- 5 Şubat 2025
- 30
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi Eliflihayat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetlerim düzensiz bazen 28 günde bazen 30 31 günde oluyorum ama kaşık ağrım oluyor hafiftenAdet gününüz geçti mi
Daha olmadım ama 28. Gunumdeyim bugünÇokta düzensiz değilmiş. Adetiniz kaç gün geçti
Teşekkür ederimE hayırlı olsun :) yine de kan verip emin olun ama
En iyisi emin olmak için kan vermek gerekTest artımed ise yanlış olabilir sonucunuz bence siz kan verin çünkü tam net kırmızı da çıkmamış
Hem kafan rahat olur canım ama bekleyebiliyorsan reglin 3 4 gün geçsin öyle verEn iyisi emin olmak için kan vermek gerek
Yaa tamamdır teşekkür ederimHem kafan rahat olur canım ama bekleyebiliyorsan reglin 3 4 gün geçsin öyle ver
Sanki hafif çizgi var gibi gözüküyor en iyisi kan testi vermek daha garantiArkadaşlar reglime 4 gün kaldı aşırı bulantım var ve kasık ağrım var sizce varmı testte kaset testte çıkmadı bında da bu şekilde çikti 5 dakika içinde days Comfort almıştım
bunuda dayanamayıp şimdi yaptımSanki hafif çizgi var gibi gözüküyor en iyisi kan testi vermek daha garanti
Hamilelik var gibi kan testi yaptırdın mibunuda dayanamayıp şimdi yaptım
Hamilelik var gibi kan testi yaptırdın mi