Bugün duası okunucak arkadaşımız
nursevdi
Adim Nurseven
Allahım Sana karşı bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlarımı affet.Bizi yolundan ayırma.Evimdeki huzuru , sevgiyi , saygıyı eksik etme Allahım.Sağlıklı,sıhhatli ömürler nasip eyle bizlere.İşlerimizin yolunda gitmesini sağla hayırlı bereketli kazançlar nasıp eyle. Kalbimizdeki duaları hakkımızda hayır eyle Allahım.Vefat eden babama rahmet et. Günahlarını affet. Anneme ve kardeşlerime güzellikler nasip et. Sağlıklı sıhhatli hayırli kolaylıkla hamile kalıp, kucağıma almamı nasip et.
Eşim destegini esirgemesin. Duama amin diyen tüm arkadaşlarımın niyetlerini kabul et Ya Rabbim
️Birinci Dua 100 defa okuyacağız Sübhânallâhi ve bi-hamdihî, Sübhânallâhi’l-azîm...
Anlamı...Allah'ı hamd ile tüm eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim. Azim olan Allah'ı her türlü eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim...
️Ikinci Dua 100 defa okunucak "Allahümme Ecirna Minennar"
Anlamı...Allah'ım beni cehennem ateşinden koru
️Üçüncü Dua 3 defa okunucak "Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim."
Anlamı: "İsmi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O her şeyi işitir.derse, ona hiçbir şey zarar vermez.”
okumalarımız bitiyor
Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...
Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE
ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın
Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen
Her gün saat 09:00 sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam
@mavibaloncuk
@nehir1935
nursevdi
@dunyadanuzak
MssPARE
@papatyamm
@oralardamevsimyazmi