• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerinize hamilelik haberini nasıl verdiniz ?

Eklentiler

• IMG_20210505_112025.jpg
    IMG_20210505_112025.jpg
    113,6 KB · Görüntüleme: 31
Ben sürpriz yapmıştım.
Eşim sicilyali ve portakal ağaçlarına çok düşkün.
Gebe olduğumu ögrendiğimde minyatür bir portakal ağacı aldim (IKEA da satilan) ve üstüne not yazdim. Eşim hemen anladi durumu. O ağacı bahçeye diktik. Büyümüyor ama olsun. Evimizin ilk minik portakalı

İnşallah ikinci gebelik olursa onada minik zeytin ağacı alicam. ;)

Ben ilk gebelikte dışarı çıkalım demiştim bir bankta oturup bebeğe aldığım minik ayakkabıları vermiştim.üstünede testle birlikte.
İkinci hamilelikte uyuyordu eşim yatağa gidip direk hamileyim demiştim videoya çekerek:)
3. De o kötü sonuçlandı malesef ama kızlarımın üstüne abla oluyoruz yazılı bişey giydirmiş babanıza gösterin demiştim. Babalar günü hediyesi güzel bir sürpriz olmuştu.

esim isteydi. saat aksam 9 falan. daha önceden ben kafamdan ikinci cizgi hep gördüğüm için esime artık test yaptığımı söylememe kararı almistim kızıyordu cünkü 😂
reglime 4 gün vardı. burda bir arkadas test yapsana hamilesin belki falan dedi. yok be değilimdir dedim. ısrar etti yaptım ve test daha idrar dolu bardağın içindeyken 2.çizgi çıktı 😂😂 esime söyleyip söylememe konusunda karar veremedim yine inanmaz falan diye 😂 sonra sacmalama dedim kendi kendime. aradım ben hamileyim dedim. inanmadı 😂😂 görüntülü aradı. testi görünce yine tam emin olamadı. kan vermeden sevinmicem falan dedi 😂 gıcık oldum.

sabah kan verdik. kahvaltıya götürdü beni. kalktık o hesabı ödüyordu ben de o ara test sonucu çıktı mı diye baktım 306 çıkmıştı (en sevdiğim rakam 9 benim, o yüzden uğurlu geldi bana bence bu değerle öğrenmek🥰) esime gösterdim. esim heyecandan kredi kartını almadan ayrılıyordu mekandan 😂😂

esimin doğum gününde de (10 haziran) ilk defa ultrasonda kesenizi gördük 🥰

Sabah test yapmıştım eşim uyurken. Gözlüklerimi takmamıştım, yanlış gördüm sandım. Gözlükleri takıp bi test daha yaptım. Çift çizgiydi . Ağlayarak kocamın tepesine tünedim kalk diye. Hamileyim dedim şaka yapma dedi o da bana tabi. Çok sonra şey dedi. O gün ağlayarak tepemde duruyordun ya öldüm sandım 🤣🤣🤣

Esim isten geldi sacma sapan bi kiskanclik kavgasina tutustuk sonra ben hamileyim sen benimle ne bicim konusuyosun diye aglamaya basladim cok romantikti ahsjshsj ben de surekli test yapanlardan oldugum icin adamcagiz keseyi gorene kadar sevinemedi dogru duzgun.

Eşlerinize hamilelik haberini nasıl verdiniz değişik fikirler varmı
Öyle dümdüz direk :D test yaptım silik çıktı aaa kimyasal heralde adet olamıyorum sandım doktora ilaç yazdırıp muayeneye gittim eşimle, hamilesin dedi😅

Ya ben sana kıyamam 🥺🥹 yapma nolur böyle.
3 senelik gös yaşı, ameliyat, hayal kırıklığından sonra dün güzel haberi aldım Elhamdülillah. Rabbim yüzünü soldurmasın
Doğal yolla mi gebe kaldiniz. Bizde yeni 3 yilimizi doldurduk kpss sonrasi tüp bebeğe başlamakla baslamamak arasindayim şuan eşim karari bana bırakıyor

Doğal yolla mi gebe kaldiniz. Bizde yeni 3 yilimizi doldurduk kpss sonrasi tüp bebeğe başlamakla baslamamak arasindayim şuan eşim karari bana bırakıyor
Balım ilk 1 sene çok denedik, olmayınca doktora gittik. Rahmimde şekil bozukluğu çıkınca 2 defa ameliyat oldum, tabi bu süreçte dinlenmeydi korunmaydı derken 2 sene hop diye geçmiş. Dün test verdim pozitifi gördüm Elhamdülillah,

Back