- Konu Sahibi elenaferrante
-
Benim koca asla is yapmaz yardm etmez. Bir bardak cayini almaz ben koycam illa. Koca anasi ablasi yapms herseyini ozurlu gibi yetistirmis. Ama yok burda toz var bura dagnk diye elinde durbun inceler. Kavga cikarir bide. Herseyi sen yapicaksi yetisemiyosan calisma der. Sanki calismasam bana bakacakSana garanti veriyorum evi kurtlar bassa umurlari olmaz.. nerden geliyo bu kurt diye ugrasmazlar.. valla esimede diyorumki.. dunyada iş oldugunu bilseydin dogmazdin herhlde :)
Kızlar
Akşam için güzel planlarımız vardı, dizi izleyeceğiz güzel bir gece geçireceğiz demiştik.
Ben salonda kitap okudum, geç yattım. Gittiğimde o uyuyordu.
Sabah baktım kendi çamaşırlarını sermiş, nasıl farketti bilmiyorum
Merhaba
Eşim de ben de eve geç geldik. Ben 8 gibi geldim. Eşim 9.30 gibi geldi.
Ben gelince bir şeyler yedim, kızımı yedirdim, yıkadım, biraz oyun oynadık. Sonra eşim geldi.
Eşim gelince yemek yemedi, tok gelmişti, ben de kızı babasıyla salonda bırakıp odaya ütü yapmaya geçtim. Yarım saat 45 dk kadar ütü yaptım.
Sonra kızın sütünü içirdim, altını değiştirdim uyutmaya götürdüm. Yarın saat uyku süremiz oldu.
Niyetimiz kız uyuyunca beraber dizi izlemekti.
Bu arada çamaşır makinesinde yıkanan çamaşırlar yıkandı bitti.
Ben de mutfakta biraz iş yapacaktım. Bulaşık makinesini boşaltacak, kirlileri makineye dolduracak, tezgahı ve masayı silecektim.
Eşime gayet güzel bir şekilde çamaşırları sermesini rica ettim.
Seremem şimdi dedi, ama ben de mutfağı toparlayım, işlerimiz bitsin ki dizimize geçelim dedim. Mutfağı halledince çamaşırları ser dedi.
Ben de eşimin yıkananları makinede bıraktım, kendimin ve kızımın kıyafetlerini serdim.
Pasif agresif bir tutum içine girdim. Pişman değilim.
Büyük bir dert değil ama içimi dökesim geldi.
Not: ev hanımı değilim. Haftada 5 gün sabah 8-akşam 6 çalışıyorum
Aferin kız sana, sonunu okuyunca mutlu oldum. İyi yapmışsın. Sonra ne oldu peki? Fark etmemiştir herhalde di mi?
Merhaba
Ben gelince bir şeyler yedim, kızımı yedirdim, yıkadım, biraz oyun oynadık. Sonra eşim geldi.
Eşim gelince yemek yemedi, tok gelmişti, ben de kızı babasıyla salonda bırakıp odaya ütü yapmaya geçtim. Yarım saat 45 dk kadar ütü yaptım.
Sonra kızın sütünü içirdim, altını değiştirdim uyutmaya götürdüm. Yarın saat uyku süremiz oldu.
Ben de mutfakta biraz iş yapacaktım. Bulaşık makinesini boşaltacak, kirlileri makineye dolduracak, tezgahı ve masayı silecektim.
Seremem şimdi dedi, ama ben de mutfağı toparlayım, işlerimiz bitsin ki dizimize geçelim dedim. Mutfağı halledince çamaşırları ser dedi.
Ben de eşimin yıkananları makinede bıraktım, kendimin ve kızımın kıyafetlerini serdim.
Gecenin bir yarısı onunkileri sermediğimi ima ettim. O da kalkıp sermiş. Sabah farkettim.
Sabah da özür diledi, sarıldık işe yolladım
Çok haklısın ve çok doğru yapmışsın. Ben de çalışıyorum, bebeğim var. Bana da bu muamele yapılsa böyle karşılık veririm. Susup, sinmediğin, kocişim de kocişim demediğin, hakkını savunduğun için kutlarım.Merhaba
Ya sanki kadinlar keyfinden calisiyo :) yatir sigortami ode maasimi o zmn sana calisayim sadece 7/24)Benim koca asla is yapmaz yardm etmez. Bir bardak cayini almaz ben koycam illa. Koca anasi ablasi yapms herseyini ozurlu gibi yetistirmis. Ama yok burda toz var bura dagnk diye elinde durbun inceler. Kavga cikarir bide. Herseyi sen yapicaksi yetisemiyosan calisma der. Sanki calismasam bana bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?