Popüler Konu Esmâ-i Hüsna nedir?Faziletleri, Allah'ın 99 ismi ve Anlamlari

penyez83 niyetine okudum MssPARE

penyez83 niyetine okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah
MssPARE

MMorsalkimm canım eşinin sonucları belli oldu mu? Sonucları paylaşırsan sevinirim ....inşallah herşey gönlünüze göre sağlıklı olur
Yok canım kontrolde doktor bişey görmedi ama yine de pete sokalım bakalım dedi. Pet için randevu aldık çekilmesi sonuçlanması 15-20 günü bulur dediler. Çok teşekkür ederim hatırlayıp sorduğun için

Canım hayırlısıyla sağlıcakla güzel sonuçlar alın inşaAllah

penyez83 niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallah MssPARE

penyez83 okudum
MssPARE

penyez83 niyeti için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah MssPARE

Okudum canım. Allah kabul etsin

Bugün duası okunucak arkadaşımız

PiXiEE

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.
Ya Rabbim ailemi her türlü hastalıktan, dertten,sıkıntıdan ve afetlerden, açık, gizli her türlü kötülükten kötülerden fitneden Hafız isminle muhafaza et
Kızımın sağlıkla sıhhatle huzurla buyumesini nasip Allahım! Kızımı dünyada ve ahirette en bol nasibi olan talihli kullarından,güzel ahlakla bezenmiş salih kullarından eyle.eyle.Kalbini nur ve hikmetle doldur, her türlü hayırlı nimete ehil kıl. Peygamber efendimizin(s.a.v) kamil ahlakıyla ahlaklandır ve O'nun sünnetine uyanlardan eyle.Hz Fatıma annemizin yolundan huyundan gitmesini karşısına iyi hayırlı insanlar çıkmasını nasip eyle.Katından maddi manevi yardımcılar ve koruyucular ihsan eyle.Kitabını muhafaza ettiğin gibi kızımı ve tüm evlatları da şeytanın şerrinden muhafaza et!
Bizi evladımızla imtihan etme Ya Rabim Kızımı büyütme yolunda afiyetimizi, sağlıgımızı huzurumuzu daim eyle.Rızkımızı arttır,soframızı bereketlendir,hayırlı bol kazanclar nasip eyle Ya Rabbim. İşlerimizi rastgetir,yollarımızı açık eyle,imtihanlarımızı kolaylaştır günahlarımızı affeyle hayırlarımızı bereketlendir Ya Rabbim. Gireceğim sınıf yükseltme sınavında başarılı olmamı gonlumdeki işe girmemi en güzeli ile nasip eyle Allah'ım
Ailemi,ailelerimizi ve burda birlikte dua ettiğimiz dua arkadaşlarımızı razı olduğun kullarından peygamber efendimizin(S.A.V) şefaat edeceği kullardan olmayı nasip eyle.
Amin. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.

️Birinci Dua 100 defa okuyacağız Sübhânallâhi ve bi-hamdihî, Sübhânallâhi’l-azîm...

Anlamı...
Allah'ı hamd ile tüm eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim. Azim olan Allah'ı her türlü eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim...

️Ikinci Dua 100 defa okunucak "Allahümme Ecirna Minennar"

Anlamı...Allah'ım beni cehennem ateşinden koru

️Üçüncü Dua 3 defa okunucak "
Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim."

Anlamı: "İsmi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O her şeyi işitir.derse, ona hiçbir şey zarar vermez.”

okumalarımız bitiyor

Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın

Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen
Her gün saat 09:00 sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam

mavibaloncuk

nehir1935

nursevdi

dunyadanuzak

MssPARE

papatyamm

oralardamevsimyazmi

H Hazellll

RedGirl

YagmurSendeanlarsn

K kamera

A Ada-Anne

Ssero

K KurkmantoluS kuzeni

MMorsalkimm

dolar milyoneri

penyez83

PiXiEE

MssPARE 2.niyet

littlezelda

Sudansebeplerivar

Migrenben

sunpineapple

Freddy

C Cittaslow

zeyno genc

ilknurrr22

L lov3y

B begonviil

ordinary

MoonfacedMom

MoonfacedMom arkadaşı

dolar milyoneri canım duan tamamlandı eksiğin kalmadı Rabbim duanı kabul etsin

penyez83 için okumayanlar

@nehir1935

@dunyadanuzak

PiXiEE niyetin için okudum canım Allah kabul etsin MssPARE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…