• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerinizin, sevgilinizin,kısacası erkeklerin vazgeçemediği ürün ve markaları

pampamukseker

Her şey yeniden başlar..
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
91
56
38
Mrb kızlar.
Bir paket hazırlayacağım. Parfüm, tıraş kolonyası, şampuan, kremler vs vs.. ama hangi ürünler almam gerektiğini bilmiyorum. Deneyimli bayanlar yardımcı olur musunuz? Eşinizin,sevgilinizin, abinizin bayılarak kullandığı ürünler neler acaba ?

Deodorant Nivea'nın sarı leke bırakmayan ürünü.
Tıraş jileti olarak Gilette markası (daha fazla ayrıntısını bilmiyorum ama 40 tl civarı olan)
Parfüm Diesel Fuel For Life (bunu daha çok ben seviyorum diye kullanıyor)
Şampuan kişiye göre değişir, dermokozmetik ürünü kullanıyor.
Eşim yüz yıkama jeli de kullanıyor haftada bir kaç defa, benimkini. Sonrasında maalesef krem sürmüyor.

Not alıyorum. Netten tek tek bakıyorum bayanlar. Çok teşekkürler. Daha fazla fikri olan varsa paylaşsın lütfen..

Parfüm : Zippo Dresscode Black
tıraş kolonyası : Arka Men Mavi
şampuan : Clear Men
kremler : Bilmiyorum

Sevgilimin vazgecilmez parfümü Dior Homme Intense.:KK200: şampuan olarak evde ne olursa onu kullanır seçim yapmaz..krem kullanmaktan nefret eder. Koltuk altı roll on olarak cok garip gelecek biliyorum ama Rexona'nın kızlar icin olan pembe kapaklısını kullanıyo:KK71:

Sevgilimin vazgecilmez parfümü Dior Homme Intense.:KK200: şampuan olarak evde ne olursa onu kullanır seçim yapmaz..krem kullanmaktan nefret eder. Koltuk altı roll on olarak cok garip gelecek biliyorum ama Rexona'nın kızlar icin olan pembe kapaklısını kullanıyo:KK71:
Roll on kadın erkek fark etmez, meme tümörüne davetiye çıkarıyor, aman diyeyim.

Hızımı alamadım, bir tane daha yazayım :D
Ailede Alzheimer hastalığı olan varsa, bu hastalık genetik olduğu için, deonun içinde alüminyum olmayan seçilmeli.

eşimin parfumü calvin klein ve bayılıyorum tavsiye ederim,
kreme gelince genelde ayırt etmez hep kullanmaz lazım olunca benden ister benim kremlerimden kullanır :))
duş jelinde nivea silver seviyo başka başka denedi ama geri döndü gerçekten güzel kokuyo
roll onu sağlıklı bulmuyor kullanmıyor
saçı için clear man kullanır
ayakları içinde gratisin özel bir serisi ar foot and bişi bişi onu kullanıyor çok bakımlı bir kocam var yaz yaz bitmedi :KK70:

Back