Eşlerin ev işi yapmaması

Sana garanti veriyorum evi kurtlar bassa umurlari olmaz.. nerden geliyo bu kurt diye ugrasmazlar.. valla esimede diyorumki.. dunyada iş oldugunu bilseydin dogmazdin herhlde :)
Benim koca asla is yapmaz yardm etmez. Bir bardak cayini almaz ben koycam illa. Koca anasi ablasi yapms herseyini ozurlu gibi yetistirmis. Ama yok burda toz var bura dagnk diye elinde durbun inceler. Kavga cikarir bide. Herseyi sen yapicaksi yetisemiyosan calisma der. Sanki calismasam bana bakacak

Beni bir haftadır hiçbir şekilde işe yanaştırmıyor eşim
Pimpirikli biriyim. Yerde toz görsem yatalakta olsam alana kadar canım çıkar
Ev hanımı olduğum halde , gebelik durumumdan önce dahi illa ki ya evi süpürür ya da başka birşeyin ucundan tutardı.
Ama bazı erkekler işleri paylaşınca kenarda sıkıştırıp ırzına geçmişler gibi gurur yapıyor

Kızlar
Akşam için güzel planlarımız vardı, dizi izleyeceğiz güzel bir gece geçireceğiz demiştik.
Ben salonda kitap okudum, geç yattım. Gittiğimde o uyuyordu.
Sabah baktım kendi çamaşırlarını sermiş, nasıl farketti bilmiyorum

O sorun bende de var ikimiz de çalışıyoruz, gün içerisinde yoruluyoruz ama eve gelince her isi yapması gereken ben oluyorum. Acayip sınır olduğum bir konu.. çözüm bulan varsa bana da versin hayrına

Arkadaş eşime dedim ki aşkım eğilemiyorum artık sancılanıyorum evi süpürür müsün. Tamam dedi 3 gün oldu yok. Hayır gözünün önüne de çıkarıp koydum. Artık dayanamadım da zor la oturma odasıyla koridor u süpürdüm.

Gebermeyesice.

Nazlan deyip duruyorlar ama nasıl nazlanacağımı bilmiyorum ki

Tepkiniz işe yaramış demekki :) iyi yapmışsınız bence. Benzer şeyleri ben de yapıyorum hic yardım etmediginde.

bende çalışıyorum
eşim ev işi yapmaz.
olduğu kadar kendim yaparım.
çok ta problem etmiyorum.

Ben sınırlenıp hç bir şey yapmıyorum .
Evi B*K götürüyo .
Sonra aşkoo hadi beraber evi toplayalım diyo

Esiniz cok bencil gercekten birde sizde çalışıyormuşsunuz yani. Ben çalışmadığım halde eşim bana yardım ediyor ben hiç şikayet etmiyim ozaman

Benimki ev işlerini belki benden çok yapar. Ama ona göre ev işleri kadının görevidir, o sadece hayat arkadaşına yardım ediyordur
Hiç bir işi ona görev olarak yüklemezsem sorun yok, yapar. Ama o onun görevi değildir. Lütfediyordur beyimiz
Bazen sinir olsam da sonuçta birlikte yaptığımız için ses çıkarmıyorum.

Bu konuda cok esitlikciyim ama suan gorusmeye calistigim kisi yemege elimi surmem sebze dahi dogramam dedi.Temizlige yardim beellki dedi.Hoslanmasam ardima bakmadan kacardim.Nasil yetecem,nolacak bilmiyorum.

Esimin yardim etmemesi beni neden rahatsiz etmiyo bilmiyorum ama ben hayatta camasir sermesini istemem, o benim isim yani ben yapmaliyim. O erkek yapamaz mantigiyla degil yani bildigin yapmasini istemiyorum.
Sadece ben kizimi yatirirken eger saat gecse kendi Yemegini fln hazirlayip sofrayi kaldirir geri. Yada son dk misafiri olursa supurge tutar bi. Fazlada bisey beklemem, bu arada kendimide paralamam hersey dort dortluk olsun diye belki ondandir. Hani yetistigim kadarini yapiyorum aman isten geldim yorgunum diye birakirim yani kendimi parcalamam.

Aferin kız sana, sonunu okuyunca mutlu oldum. İyi yapmışsın. Sonra ne oldu peki? Fark etmemiştir herhalde di mi?

Aferin kız sana, sonunu okuyunca mutlu oldum. İyi yapmışsın. Sonra ne oldu peki? Fark etmemiştir herhalde di mi?

Gecenin bir yarısı onunkileri sermediğimi ima ettim. O da kalkıp sermiş. Sabah farkettim.

Sabah da özür diledi, sarıldık işe yolladım

Erkekler bazen çok gıcık oluyor
Benzer bir şeyi geçen akşam bende yaşadım, yemek sonrası mutfağa giderken eşime dedim ki sende nevresimleri değiştir hem biraz hareket etmiş olursun yemekten sonra, işimizi bitirip dizi izleyelim, çok yorgunum aşkım dedi, bak dedim yemekten sonra koltuğa çöküyorsun, miden rahatsız oluyor sonra bütün gece dolaşıyorsun, hem de bana biraz yardım etmiş olursun, en az senin kadar yorgunum bende işten geldim dedim ama sinirlenmeden sakince, gidip mutfağı topladım baktım oturuyor hala aldım kitabımı okuma odama geçtim, yarım saat sonra baktım değiştiriyor nevresimleri, Allah çarptı beni midem bok gibi diye söyleniyor bir yandan da :) be adam yapma işte benimle sinir harbi :)

Çok haklısın ve çok doğru yapmışsın. Ben de çalışıyorum, bebeğim var. Bana da bu muamele yapılsa böyle karşılık veririm. Susup, sinmediğin, kocişim de kocişim demediğin, hakkını savunduğun için kutlarım.

Ya sanki kadinlar keyfinden calisiyo :) yatir sigortami ode maasimi o zmn sana calisayim sadece 7/24)

Haha yok benimkide cok yapmaz.. aslinda ben dersem yapar bazen ama kendi dusunmuyo.. bulasik dursa tezgahta iki sudan gecirip makinaya atmaz... ya da 1-2 biseyi koyar tavalar tencereler ortada sanki onlar bulasik degil :) camasir as desem yamuk yumuk ust uste asar:) yaptiginida kotu yapio bilerek galiba

Ben olsam bekar evine döndürürüm evi. Herkes kendi işini yapsın. Ricayla yapmayan adam, karısı küsünce bal gibi yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…