- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi elenaferrante
-
Ben evi toparlarken adamın wc de gecirdigi süre bile rahatsız ediyo beni.....
Yarım saat durulur mu ya!
Rica mı ediyo ne yapıyo anlamadım ki!
Ayy yhaaa ayni bu erkekler :)
Bide cabuk cik deyince bi rahat vermionuz oluyo :))
Tuvaletten 5 dk da cikanlarada garip birseymis gibi bakmalari hele :)))
Arkadasım kadın al haftada bir yrm gün gelsin ayda 300 lira gider canın sağ kalır. Sekizde eve gelinir de onca iş yapılır mı yazık canınaMerhaba
Eşim de ben de eve geç geldik. Ben 8 gibi geldim. Eşim 9.30 gibi geldi.
Ben gelince bir şeyler yedim, kızımı yedirdim, yıkadım, biraz oyun oynadık. Sonra eşim geldi.
Eşim gelince yemek yemedi, tok gelmişti, ben de kızı babasıyla salonda bırakıp odaya ütü yapmaya geçtim. Yarım saat 45 dk kadar ütü yaptım.
Sonra kızın sütünü içirdim, altını değiştirdim uyutmaya götürdüm. Yarın saat uyku süremiz oldu.
Niyetimiz kız uyuyunca beraber dizi izlemekti.
Bu arada çamaşır makinesinde yıkanan çamaşırlar yıkandı bitti.
Ben de mutfakta biraz iş yapacaktım. Bulaşık makinesini boşaltacak, kirlileri makineye dolduracak, tezgahı ve masayı silecektim.
Eşime gayet güzel bir şekilde çamaşırları sermesini rica ettim.
Seremem şimdi dedi, ama ben de mutfağı toparlayım, işlerimiz bitsin ki dizimize geçelim dedim. Mutfağı halledince çamaşırları ser dedi.
Ben de eşimin yıkananları makinede bıraktım, kendimin ve kızımın kıyafetlerini serdim.
Pasif agresif bir tutum içine girdim. Pişman değilim.
Büyük bir dert değil ama içimi dökesim geldi.
Not: ev hanımı değilim. Haftada 5 gün sabah 8-akşam 6 çalışıyorum
Merhaba
Eşim de ben de eve geç geldik. Ben 8 gibi geldim. Eşim 9.30 gibi geldi.
Ben gelince bir şeyler yedim, kızımı yedirdim, yıkadım, biraz oyun oynadık. Sonra eşim geldi.
Eşim gelince yemek yemedi, tok gelmişti, ben de kızı babasıyla salonda bırakıp odaya ütü yapmaya geçtim. Yarım saat 45 dk kadar ütü yaptım.
Sonra kızın sütünü içirdim, altını değiştirdim uyutmaya götürdüm. Yarın saat uyku süremiz oldu.
Niyetimiz kız uyuyunca beraber dizi izlemekti.
Bu arada çamaşır makinesinde yıkanan çamaşırlar yıkandı bitti.
Ben de mutfakta biraz iş yapacaktım. Bulaşık makinesini boşaltacak, kirlileri makineye dolduracak, tezgahı ve masayı silecektim.
Eşime gayet güzel bir şekilde çamaşırları sermesini rica ettim.
Seremem şimdi dedi, ama ben de mutfağı toparlayım, işlerimiz bitsin ki dizimize geçelim dedim. Mutfağı halledince çamaşırları ser dedi.
Ben de eşimin yıkananları makinede bıraktım, kendimin ve kızımın kıyafetlerini serdim.
Pasif agresif bir tutum içine girdim. Pişman değilim.
Büyük bir dert değil ama içimi dökesim geldi.
Not: ev hanımı değilim. Haftada 5 gün sabah 8-akşam 6 çalışıyorum
Akşam 8de işten gelip ütü mü yaptınız?Evlenmek istemiyorum.
kk nın tembeli geldi,
şimdi değişir mi bilemem.
ben ilk evlendiğimiz zaman çalışıyordum tabi, o çayını alıp oturunca ben de oturuyordum, haftasonu gezme plnları yapıyordum. eşim diyordu hatta bu haftasonu evde kalıp temizlik mi yapsak goha diye.
o süpürdü ben sildim, o kapı sildi ben cam sildim.
o oturduğu an hemen geçtim dibine oturdum.
şuan çocuklar nedeniyle çalışmıyorum, değişen bir şey yok.
işler ortak, ben tabi gündüz müsaitsem pek ona iş bırakmak istemem, ama genel olarak da kalır maalesef.
ama akşamları o otururken işlenmek hiç adetim değildir hala da.
herkesin dinlenmeye ihtiyacı var, benim de tabi ki. neden tersi olsun ki derim her zaman.
eşim bazen der, bu dağınıklık seni rahatsız etmiyor mu goha diye, öyle her şeyi bırakıp oturduğumdaadam da anlamıyor bir kadın nasıl böyle olur.
neyse yıllardır evliyiz, hala beni dağınığım diye boşamadı, mikrop falan da kapmadık ailecek. evde de iki çocuk var, ben oturup kahve içtim diye kimse de hastalıktan ölmedi, kocam iki iş yaptı diye erkekliğine zeval gelmedi.
oluyor yani arkadaşlar, yeter ki kendinize inanın
Niye olmasın ki ya ütü yani bu ne acelesi olabilir ki? Haftasonu da yapılabilir pekala. Ben akşamları yorgun oluyorum eve gelince. Yemek ye bulaşıkları makinaya koy maksimum bu yani. Akşam yemeğini beraber yemek güzel bi şey bence. Zaten işten eve tok gelme ihtimalim sıfır o yüzden o ayrıntı üzmedi.Ya ne olacaktı :)))) evlenince şimdi değil Sonra yapayım olayı olmuyor. Mesela tok oluyorsun ama akşama yine yemek yapmak zorundasın .. hatta benim benim eşim işi paikıpatlığa vuruyor akşam yemekleri illa birlikte yenecek. Mesela akşam birileriyle buluşacaksam önce Eve geliyorum masada oturuyorum yemek yeniyor masa toplanıyor öyle gidiyorum. Aşırı saçma bir olay bence!! Gitmezsem bittim demektir dırdırdırdır 3 saat konuşur beynimi bitirir. Hatta artık açık açık diyorum ki karı dırdırı çekeceğimi bilsem evlenmezdim
Cnm senin esin hem anliomus bu islerden demekki hemde anlayisliymis.. istek varmis adamdaki temizlik yapalim diye teklif ettigine gore.. ben 1 sene temizlik yapmiim bisey yapmiim.. sanirim esim bisey yapmaz.. yap demez ama yapmazda maalesef.. insanin icinden gelecek.. dogustan pasakli bizimki ve tembelkk nın tembeli geldi,
şimdi değişir mi bilemem.
ben ilk evlendiğimiz zaman çalışıyordum tabi, o çayını alıp oturunca ben de oturuyordum, haftasonu gezme plnları yapıyordum. eşim diyordu hatta bu haftasonu evde kalıp temizlik mi yapsak goha diye.
o süpürdü ben sildim, o kapı sildi ben cam sildim.
o oturduğu an hemen geçtim dibine oturdum.
şuan çocuklar nedeniyle çalışmıyorum, değişen bir şey yok.
işler ortak, ben tabi gündüz müsaitsem pek ona iş bırakmak istemem, ama genel olarak da kalır maalesef.
ama akşamları o otururken işlenmek hiç adetim değildir hala da.
herkesin dinlenmeye ihtiyacı var, benim de tabi ki. neden tersi olsun ki derim her zaman.
eşim bazen der, bu dağınıklık seni rahatsız etmiyor mu goha diye, öyle her şeyi bırakıp oturduğumdaadam da anlamıyor bir kadın nasıl böyle olur.
neyse yıllardır evliyiz, hala beni dağınığım diye boşamadı, mikrop falan da kapmadık ailecek. evde de iki çocuk var, ben oturup kahve içtim diye kimse de hastalıktan ölmedi, kocam iki iş yaptı diye erkekliğine zeval gelmedi.
oluyor yani arkadaşlar, yeter ki kendinize inanın
Niye olmasın ki ya ütü yani bu ne acelesi olabilir ki? Haftasonu da yapılabilir pekala. Ben akşamları yorgun oluyorum eve gelince. Yemek ye bulaşıkları makinaya koy maksimum bu yani. Akşam yemeğini beraber yemek güzel bi şey bence. Zaten işten eve tok gelme ihtimalim sıfır o yüzden o ayrıntı üzmedi.Peki mesela siz toksanız eşiniz kendisi için yemek yapmaz mı?
Cnm senin esin hem anliomus bu islerden demekki hemde anlayisliymis.. istek varmis adamdaki temizlik yapalim diye teklif ettigine gore.. ben 1 sene temizlik yapmiim bisey yapmiim.. sanirim esim bisey yapmaz.. yap demez ama yapmazda maalesef.. insanin icinden gelecek.. dogustan pasakli bizimki ve tembel
AynenCnm senin esin hem anliomus bu islerden demekki hemde anlayisliymis.. istek varmis adamdaki temizlik yapalim diye teklif ettigine gore.. ben 1 sene temizlik yapmiim bisey yapmiim.. sanirim esim bisey yapmaz.. yap demez ama yapmazda maalesef.. insanin icinden gelecek.. dogustan pasakli bizimki ve tembel
ben de varımnevresimi niye ütülemiyonuz yahu :)
alemin delisi benle konu sahibesi mi bir
Aklıma bir aydır dolapta duran eşimin ütüsüz gömlekleri geldiBenim eşim atletlerini ütülememi istemişti ilk evlendiğimizde,şimdi temiz gömlek yığınından gömleği seçiyor,aşkım ütüler misin diyor,ütüleyince de memnun oluyor,nerden nereye
İşyerinde mecburen takım elbise giyiyor,yoksa aynı sizin gibi olurdumAklıma bir aydır dolapta duran eşimin ütüsüz gömlekleri geldiadama resmen bir aydır kazak giydiriyorum ütü yapmayim diye garibim normalde ev işlerinde de yardım eder bana ama ütüyü beceremiyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?