Bugün duası okunucak arkadaşımız
oralardamevsimyazmi
Allahümme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve bârik ve sellim”
Yarabbi niyetine okuduğumuz bu kardeşimizin kuracağı yuvayı ona,eşine ve ailelerine mübarek kıl.Ömür boyu huzur,bereket,afiyet içinde sevgiyle beraber olmalarını nasip et. Nişan,düğün ve tüm süreçlerini ağız tadıyla atlatmalarını ve yeni hayatlarında mutlulukla yaşamalarını nasip et.
Dua kardeşimizle beraber bizim de niyetlerimizi hayırlısıyla tez zamanda kabul eyle.Aminn.
“Allahümme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve bârik ve sellim”
️Birinci Dua 100 defa okuyacağız Sübhânallâhi ve bi-hamdihî, Sübhânallâhi’l-azîm...
Anlamı...Allah'ı hamd ile tüm eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim. Azim olan Allah'ı her türlü eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim...
️Ikinci Dua 100 defa okunucak "Allahümme Ecirna Minennar"
Anlamı...Allah'ım beni cehennem ateşinden koru
️Üçüncü Dua 3 defa okunucak "Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim."
Anlamı: "İsmi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O her şeyi işitir.derse, ona hiçbir şey zarar vermez.”
okumalarımız bitiyor
Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...
Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE
ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın
Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen
Her gün saat 09:00 sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam
@mavibaloncuk
@nehir1935
@nursevdi
@dunyadanuzak
MssPARE
@papatyamm
oralardamevsimyazmi
@Hazellll
RedGirl
@YagmurSendeanlarsn
@kamera
@Ada-Anne
@Ssero
@KurkmantoluS kuzeni
@dolar milyoneri
@penyez83
PiXiEE
MssPARE
2.niyet
littlezelda
Sudansebeplerivar
@Migrenben
sunpineapple
@Freddy
C
Cittaslow
zeyno genc
@ilknurrr22
@lov3y
@begonviil
MMorsalkimm
@ordinary
@MoonfacedMom
@MoonfacedMom arkadaşı
MssPARE
duam tamamlandı her birimizin ağzına gönlüne sağlık bizi dualarda buluşturan Mevlama şükürler olsun⚘ hepinizden ALLAH razı olsun her birimizin ve benim dualarımız kabul olsun⚘
@papatyamm için okumayanlar
@nehir1935
@ordinary
@Ada-Anne