• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerinize hamilelik haberini nasıl verdiniz ?

Bebek çorabı aldım. Masada dertli dertli otururken pat diye önüne koydum. Ama verdiği cevap "karnın büyümeden inanmam ben, hatta bebek doğunca anca inanırım, yok kimyasal diyorsun yok boş gebelik falan filan, umutlandırma beni". Hâlâ daha kesin bi sorun olur, kalbi durur diye sevinemiyor.

Sabah test yapmıştım eşim uyurken. Gözlüklerimi takmamıştım, yanlış gördüm sandım. Gözlükleri takıp bi test daha yaptım. Çift çizgiydi . Ağlayarak kocamın tepesine tünedim kalk diye. Hamileyim dedim şaka yapma dedi o da bana tabi. Çok sonra şey dedi. O gün ağlayarak tepemde duruyordun ya öldüm sandım 🤣🤣🤣
Ay buna çok güldüm 😂😂😂

Eşlerinize hamilelik haberini nasıl verdiniz değişik fikirler varmı
Adetime 3 gün vardı merak edip erken gebelik testi yaptım sonra baktım böyle bir gölge var bir de kaset test deneyeyim dedim onda da yine çizgi çıkmıştı. Gittim ben hamileyim galiba dedim inanmadı zgxhxx sanki yalan borcumuz var 😂 neyse sonra kan testi verince inandı

ben sana hediye aldım dedim açtı baktı hamilelik testi pozitif sonra “aa gerçekten mi” dedi 🤣 evet dedim ben ağlıyorum bu arada, eşim de “e süper” dedi şaşkın bakıyordu hala ama sonra iyi bi kızdım neden büyük tepkiler vermedin, ağlamadın? diye 😂😁😁

Back