gider. Eşiyle arasındaki sorunları gider, eşinin saygı duyup sevgi beslemesini nasip et. Evlerinden huzuru mutluluğu muhabbeti bereketi eksik etme. Çocuklarını hayırla sağlıkla güzel günlere büyütmeyi nasip eyle. Hayırlısıyla bir işi olsun. Araba kullanma korkusunu yensin araba kullansın. Namaz aşkı ver. Yolundan ayırma. Amin

️Birinci Dua 100 defa okuyacağız Sübhânallâhi ve bi-hamdihî, Sübhânallâhi’l-azîm...

Anlamı...
Allah'ı hamd ile tüm eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim. Azim olan Allah'ı her türlü eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim..
️Ikinci Dua 100 defa okunucak "Allahümme Ecirna Minennar"

Anlamı...Allah'ım beni cehennem ateşinden koru

️Üçüncü Dua 3 defa okunucak "
Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim."

Anlamı: "İsmi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O her şeyi işitir.derse, ona hiçbir şey zarar vermez.”

okumalarımız bitiyor

Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın

Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen
Her gün saat 09:00 sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam

mavibaloncuk

nehir1935

nursevdi

dunyadanuzak

MssPARE

papatyamm

oralardamevsimyazmi

H Hazellll

RedGirl

YagmurSendeanlarsn

K kamera

A Ada-Anne

Ssero

K KurkmantoluS kuzeni

MMorsalkimm

dolar milyoneri

penyez83

PiXiEE

MssPARE 2.niyet

littlezelda

Sudansebeplerivar

Migrenben

sunpineapple

Freddy

C Cittaslow

zeyno genc

ilknurrr22

L lov3y

B begonviil

ordinary

MoonfacedMom

MoonfacedMom arkadaşı

Freddy duan tamamlandı eksiğin kalmadı Rabbim duanı kabul etsin canım benim

C Cittaslow ve zeyno genc

Içın okumayanlar

MMorsalkimm

RedGirl

A Ada-Anne

dolar milyoneri

ilknurrr22 için okuduk Allah'ım kabul etsin inşallah MssPARE

Yeni duayada katılacağım inşallah

ilknurrr22 niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnn

MssPARE paremm niyetim aynı ismi azam okumasına katılıyorum nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…