- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi elenaferrante
-
Ya bazı hanımlar o zaman siz de temizlemeyin diyorda bu adamları rahatsız etmiyor ki, ben evi 1 ay temizlemesem, etraf dağınık olsa, ütü yapılmasa eşim hiç sormaz hayırdır neden yapmıyorsun diye. Yani benim yapmamam onda herhangi bir uyarı oluşturmaz. Çöp ev olur çıkarız Allah korusun
Dün ben kahvaltıyı hazırladım, işe gittim, geldim yemeği hazırladım, sofrayı kaldırdım, evi süpürdüm, , banyoyu temizledim. çay ardından meyve servisi yaptım adam yatıyor bu sabah baktım hazırladığım kahvaltıya da beni beklemeden oturmuş, bir güzel azar çektim, ama beyfendi duygu sömürüsü yaptıbir haftasonu rahatına baksa ne olurmuş
İçinden olmayana hep iteklemeyle hep zorlamayla yaptırıyorsun , yoksa yok.
Kızlar
Akşam için güzel planlarımız vardı, dizi izleyeceğiz güzel bir gece geçireceğiz demiştik.
Ben salonda kitap okudum, geç yattım. Gittiğimde o uyuyordu.
Sabah baktım kendi çamaşırlarını sermiş, nasıl farketti bilmiyorum
Şikayet edin arkadaşım ,hiç muhattap olmayın ben sizin yerinize de şikayet ettimCevabım çok yerinde olmuş tepkinize bakılırsa.
O zaman bende mutfak temizleyemem deyip kahvemi alıp dizi seyrederdim ...
Ay kahkaha attım camdan aşağı atmak nedir ya !??Iyide kadin mutfagi temizlemese ne olacak o an? Gene o temizliycek yani...
Bende esimin sepete atmadigi camasirlari yikamiyom :) haha bi kere sinirlendirdi beni camdan asagi cok sevdigi bi kazagini attim:)
Valla yaptim kiz.. cok oyle fevri seyler yapmamda tersim pistir:) giciklik olsun diye yaptim., ise yaramadi ama o an sinirimi aldim yani :))Ay kahkaha attım camdan aşağı atmak nedir ya !??
Bende eskiden ütülerdim. Çocuktan sonra bıraktımben sadece lastikli çarşafları ütülemiyorum takınca kırışıklığı kalmıyor zaten..
Kadınlar olarak deliyiz vallahi. Ne diyim ben de yapıyorum buna benzer şeyler çok canım sıkılınca.Valla yaptim kiz.. cok oyle fevri seyler yapmamda tersim pistir:) giciklik olsun diye yaptim., ise yaramadi ama o an sinirimi aldim yani :))
O zaman bende mutfak temizleyemem deyip kahvemi alıp dizi seyrederdim ...
Ayy yhaaa ayni bu erkekler :)Ben evi toparlarken adamın wc de gecirdigi süre bile rahatsız ediyo beni.....
Yarım saat durulur mu ya!
Rica mı ediyo ne yapıyo anlamadım ki!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?