- 18 Haziran 2024
- 27
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi 4824aleyna
Eşlerinize hamilelik haberini nasıl verdiniz değişik fikirler varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallah ya bu ay da kalamadıkKalamadik ki verelim![]()
BoşanarakEşlerinize hamilelik haberini nasıl verdiniz değişik fikirler varmı
Öyle dümdükEşlerinize hamilelik haberini nasıl verdiniz değişik fikirler varmı
Eşlerinize hamilelik haberini nasıl verdiniz değişik fikirler varmı
Amin10 sene sonra tüp bebekle hamile kaldım.
Test gününü iple çektiğimiz için süpriz felan yapamadım. Ben idrar testi yaptım o başımda beklediBeraber ağladık sevinçten.
Ya ben sana kıyamamKalamadik ki verelim![]()
Öyle dümdüz direkEşlerinize hamilelik haberini nasıl verdiniz değişik fikirler varmı
Doğal yolla mi gebe kaldiniz. Bizde yeni 3 yilimizi doldurduk kpss sonrasi tüp bebeğe başlamakla baslamamak arasindayim şuan eşim karari bana bırakıyorYa ben sana kıyamamyapma nolur böyle.
3 senelik gös yaşı, ameliyat, hayal kırıklığından sonra dün güzel haberi aldım Elhamdülillah. Rabbim yüzünü soldurmasın
Balım ilk 1 sene çok denedik, olmayınca doktora gittik. Rahmimde şekil bozukluğu çıkınca 2 defa ameliyat oldum, tabi bu süreçte dinlenmeydi korunmaydı derken 2 sene hop diye geçmiş. Dün test verdim pozitifi gördüm Elhamdülillah,Doğal yolla mi gebe kaldiniz. Bizde yeni 3 yilimizi doldurduk kpss sonrasi tüp bebeğe başlamakla baslamamak arasindayim şuan eşim karari bana bırakıyor