Popüler Konu Esmâ-i Hüsna nedir?Faziletleri, Allah'ın 99 ismi ve Anlamlari

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

Bugün duası okunucak arkadaşımız ve Duası

oralardamevsimyazmi oralardamevsimyazmi

Ya erhamerrahimin Ya erhamerrahimin Ya erhamerrahimin
Allahümme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve bârik ve sellim

Niyetim,Duam borçlarımı kapatıp maddi manevi feraha kavuşup,tez zamanda sevdiğim adamla onun,ailelerimizin de mutlu olacağı,sevgi,saygı dolu,sağlıklı,boluk içinde huzurla yaşayacağımız bir yuva kurmak. Tüm sürecin hayırla,kolaylıkla hallolması ve bir an önce hayırlısıyla evlenebilmek. Ömülük huzurla beraber olmak. Ömrümüzü afiyetle ve rıza üzere geçirebilmek,maddi manevi afiyette olmak,her türlü üzüntüden borç baskısından,insanların kahrına uğramaktan sana sığınırım Allahım. Beni annemi babamı,tüm ailemi ve dua okuyan kardeşlerimi iyi cihanda aziz eyle,dualarımızı tez vakitte kabul et,senin zikrinden uzak eyleme bizleri, Amin.

Allahümme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve bârik ve sellim

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

1.Dua ➡️ 70 defa okunucak ➡️ "Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir”

2. Dua ➡️ 70 defa okunucak ➡️ "Yâ Bedias’semâvâti vel’ardı yâ zelcelâli vel’ikram"

3. Dua ➡️ 100 defa okunucak ➡️ "Lailahe İllallahül Melikül Hakkul Mübin"

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

👍 okumalarımız bitiyor 👍

🤲🤲 Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...🤲🤲

❗⛔❗Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın ❗⛔❗

❗❗Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen ❗❗
Her gün saat 09:00 sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

A Ada-Anne ✅

papatyamm papatyamm ✅

H Hazellll ✅

RedGirl RedGirl ✅

penyez83 penyez83 ✅

PiXiEE PiXiEE ✅

MelodiminEsi MelodiminEsi ✅

Y Yaz2021 ✅

dolar milyoneri dolar milyoneri

MssPARE MssPARE

Freddy Freddy

Fistiklicikileta Fistiklicikileta

sweetgirlcandy sweetgirlcandy

zeyno genc zeyno genc

L lov3y

MMorsalkimm MMorsalkimm

littlezelda littlezelda

mavibaloncuk mavibaloncuk

K kamera

Aktif Lora Aktif Lora

Bonus Bonus

MssPARE MssPARE 2.niyet

K KurkmantoluS

YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn

M modinas

Sudansebeplerivar Sudansebeplerivar

dunyadanuzak dunyadanuzak

nursevdi nursevdi

nehir1935 nehir1935

dreamy07 dreamy07

dreamy07 dreamy07 arkadaşı Esra

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

MelodiminEsi MelodiminEsi canım duaların tamamlandı eksiğin kalmadı Rabbim duanı hayırlısı ile tez zamanda kabul etsin 🤲🤲🌹🌹

Y Yaz2021 için okumayanlar

Aktif Lora Aktif Lora ❌
oralardamevsimyazmi oralardamevsimyazmi için okudum. Rabbim dualarını kabul etsin inşallah 🤲🏻 MssPARE MssPARE

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

Ya erhamerrahimin Ya erhamerrahimin Ya erhamerrahimin

Niyetim,Duam borçlarımı kapatıp maddi manevi feraha kavuşup,tez zamanda sevdiğim adamla onun,ailelerimizin de mutlu olacağı,sevgi,saygı dolu,sağlıklı,boluk içinde huzurla yaşayacağımız bir yuva kurmak. Tüm sürecin hayırla,kolaylıkla hallolması ve bir an önce hayırlısıyla evlenebilmek. Ömülük huzurla beraber olmak. Ömrümüzü afiyetle ve rıza üzere geçirebilmek,maddi manevi afiyette olmak,her türlü üzüntüden borç baskısından,insanların kahrına uğramaktan sana sığınırım Allahım. Beni annemi babamı,tüm ailemi ve dua okuyan kardeşlerimi iyi cihanda aziz eyle,dualarımızı tez vakitte kabul et,senin zikrinden uzak eyleme bizleri, Amin.

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

1.Dua ➡️ 70 defa okunucak ➡️ "Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir”

2. Dua ➡️ 70 defa okunucak ➡️ "Yâ Bedias’semâvâti vel’ardı yâ zelcelâli vel’ikram"

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

👍 okumalarımız bitiyor 👍

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

A Ada-Anne ✅

papatyamm papatyamm ✅

H Hazellll ✅

RedGirl RedGirl ✅

penyez83 penyez83 ✅

PiXiEE PiXiEE ✅

Y Yaz2021 ✅

MssPARE MssPARE

Freddy Freddy

zeyno genc zeyno genc

L lov3y

MMorsalkimm MMorsalkimm

littlezelda littlezelda

K kamera

Aktif Lora Aktif Lora

Bonus Bonus

MssPARE MssPARE 2.niyet

K KurkmantoluS

M modinas

nursevdi nursevdi

nehir1935 nehir1935

dreamy07 dreamy07

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

MelodiminEsi MelodiminEsi canım duaların tamamlandı eksiğin kalmadı Rabbim duanı hayırlısı ile tez zamanda kabul etsin 🤲🤲🌹🌹

Y Yaz2021 için okumayanlar

Aktif Lora Aktif Lora ❌
oralardamevsimyazmi oralardamevsimyazmi arkadasimin niyetine okudum Allah kabul etsin amin 🤲
MssPARE MssPARE ❤️

Aynen sana katılıyorum.parasi var gücü yok..cık cık ne insanlar var Türkiye de

annem uzun süren bir hastalık döneminden sonra vefat etti. o sırada hissettiğimiz "acıları bitti" ve "biz de artık bu acıları çektiğini görmeyeceğiz" rahatlaması daha baskın bir duyguydu. Benim için zaman geçtikçe üzüntüm arttı. Annem öldükten 2 sene 7 gün sonra kızım doğduğunda, o hamilelik sürecinde, kızımın doğum günlerinde, çevremde annesi ile birlikte bir şeyler yapan arkadaşlarımı gördüğümde... vs. vs. 3 gün sonra annemin ölümünün 6. yıldönümü. ondan önce de 4 sene hastaydı ve annem gibi değildi artık. 10 yıldır annesiz hissediyorum ve bu ilk yıllar bu kadar koymazken şimdi kalbimi acıtıyor.

sizin kaybınız ani olmuş, ama aslında yaşadığımız kayıptan çok bundan sonra bir daha yaşayamayacaklarımız yaralıyor... başınız sağolsun

Boşanmayacaksan, adamın evde içmesini sağla. En azından dışarıda içmesin, bugün içmeye giden, yarın başka kadınlarla içmeye gider. Otur evinde iç de.

Niye bu kadar içiyor, niye evine gelmiyor. Aranızda huzur mu yok, bebek mi gürültülü geliyor ona, böyle sürekli tartışıyorsunuz ondan mı evden uzak duruyor sen bilirsin biz bilemeyiz.

Ehliyeti almayı beklemeyin bence. Ben ehliyet kursuna yazıldım diye anlatın yazıldıysanız alacaksınız hoş. Siz çok kibar davranıyorsunuz onların size kibar davranması gerekirken.

Ben bilemedim ya, çok da üzerinde durulacak bir şey gibi gelmedi. Zaten özel gün kutlamayı hiç sevmem ben. Beklentiler fazla olduğundan herhalde hep bir huzursuzluk çıkar. Başka bir zaman laf arasında takılsaydı da bu kadar incitir miydi bu şaka? Genelde üslubu nasıldır, siz daha iyi bilirsiniz tabii. Bazı adamlar yapıyor bu şakayı, samimiyetten. Benim kocam böyle şaka pek yapmaz ama ben bazen para muhabbeti dönerse "ayyhh zengin koca bulucam artık he" diye takılırım. Hiç de ciddiye almaz. Bak şimdi ben de küssem fena olmaz galiba, niye ciddiye almıyor🙄 bulamam mı sanıyor 🤨

Bu yazınız bana mı konu sahibine mi anlamadım ama bana ise ,şu an için mecbur istanbuldayım gibi duruyor. evim burada,erkek arkadaşım ve onun işi burada,benim işim almanyadaki zincir marketlere türk mensei mal vermek dolayısıyla marmara bölgesinde tüm fabrikalar üretimler sık sık gidip geliyorum :KK43:
Karadeniz benim için sadece fotoğraftan ve videodan ibaret

Amin inşallah 🙏🏻Hepimiz oldukça etkilendik aklıma hiç buraya girmek gelmedi. Sizleri de görmek güzel😇

Kadın, eşinizin zafinin farkında.
Yada kadın eşinizin başka zaaflarinin farkında.
Öyle böyle normal bir akraba ilişkisi değil.
Allah yardımcınız olsun.

İnanın bir iş bulabilseydim zaten eşe geri donmezdim bulmak sorun değil çocuklara bakacak yok kerese verecek durumum da yok öteki kızım çok küçük emiyor hala. Evet zaten hep yüzüme vuruyor ordan ben kurtardım seni diye.

Bu yemek işi her gün her gün beni yoruyor, herkesi pıçaklarım ha modundayım🙈

Eşim su böreği istiyor, yanına da çay.
Benim için de kırmızı kıvırcık marul salatası

Bu sevdam da birkaç aydır var. Kendimi bu marulun içine sarsam yatırsam yine doymam gibi geliyor, niye böyle oldu 🤷🏻‍♀️

Allah herkesin sofrasına bin bereket versin, olmayana en iyilerini en güzellerini nasip etsin inşallah 🤲🏻🌹

Kaynvalidenin o diğer akrabalar ile arası nasıl?

Bütün vücudum titredi okurken. Ölumu çok yakından tanıdım ama her ölumun acısı başka. Bu bambaşka ortada kalan bir bebek. Allah size sabırlar versin. Bebeğe çok güzel bakacaginizdan eminim o sizin tutunacak daliniz olacak. Onu her mutlu edisiniz kardeşinizin yerini güzelleştirecek. Doğumda vefat edenler şehittir. Şehitlik makamına yakıştı kardesiniz. Çok uzgunum. Artık her Kur'an'ı kerimde kardeşiniz de ortaktır. Allah sabır versin tekrar.

Büyük olan da küçük normal küçük de büyükten öğreniyor şimdi 1 sene sonra o da başlar 😂😂 yalnız bırakmayın. Vurmaya kalkınca vurma demeyin olumlu cümleler kurun ellerimizi sevmek için kullanıyoruz diyip cici yaptırın her seferinde. Bebeği arada babaya bırakıp sadece büyükle ilgilenin. Yaptığınız işlere büyüğü dahil edin mutfakta yemek yaparken vs oyalayın. Kızmadan anlatın canının yandığını anlar. Kardeş sevgisiyle ilgili hikayeler anlatın. Kardeşin seni seviyor bak sana güldü seni istiyor vs diyin. Çok fazla dokunma elleme demeyin. Aklıma gelenler bunlar.
Şuanda bölünen ilgiyi geri almak için yapıyor. Kızmak da Bi ilgilenmedir çocuklar için. Siz kızdıkça ya da sürekli üstüne düştükçe ilgilenmiş olduğunuz için süreç uzayabilir.

Görev gibi görülüyor bence. duygudan yoksun sadece ihtiyaç. Yat kalk

Home office calisiyorsunuz, internet baglanti ucretiniz, elektrik faturaniz vs odeniyor mu? Yani sirket icin evden yaptiginiz masrafa karsilik bir odeme aliyor musunuz, yoksa hepsi bu 18'in icinde mi?

Tereyağlı pirinç pilavı
Kızarmış tavuk but
Nohut yemeği
Karışık turşu

Böyle bir adama peşpeşe 3 çocuk yapmış 🤐

Yok üzülmeyin,öğretmenlerimiz memnun😊Sadece biz değil, cevrede hep duyuyorum hep hediye çeki alıyorlar..ögretmen kendi zevkine göre alışverişini yapıyor..hele ki öğretmen erkek ise ne alalım ki..her sene saat mi alınır..kendi zevkimize gire alsak belki burun kıvıracak..Bence altın,takı daha aşağılayıcı, düğün mü,nişan mı bu..kendi akrabamıza zor takıyoruz..yaşı yetenler belki hatırlar, devlet, memura YKM gibi mağazalardan hediye çeki verirdi,memur kendi ve çocuklarının alışverişini yapardı ve ilaç gibi gelirdi memura..ben bunun aşağılayıcı birşey olduğunu duymadım hiç,öyle olsa söylenirdi birşekilde..watsapp gruplarının hayatımıza girmesiyle hediye kültürü de farklı şekillendi bence..

Bugün duası okunucak arkadaşımız

@ezgiisel

Arkadaşımızın niyeti

Allahım sen affedicisin, bağışlayansın. İşlediğimiz günahları bağışla. Tövbelerimizi kabul eyle.
Aileme sağlık sıhhat ver. Kardeşimin sınavında kolaylık ver, ablama hayırlı kolaylıkla sağlıklı gebelik yaşat. Eşime işinde kolaylık ver, aramızdaki bağ daha da kuvvetlensin birbirimizden uzaklaştırma Allahım. Benim de gireceğim sınavda güzel puan alıp inşallah atanmamı nasip et Allahım, çok istiyorum. Bana memur olma sevincini yaşat. Vakti zamanı gelince kolaylıkla sağlıkla gebelik nasip et. Hiçbir işimizi zorlaştırma Allahım kolaylaştır. Amin

🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐

Bismillahirrahmanirrahim

➡️ 33 defa okuyoruz➡️

“Subhânallâhi ve’l-hâmdü lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhu ekber ve lâ hâvle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-aliyyi’l-azîm.”

Anlamı:
Allah bütün noksan sıfatlardan münezzehtir, bütün hamdler ona mahsustur. Allah'tan başka ilah yoktur, Allah en büyüktür. Azamet sahibi Yüce Allah'tan başkasında güç kuvvet ve kudret yoktur.

🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐

➡️ 70 defa okunucak ➡️

Ya Bediassemavati Vel Ard "

Anlamı
eşi ve benzeri olmaksızın yarattıklarını örneksiz ve maddesiz yaratan, hayret verici alemleri yoktan var eden anlamına gelmektedir.

🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐

➡️100 defa okuyoruz ➡️

"La ilahe illallahül melikül hakkul mübin..."

Anlamı ..
Mülk sahibi Melik, hak ve varlığı birliği apaçık Mübin olan Allah’ta başka hiçbir ilah yoktur...

🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐

➡️ 100 defa okuyoruz ➡️ SEÇILEN ESMA

Ya Fettah ( cc)....
iyilik kapılarını açan; hakemlik yapan; bütün anlaşmazlıklarda hakemlik yaparak mutlak adâleti gerçekleştiren; zulme uğrayanlara yardım eden; mü’min kullarını zafere ulaştıran; mü’minlere mânevî kapıları açıp kalplerden kederleri gideren; her derde çare bulan; her türlü engelleri kaldıran demektir.

🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐

🤲🤲
Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...🤲🤲

MssPARE MssPARE Etiket yapmayı unutmayın ❗⛔❗

❗❗Yarın saat 10 a kadar okumaları bitirelim lütfen ❗❗

🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐

@gunduzcicek 🅾️

@ezgiisel

A Ada-Anne

@HejaR12

@Peeves

@kunfeyekun__

@MoonfacedMom

@MoonfacedMom 2 niyet

@Iron Butterfly

zeyno genc zeyno genc

Freddy Freddy

@Lidlaylim

@Cittaslow

@selin18

MMorsalkimm MMorsalkimm

@Nevreste

penyez83 penyez83

MssPARE MssPARE

Bonus Bonus

@Nur61_

@mucizemm27

@Life light

nursevdi nursevdi

@blueandblue

@fatoxd

@Gunduzguzell1

Aktif Lora Aktif Lora

PiXiEE PiXiEE

@mesirmacunu

@Hayalkuran

@Neselikalpler

dreamy07 dreamy07

🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐

@gunduzcicek için okumayanlar

Bonus Bonus ❌

Herkese çoook teşekkür ederim özellikle anlayışınız için. Bir kişi hariç herkes çok motive edici yorumlar yapmış. Bu yorumlara tekrar tekrar bakarım motivasyonum düştüğünde. Gerçekten zihnimi açtınız. Hayatın gerçeği olarak kabul etmem gereken bir şey bu sanırım…

Eşimin mutfağa çok ilgisi var, değişik şeyler alıyor deneyelim diye garibim geçen papaya almış ama ben çok başka kafalardayım tabi 😂 beraber sushi, nata vs değişik şeyler denedik. Onunla yapınca çok keyifli oluyor tek başıma sıkılıyorum. Ama sanırım bu işi planlarsam bu kadar kafam karışmaz. Güzel notlar aldım yorumlarınızdan. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. 🤍

Şimdilik kendim yapmaya devam edeceğim belki sevdiğim şeyleri yaparsam yapma motivasyonum olur 😌

Boyle bir sey var mi bilmiyorum hiç oyle yerlerden alisveris yapmadim ama sry duydum millet kiyafet alip 1-2 giyip foto filan cekilip iade ediyormuş magazalara boyle yapiliyorsa kimbilir o kucuk yerlere neler oluyordur 😄 baya dertlilerdi bu konulardan belki önlem içindir bilemedim.

1.500 okundu çok şükür bitti ..

Okuyandan duamıza amin diyen herkesten Allah razı olsun Rabbim kabul etsin.
Tüm hastalara onların içinde Muhammed Alparslan yavrumuzada Rabbim kalıcı şifalar versin inşallah ❤

Bana ver penyezim orta cüzlerden olabilir yine

Yok aslında hiç öyle yapmadım bunu bana b
Akrabam da dedi ama kız tam aksine günlerce konuşmadigimiz için iletişimi kesti gitti yani kızda etkisi ters oldu ve inanın asla sıkbogaz etmemeye çalıştım ki ilk hep o arardi beni benden önce davranırdı sürekli benden daha atilgandi geçen mesela aradı beni dedi neden hiç aramiyorsun sevmiyor musun beni dedim ki kardeşimsin tabiki de seviyorum ama çok işimiz gücümüz oldu hâlbuki işim olsa da arayabilirdim yani ah ah slak kafam

Sabah sabah hamaratligim tuttu çocuklara pizza yaptim:kahve:

Menum
Etli kuru fasulye
Pilav
Salata ayran

1 ay önce yumurtalık kisti olduğunu öğrendim ve antibiyotik tedavisi başlatılmıştı. Ve daha sonra antibiyotik sonrası uzun süren ishal vardı. Bu sebeplerden olabilir mi acaba 🙏🏻 içim biraz olsun rahatladı sağolun

🌷🌹💐⚘ İyi haftalar hayırlı sabahlar 🌷🌹💐

Hanımlar S selin18 arkadaşımızin Babası vefat ettiği için okumaları yapamayacağını söyledi bu yüzden listemizde olmuyacak...yıllardır listemde olan dua dostum inşallah başka dualarda buluşmak üzere 😔

Rabbim Selin arkadaşımızın babasına rahmet yağdirsin yattığı yeri nurla doldursun ailesine ve kendisine sabırlar versin 🤲🤲🤲

Arkadaşımızın babası için 3 ihlas 1 fatiha okuyalım inşallah hep birlikte önce peygamber efendimizin o mübarek ruhuna ve S selin18 arkadaşımızın babasının ruhuna ve hepimizin ailesinden ahirete göç eden kim varsa ruhlarına da bağışlayalım... Allah kabul etsin razı olsun 🤲🤲🤲

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

Y Yaz2021

Benim ismim Ekin benim niyetim;
Allahumme Salli ala seyyidina Muhammed ve Ala Ali Seyyidina Muhammed,
Allah'ım sana yalvarıyorum, peygamber efendimizi araya koyarak senden istiyorum, Ey çok sevdiğim peygamberim, Muhammed Aleyhisselam seni vesile ederek Allah'a yalvarıyorum, senin hatrin için kabul etmesini istiyorum,ya rabbi bu yüce peygamberi bana şefaatçi eyle,
Allah im Ekine tez zamanda kolaylıkla ve sağlıkla, sağlıklı, akıllı, hayırlı Allah korkusu olan, merhametli evlat nasip eyle, benim için dua eden herkesin dualarıni kabul eyle.amin

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

👍 okumalarımız bitiyor 👍

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

A Ada-Anne ✅

papatyamm papatyamm ✅

H Hazellll ✅

RedGirl RedGirl ✅

penyez83 penyez83 ✅

PiXiEE PiXiEE ✅

Y Yaz2021

MssPARE MssPARE

Freddy Freddy

zeyno genc zeyno genc

L lov3y

MMorsalkimm MMorsalkimm

littlezelda littlezelda

K kamera

Aktif Lora Aktif Lora

Bonus Bonus

MssPARE MssPARE 2.niyet

K KurkmantoluS

M modinas

nursevdi nursevdi

nehir1935 nehir1935

dreamy07 dreamy07

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

PiXiEE PiXiEE canım niyetin okundu eksiğin kalmadı Rabbim duanı kabul etsin 🤲💐🌹🌷

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

MelodiminEsi MelodiminEsi için okumayanlar

A Ada-Anne ❌

sweetgirlcandy sweetgirlcandy ❌

Aktif Lora Aktif Lora ❌

K KurkmantoluS ❌

Y Yaz2021 niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn🤲🏻 MssPARE MssPARE

İhlas ve fatiha okumak için müsaitlik durumum olunca okuyacağım inşaAllah

S selin18 canım 🫂 başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babacığının sabırlar diliyorum ❤️

S selin18 canım başın sağolsun Allah mekanını cennet eylesin Allah sabırlar versin 🤲🤲😔😔

Y Yaz2021 niyetine okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah 🤲 MssPARE MssPARE

Y Yaz2021 için okudum Allah'ım kabul etsin inşallah MssPARE MssPARE S selin18 arkadaşımızın babası içinde 3ihlas 1 fatiha okudum mekanı cennet olsun inşallah.

Ben MelodiminEsi MelodiminEsi için okumayı atlamışım hemen arkadaşıma da okuyorum MssPARE MssPARE canım Allah'ım kabul etsin inşallah

Y Yaz2021 niyetine okudum rabbim kabul etsin tez zamanda hayırlı evlatlar versin amin 🤲aminn MssPARE MssPARE S selin18 arkadaşımızın başı sağ olsun 3 ihlas bir fatiha okudum ruhuna gönderdim Rabbim günahlarını bağışlasın cennetine koysun

S selin18 Yüce Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Size sabır ve kolaylık diliyorum.
Y Yaz2021 için okudum yüce Allah kabul eylesin. MssPARE MssPARE

Y Yaz2021 için okudum Allahım tez zamanda bebek haberiyle yüzünüzü güldürsün kardeşim. Amin MssPARE MssPARE
S selin18 Allah babanıza rahmetiyle muamele eylesin. Sizin için de okudum.Allah kabul etsin.

Y Yaz2021 niyetine okudum Allah kabul etsin 🤲🏻

S selin18 başınız sağolsun Allah sabır versin size ailenize 🤲🏻

S selin18 başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah 🥺

Y Yaz2021 için okudum. Rabbim dualarını kabul etsin inşallah 🤲🏻 MssPARE MssPARE

Y Yaz2021 niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallah 🌸 penyez83 penyez83 PiXiEE PiXiEE
S selin18 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah ruhuna 3 ihlas 1 Fatiha okudum bağışladım🤲🏻

S selin18 başın sağolsun rabbim babacığının mezarını nurlarla doldursun inşallah ruhuna 3 ihlas 1 fatiha okudum rabbim sabırlar versin 😢 MssPARE MssPARE

@Yaz20 arkadaşlarıma okudum
Rabbim kabul etsin AMİN
MssPARE MssPARE
S selin18 arkadaşım babanın mekanı cennet olsun. 3 ihlas 1 fatiha okudum.

Y Yaz2021 niyetine okudum Rabbim kabul etsin MssPARE MssPARE
S selin18 Rabbim babacığınıza da sizlere de rahmet ve merhameti ile muamele eylesin, amel defterini sağ elinden alanlardan eylesin, sizede sabır ihsan etsin .

Y Yaz2021 arkadaşımın niyeti işin okudum Allah kabul etsin amin 🤲🏻🌸
S selin18 arkadaşım babacığının mekanı cennet olsun Allah sizlere sabırlar versin müsait değilim okuyamıyorum :KK43:
MssPARE MssPARE

Y Yaz2021 niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🏻
S selin18 babasına da Rabbim şifa versin inşallah mekanı cennet olsun 🤲🏻 MssPARE MssPARE

S selin18 Başınız sağ olsun dua arkadaşım…Rabbim, babanızın sorgusunu kolay, kabrini ferah ve nurlu eylesin. Hayırlı kabir komşuları versin, kabir yalnızlığından korusun. Mekânı cennet olsun inşaallah. Sizlere de sabır ve selâmet versin Rabbim. Amin

Y Yaz2021 niyeti için okudum🌷Rabbim tez vakitte hayırlısı ile kabul etsin. Amin MssPARE MssPARE

( Selin arkadaşımızın niyeti için de okumak istiyorum🌸 MssPARE MssPARE )

Y Yaz2021 arkadaşimin niyetine okudum Allah kabul etsin amjn 🤲
S selin18 arkadaşiminizin başı sagolsun Allah sabırlar versin 3 ihlas 1 fatiha okudum bagişladim
Allah mekanini cennet eylesin günahlarini affetsin aminn 🤲
MssPARE MssPARE ❤️

MssPARE MssPARE 'M yaz arkadaşımız için okudum. Allah kabul etsin niyetini.
S selin18 Arkadaşımızın babası içinde sureleri okudum,bağışladım.

S selin18 basiniz sag olsun. Allah rah eylesin. Melano cennet olsun. Babanizin niyetine okudum

MssPARE MssPARE okudum . Allah kabul etsin. Amin. 💕🌸
Hepinizden Allah razı olsun dua arkadaşlarım. Rabbim kabul etsin

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

Allah’ım doğumdan ölümüme kadar bilerek bilmeyerek, hatırladığım unuttuğum, büyük küçük, gizli açık ne günahım varsa hepsini af ve mağfiret eyle Yarabbi.

Anneme babama bana iz bırakmayan kalıcı acil şifalar ver Allah’ım

Hayırlısıyla helal yoldan ve en kısa zamanda gönlümden geçen evi kolaylıkla alabilmeyi nasip et Yarabbi.

Göz aydınlığı hayırlı bir eş göz aydınlığı hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle Allah’ım

şu an hayatımda olup beni bunaltan zorlayan ne varsa kolaylıkla feraha kavuştur Rabbim

İbadetlerini eksiksiz ve hakkıyla yapabilmeyi nasip eyle amin

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

👍 okumalarımız bitiyor 👍

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

A Ada-Anne ✅

papatyamm papatyamm ✅

H Hazellll ✅

RedGirl RedGirl ✅

penyez83 penyez83 ✅

PiXiEE PiXiEE ✅

Y Yaz2021 ✅

oralardamevsimyazmi oralardamevsimyazmi ✅

MssPARE MssPARE

Freddy Freddy

zeyno genc zeyno genc

L lov3y

MMorsalkimm MMorsalkimm

littlezelda littlezelda

K kamera

Aktif Lora Aktif Lora

Bonus Bonus

MssPARE MssPARE 2.niyet

K KurkmantoluS

M modinas

nursevdi nursevdi

nehir1935 nehir1935

dreamy07 dreamy07

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

Y Yaz2021 canım niyetin okundu eksiğin kalmadı Rabbim duanı kabul etsin 🤲🌹🌺

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

oralardamevsimyazmi oralardamevsimyazmi için okumayanlar

oralardamevsimyazmi oralardamevsimyazmi ❌

dunyadanuzak dunyadanuzak ❌

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

Allah’ım doğumdan ölümüme kadar bilerek bilmeyerek, hatırladığım unuttuğum, büyük küçük, gizli açık ne günahım varsa hepsini af ve mağfiret eyle Yarabbi.

Hayırlısıyla helal yoldan ve en kısa zamanda gönlümden geçen evi kolaylıkla alabilmeyi nasip et Yarabbi.

Göz aydınlığı hayırlı bir eş göz aydınlığı hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle Allah’ım

şu an hayatımda olup beni bunaltan zorlayan ne varsa kolaylıkla feraha kavuştur Rabbim

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

👍 okumalarımız bitiyor 👍

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

A Ada-Anne ✅

papatyamm papatyamm ✅

H Hazellll ✅

RedGirl RedGirl ✅

penyez83 penyez83 ✅

PiXiEE PiXiEE ✅

Y Yaz2021 ✅

MssPARE MssPARE

Freddy Freddy

zeyno genc zeyno genc

L lov3y

MMorsalkimm MMorsalkimm

littlezelda littlezelda

K kamera

Aktif Lora Aktif Lora

Bonus Bonus

MssPARE MssPARE 2.niyet

K KurkmantoluS

M modinas

nursevdi nursevdi

nehir1935 nehir1935

dreamy07 dreamy07

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

dolar milyoneri dolar milyoneri niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah 🤲
MssPARE MssPARE

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

👍 okumalarımız bitiyor 👍

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

A Ada-Anne ✅

papatyamm papatyamm ✅

H Hazellll ✅

RedGirl RedGirl ✅

penyez83 penyez83 ✅

PiXiEE PiXiEE ✅

Y Yaz2021 ✅

MssPARE MssPARE

Freddy Freddy

zeyno genc zeyno genc

L lov3y

MMorsalkimm MMorsalkimm

littlezelda littlezelda

K kamera

Aktif Lora Aktif Lora

Bonus Bonus

MssPARE MssPARE 2.niyet

K KurkmantoluS

M modinas

nursevdi nursevdi

nehir1935 nehir1935

dreamy07 dreamy07

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

dolar milyoneri dolar milyoneri niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn🤲🏻 MssPARE MssPARE

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

👍 okumalarımız bitiyor 👍

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

A Ada-Anne ✅

papatyamm papatyamm ✅

H Hazellll ✅

RedGirl RedGirl ✅

penyez83 penyez83 ✅

PiXiEE PiXiEE ✅

Y Yaz2021 ✅

MssPARE MssPARE

Freddy Freddy

zeyno genc zeyno genc

L lov3y

MMorsalkimm MMorsalkimm

littlezelda littlezelda

K kamera

Aktif Lora Aktif Lora

Bonus Bonus

MssPARE MssPARE 2.niyet

K KurkmantoluS

M modinas

nursevdi nursevdi

nehir1935 nehir1935

dreamy07 dreamy07

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

Ben ve esra okuduk MssPARE MssPARE

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

👍 okumalarımız bitiyor 👍

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

A Ada-Anne ✅

papatyamm papatyamm ✅

H Hazellll ✅

RedGirl RedGirl ✅

penyez83 penyez83 ✅

PiXiEE PiXiEE ✅

Y Yaz2021 ✅

MssPARE MssPARE

Freddy Freddy

zeyno genc zeyno genc

L lov3y

MMorsalkimm MMorsalkimm

littlezelda littlezelda

K kamera

Aktif Lora Aktif Lora

Bonus Bonus

MssPARE MssPARE 2.niyet

K KurkmantoluS

M modinas

nursevdi nursevdi

nehir1935 nehir1935

dreamy07 dreamy07

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

dolar milyoneri dolar milyoneri niyetine okudum rabbim dualarını kabul etsin 🙏🏼 MssPARE MssPARE

X