Eşlerin ev işi yapmaması

Kurutma makinesinden çıkan çamaşırı hemen alırsanız kırışmıyor ve yumuşatıcı kullanmadığım halde yumuşacık hemde tüyleri falan da makine topluyor:)

Eşim yok ama genç bir kadın olarak yaşıt erkek akrabalarla aynı yerde bulunduğumda herkesin benden su, çay beklemesinden çok yoruluyorum. Hayat müşterek sonuçta

Bu konuda cok esitlikciyim ama suan gorusmeye calistigim kisi yemege elimi surmem sebze dahi dogramam dedi.Temizlige yardim beellki dedi.Hoslanmasam ardima bakmadan kacardim.Nasil yetecem,nolacak bilmiyorum.
çok net bence :) bende elimi sürmem yazık bana, en iyisi eve yardımcı alırız beraber yaşayınca deyin..

Nedenini sorsaydin.. erkeklerin cogu oyle maalesef. Ben esime 1 derim 2 derim 3. Ye lanet olsun senin yapican ise der kendim yaparim.. o tin tin uyuz uyuz yapana kdr ben bitirmis olurum.
Bırakın tin tin uyuz uyuz yapsın ama yapsın , sizin bu tavrınızdan dolayı yapmıyor belki .

Haklısın canım benim iyi yapmışsın ben de haftada beş gün çalışıyorum eşim yardım ediyor hatta bazen yan gelip yatıyorum şuan nasıl aranız?

Ne sandın ablacım sen hizmetçilik oyunu bu :) adam seçerken iyi bakın eli işe yatkınmı evcimen mi kendi işini görebilir mi yoksa çok fena
Tövbe tövbe ama helal olsun ben de yapamam ama işte karşımdaki kişiye göre değişiyo isterse yapıcaZ mecbur diretirse

Herşey bizde bitiyor hanımlar anası öyle alıştırmış demeyin değiştirin kocalarınızı. Benimkinin de çayı ayağına suyu ayağına gelirmiş ama evlenince yapmadığı iş kalmadı . Kv dediki demekki garezi bizeymiş.çalışmıyorum ben, eşim ütüsünü kendi yapar, çamaşır asar, katlar. Evi haftada 1 temizler, bulaşk yerlştiri ooo daha neler. Kahvemizi bile yapar getirir. Siz azcık ağır olun yetişmeyin herşeye. Eşiniz açığı kapatmaya çalışsın bakim

Nasil baslarsaniz oyle gider malesef evliligimin basinda dediler inanmadim demekki dogru henuz cocugumz yok ama olunca bende islere yetisemem ya isi birakip cocuga odaklanirim tek maasla yasam mucadelesi veririz ya da esim herseye yardimci olmak zorunda isiniz zor guzellikle konusun anlamazsa bi sure islerle ilgilenmeyin yanlizca kizinizla ilgili olan kismi halledin (bu arada esim her isi yapar sadace bazen inatlasiyoruz yoksa camasir yikar asar bulasiklari toplar evi temizler)

Kızlar
Dün sabah barıştık biz.
Dün ben evdeydim eşim çalıştı. İşe gitmediğim için akşam yemeğini hazırlama ve bulaşıkları yıkama işini ben yaptım.

Bugün de kahvaltıya misaifirimiz gelecek. Sabaha hazır olsun diye akşamdan peynir tabağını, tostları, patatesi hazırlamış.
Bana kahve yaptı,
Bir de bu sabah baktım ki klozeti temizliyor. İlk defa tuvalet temizlediğini gördüm. Hem de kendiliğinden

Ne sandın ablacım sen hizmetçilik oyunu bu :) adam seçerken iyi bakın eli işe yatkınmı evcimen mi kendi işini görebilir mi yoksa çok fena
Söylüyorum şimdiden ben ne kadar yapıyorsam sen de o kadar yapacaksın anlamam diye ama göreceğiz. İsterse yapmasın ütülemem vallahi ütüsüz giysin umrumda değil.

Sende canın nasıl istiyorsa öyle yap :)
Ama şu onun çamaşırları makınada burakmana bayıldım taktır ettım ne yalan soylıyım :)

çok net bence :) bende elimi sürmem yazık bana, en iyisi eve yardımcı alırız beraber yaşayınca deyin..
Yardimciya para vermez bu .Iki cocugu var ustelik.Benden cikar o para.Yemek hallederim de.Temizlige ya yardim edecek ya yardimciyi ben tutacam

Bence esinize cok yuklenmeyin bazen erkeklerin gereksiz inatlari oluyo. Bazi seyler yavas yavas oluyor. Mutluluklar

Yardimciya para vermez bu .Iki cocugu var ustelik.Benden cikar o para.Yemek hallederim de.Temizlige ya yardim edecek ya yardimciyi ben tutacam
bence orta yol bulmadan sakin evlilik vb. Düşünme .. Çünkü eşitlikçi düşüncen ona devamlı sinir olacak.. Değişen sen olma eğer seni çok seviyorsa onunda kendinden feragat etmesi gereken şeyler olacaktir.. nasıl alıştırırsan öyle gider sakin benliğinden düşüncelerinden ödün verme

Biraz daha yakinlasinca konusacam.Simdi yuzeysel durumsayiz.Eski is arkadasim.Hoslanti olmasa iki cocuguyla kimseyi kabul etmem.Ki bende duygu mantiktan ondedir.Yakinlastigimiz zaman konusup orta yola ikna etmeyi dusunuyorum.Aslinda yumusak yuzlu biri.Etrafindaki erkeklerden etkileniyor bence is arkadaslari hep elini birseye surmeyen esleeinin maas kartlarini elinde tutan tipler.Bunlari da konusurlar bir halt gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…