Eşlerin ev işi yapmaması

Kesinlikle iş bölümü yapılmalı ben 4 sene çalıştım yemeği bile 2 gün o 2 gün ben yapardım diğer türlü birimiz yemek yapıyosak diğeri muhakkak evi toparlar çamaşır varsa yıkardı diğer türlü çalışmak çekilemez heleki evladınız varsa oturup konuşulması gereken ciddi bir konu

ya kusura bakmayın ama güldüm:))
adamcağız bir hafta sonuda rahatına baksın yazık

tüh kokmadılar mı ?
üzüldüm bak şimdi:))

Cevabım çok yerinde olmuş tepkinize bakılırsa.
Şikayet edin arkadaşım ,hiç muhattap olmayın ben sizin yerinize de şikayet ettimÖnüne geleni aşağılayıp hakaret ediyorlar sanki dingo nun ahırı..Papucumun artistleri

Yardım etmesi gerekirdi tabi .. Bunun bir çözümü var mi bilmiyorum .. Ama çamaşırlarını makina da bırakmak komik geldi .

İşte sırf bu yüzden 21 aylık oğluma bazı şeyleri yapmayı öğretiyorum.
İleride evlenince karısına az da olsa yardımcı olsun diye, her şeyi ayağına beklemesin diye öğretiyorum.

Evlenmeyi düşündüğüm kişiye tüm şartlarımı söyleyip ya şimdi git ya da bunlara göre devam et, sonradan değişirsen acımam vs. diyerek gözdağı vermeyi planlıyorum, koca bebekler resmen (aşık olunca zorlanmam umarım bunu söylerken)

Ben seni destekliyorum. Erkekler böyle lafını da kabul etmiyorum. Böyle çaresiz bir kabulleniş olamaz.
Senin canın çıkıyor. Yemek, çocuk, ütü her şeyi yapmışsın zaten. Beyzade bir çamaşır asacak altı üstü.

Ben kaç akşamdır mutfağa girmiyorum eşim toparlıyor ben çocuğu uyuturken.

Valla eşim yapmazsa ben de yapmıyorum.Sevgiliyken bile gelip evimi temizlerdi , temizlikçiye güvenmiyorum diye kendisi gelirdi dip köşe temizlerdi , sorardı evin pis mi yapalım beraber diye.Başlardık temizlemeye ben uyduruk uyduruk temizlerdim , dizi açar izlerdim , o özene özene temizlerdi. :)) Allah bin kere razı olsun hep yapar , gocunmaz da ki o da anne babasının evinde hiç iş yapmayan tayfadan.Yani o bahane değil anne baba evinde iş yapmayan erkekler de iş yapıyor kendi evlerinde.Ki eşim evlenene kadar anne babasıyla yaşadı.

O yapmazsa siz de yapmayın , süper kadın gibi davranmayın , yetişemiyorum diyin.Eleştirmesine de kulak asmayın.Özellikle çalışan kadınlar asla her işi yapmasınlar.Biraz pis kalsın ev , biraz pislikten kimseye zarar gelmez.Sonra beraber yapalım diyorlar zaten.

Bence iyi yapmissiniz sizde aksama kadar calisip yoruluyorsunuz umarim anlamistir haksizligini..

Ben evi toparlarken adamın wc de gecirdigi süre bile rahatsız ediyo beni.....
Yarım saat durulur mu ya!

Rica mı ediyo ne yapıyo anlamadım ki!
Ayy yhaaa ayni bu erkekler :)

Bide cabuk cik deyince bi rahat vermionuz oluyo :))

Tuvaletten 5 dk da cikanlarada garip birseymis gibi bakmalari hele :)))

Eşimden normal zamanlarda bişey istemem. Hem uyuşuk hem bilmez annesinşn yaptığı gibi yapsa ev daha pis olur.
Ama gerçekten yapamıycam zamanlarda dikişti kırıktı zart zurt ozaman yapar. Çamaşır asar toplar ütüyü yapmazsa koy poşete onları ütüye göndericem derim bakarım ütüler.

Siz biraz işinizi azaltın ütü yapmayın mesela ütü firmalarıyla anlaşın alsınlar evden ütüleyip getirsinler.
Evede yardımcı alın haftada 1 yarım gün

Bulaşık içinse tezgahta bişey görmekten nefret ederim illa içer bırakır plastik bardak aldım madem içip makinaya koymuyosun bunla iç diye içip koyuyo şimdi.

Eşiniz için madem yıkama koyma yerleştirmeye yansşmıyo plastik alın yedikçe atarsınız

Köle olmaya evleniosunuz. Pek şaşırmadim. Hic ev isi yapmayan adamlar durduk yere nite yapmaya baslasin ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…