Popüler Konu Esmâ-i Hüsna nedir?Faziletleri, Allah'ın 99 ismi ve Anlamlari

M modinas okudum
MssPARE

Okudum . Allah kabul etsin. Amin
MssPARE

M modinas Arkadaşımın niyetine okudum Rabbim Filistini özgür olduğunu görmemizi nasip etsin tüm zulüm gören insanları kurtarsın amin MssPARE

Amin düşmanlara fırsat vermesin hainlerin planlarını kendilerine çevirsin ve israil onun destekçileri kahrolsunlar
M modinas kendi niyetine okudum,Rabbim Filistini özgür görmeyi nasip etsin inşallah, o zaman da şükür duası yapalım MssPARE

Ilk günlerden bu yana burda çok dualar okuduk arkadaşlarla birlik olduk hep beraber kurtuluşları ve israilin yok olması için dualar yaptık

Mevlam ayetinde israili lanetliyor ve yok olacağı müjdesini veriyor Rabbim yok etsin o emri versin ve silinip gitsinler

Çok acılar çektiler katliamlara mâruz kaldilar inançlarını hiç kaybetmediler bizler elimizden geleni yaptık duada bir silahtır ve bunu yaptık yapıyoruz da o pislikler her yere saldırıp ortalığı karıştırıyorlar Rabbim bize sıçramadan pisliklerinden boğulsunlar...Rabbim görünmez ordularını yollasın

M modinas niyetine okudum Allah kabul eylesin inşallah MssPARE

Ben ve esra okuduk MssPARE

M modinas arkadaşimin niyetine okudum Allah kabul etsin amin
MssPARE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…