• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerin ev işi yapmaması

Evet haklısınız iş yine kadına kalıcak o mutfak kokudan girilemicek duruma gelse erkeklerin umrunda olur mu acaba heralde pisliğin üstünden atlar geçerlerdi :KK12:
Sana garanti veriyorum evi kurtlar bassa umurlari olmaz.. nerden geliyo bu kurt diye ugrasmazlar.. valla esimede diyorumki.. dunyada iş oldugunu bilseydin dogmazdin herhlde :)

Ben bi kez tüm kirli çamaşırlarını topladım çöp poşetine koydum götür annen yıkasın dedim. Sebebim 5 te işten gelip bi yandan da Oğlumla oynarken hazırladığım yemeği beğenmemesiydi, annesinin yemeklerini özlemişmiş. O zaman götür kirli gömleğini se annen yıkasın ütükesin dedim. İşe yaradı artık ne yapsam yiyor. Ha belki başka bi sebebi vardır bilemem :kahve:

Korkma kız hemen. Her zaman öyle olmuyor. Basit şeyleri ütüledim mesela, nevresim takımı ve eşimin zor ütülenen 2-3 gömleğini temizlikçi ablaya bıraktım, hafta içi gelecek
Nevresim takımı da mı ütüleniyor?:KK70:
İyi yapmışsın kocana da, ben de olsam madem öyle işte böyle der yapmazdım. Zaten işten kaçmaya yer arıyorum.:KK53:

Her zaman yapardı da bugünmü yapmadı ?
Yoksa hiç yapmazdı da sizin bugün mü rica edesiniz geldi ?

nevresimi niye ütülemiyonuz yahu :)
alemin delisi benle konu sahibesi mi bir:KK53:
Niye mi? Cok buyuk ve zaten cok kirismiyo:)

40 derecede yikarim makibadan cikarinca katlarim bi guzelki kirisiklari acilsin.. bi kac saat ole durur en az.. bazen aksamdan yikarim sabah asarim.. kuruyuncada katlarim hic oyle kirisik olmaz :)

Niye mi? Cok buyuk ve zaten cok kirismiyo:)

40 derecede yikarim makibadan cikarinca katlarim bi guzelki kirisiklari acilsin.. bi kac saat ole durur en az.. bazen aksamdan yikarim sabah asarim.. kuruyuncada katlarim hic oyle kirisik olmaz :)

katlayarak ütülüyorum zaten buharlıyla :KK66:
büyük olması zorlaştırmıyor yani:)

Back