- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 45
- Konu Sahibi elenaferrante
-
Ne sandın ablacım sen hizmetçilik oyunu bu :) adam seçerken iyi bakın eli işe yatkınmı evcimen mi kendi işini görebilir mi yoksa çok fenaAkşam 8de işten gelip ütü mü yaptınız?Evlenmek istemiyorum.
Ay valla iş arıyorsunuz sizde ya kendinize :)Yok canım ben de varım.Sadece toz bezi utulenmiyor bende
çamaşırlar kırışmıyor ama nevresimler kırışıyor benimkindeKurutma makinesinden çıkan çamaşırı hemen alırsanız kırışmıyor ve yumuşatıcı kullanmadığım halde yumuşacık hemde tüyleri falan da makine topluyor:)
çok net bence :) bende elimi sürmem yazık bana, en iyisi eve yardımcı alırız beraber yaşayınca deyin..Bu konuda cok esitlikciyim ama suan gorusmeye calistigim kisi yemege elimi surmem sebze dahi dogramam dedi.Temizlige yardim beellki dedi.Hoslanmasam ardima bakmadan kacardim.Nasil yetecem,nolacak bilmiyorum.
Bırakın tin tin uyuz uyuz yapsın ama yapsın , sizin bu tavrınızdan dolayı yapmıyor belki .Nedenini sorsaydin.. erkeklerin cogu oyle maalesef. Ben esime 1 derim 2 derim 3. Ye lanet olsun senin yapican ise der kendim yaparim.. o tin tin uyuz uyuz yapana kdr ben bitirmis olurum.
Haklısın canım benim iyi yapmışsın ben de haftada beş gün çalışıyorum eşim yardım ediyor hatta bazen yan gelip yatıyorum şuan nasıl aranız?Merhaba
Eşim de ben de eve geç geldik. Ben 8 gibi geldim. Eşim 9.30 gibi geldi.
Ben gelince bir şeyler yedim, kızımı yedirdim, yıkadım, biraz oyun oynadık. Sonra eşim geldi.
Eşim gelince yemek yemedi, tok gelmişti, ben de kızı babasıyla salonda bırakıp odaya ütü yapmaya geçtim. Yarım saat 45 dk kadar ütü yaptım.
Sonra kızın sütünü içirdim, altını değiştirdim uyutmaya götürdüm. Yarın saat uyku süremiz oldu.
Niyetimiz kız uyuyunca beraber dizi izlemekti.
Bu arada çamaşır makinesinde yıkanan çamaşırlar yıkandı bitti.
Ben de mutfakta biraz iş yapacaktım. Bulaşık makinesini boşaltacak, kirlileri makineye dolduracak, tezgahı ve masayı silecektim.
Eşime gayet güzel bir şekilde çamaşırları sermesini rica ettim.
Seremem şimdi dedi, ama ben de mutfağı toparlayım, işlerimiz bitsin ki dizimize geçelim dedim. Mutfağı halledince çamaşırları ser dedi.
Ben de eşimin yıkananları makinede bıraktım, kendimin ve kızımın kıyafetlerini serdim.
Pasif agresif bir tutum içine girdim. Pişman değilim.
Büyük bir dert değil ama içimi dökesim geldi.
Not: ev hanımı değilim. Haftada 5 gün sabah 8-akşam 6 çalışıyorum
Tövbe tövbe ama helal olsun ben de yapamam ama işte karşımdaki kişiye göre değişiyo isterse yapıcaZ mecbur diretirseNe sandın ablacım sen hizmetçilik oyunu bu :) adam seçerken iyi bakın eli işe yatkınmı evcimen mi kendi işini görebilir mi yoksa çok fena
Söylüyorum şimdiden ben ne kadar yapıyorsam sen de o kadar yapacaksın anlamam diye ama göreceğiz. İsterse yapmasın ütülemem vallahi ütüsüz giysin umrumda değil.Ne sandın ablacım sen hizmetçilik oyunu bu :) adam seçerken iyi bakın eli işe yatkınmı evcimen mi kendi işini görebilir mi yoksa çok fena
Yardimciya para vermez bu .Iki cocugu var ustelik.Benden cikar o para.Yemek hallederim de.Temizlige ya yardim edecek ya yardimciyi ben tutacamçok net bence :) bende elimi sürmem yazık bana, en iyisi eve yardımcı alırız beraber yaşayınca deyin..
Bence esinize cok yuklenmeyin bazen erkeklerin gereksiz inatlari oluyo. Bazi seyler yavas yavas oluyor. MutluluklarKızlar
Dün sabah barıştık biz.
Dün ben evdeydim eşim çalıştı. İşe gitmediğim için akşam yemeğini hazırlama ve bulaşıkları yıkama işini ben yaptım.
Bugün de kahvaltıya misaifirimiz gelecek. Sabaha hazır olsun diye akşamdan peynir tabağını, tostları, patatesi hazırlamış.
Bana kahve yaptı,
Bir de bu sabah baktım ki klozeti temizliyor. İlk defa tuvalet temizlediğini gördüm. Hem de kendiliğinden
bence orta yol bulmadan sakin evlilik vb. Düşünme .. Çünkü eşitlikçi düşüncen ona devamlı sinir olacak.. Değişen sen olma eğer seni çok seviyorsa onunda kendinden feragat etmesi gereken şeyler olacaktir..Yardimciya para vermez bu .Iki cocugu var ustelik.Benden cikar o para.Yemek hallederim de.Temizlige ya yardim edecek ya yardimciyi ben tutacam
Biraz daha yakinlasinca konusacam.Simdi yuzeysel durumsayiz.Eski is arkadasim.Hoslanti olmasa iki cocuguyla kimseyi kabul etmem.Ki bende duygu mantiktan ondedir.Yakinlastigimiz zaman konusup orta yola ikna etmeyi dusunuyorum.Aslinda yumusak yuzlu biri.Etrafindaki erkeklerden etkileniyor bence is arkadaslari hep elini birseye surmeyen esleeinin maas kartlarini elinde tutan tipler.Bunlari da konusurlar bir halt gibi.bence orta yol bulmadan sakin evlilik vb. Düşünme .. Çünkü eşitlikçi düşüncen ona devamlı sinir olacak.. Değişen sen olma eğer seni çok seviyorsa onunda kendinden feragat etmesi gereken şeyler olacaktir..nasıl alıştırırsan öyle gider sakin benliğinden düşüncelerinden ödün verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?