Eşlerin ev işi yapmaması

Evet haklısınız iş yine kadına kalıcak o mutfak kokudan girilemicek duruma gelse erkeklerin umrunda olur mu acaba heralde pisliğin üstünden atlar geçerlerdi
Sana garanti veriyorum evi kurtlar bassa umurlari olmaz.. nerden geliyo bu kurt diye ugrasmazlar.. valla esimede diyorumki.. dunyada iş oldugunu bilseydin dogmazdin herhlde :)

Ben bi kez tüm kirli çamaşırlarını topladım çöp poşetine koydum götür annen yıkasın dedim. Sebebim 5 te işten gelip bi yandan da Oğlumla oynarken hazırladığım yemeği beğenmemesiydi, annesinin yemeklerini özlemişmiş. O zaman götür kirli gömleğini se annen yıkasın ütükesin dedim. İşe yaradı artık ne yapsam yiyor. Ha belki başka bi sebebi vardır bilemem

Korkma kız hemen. Her zaman öyle olmuyor. Basit şeyleri ütüledim mesela, nevresim takımı ve eşimin zor ütülenen 2-3 gömleğini temizlikçi ablaya bıraktım, hafta içi gelecek
Nevresim takımı da mı ütüleniyor?
İyi yapmışsın kocana da, ben de olsam madem öyle işte böyle der yapmazdım. Zaten işten kaçmaya yer arıyorum.

Her zaman yapardı da bugünmü yapmadı ?
Yoksa hiç yapmazdı da sizin bugün mü rica edesiniz geldi ?

nevresimi niye ütülemiyonuz yahu :)
alemin delisi benle konu sahibesi mi bir
Niye mi? Cok buyuk ve zaten cok kirismiyo:)

40 derecede yikarim makibadan cikarinca katlarim bi guzelki kirisiklari acilsin.. bi kac saat ole durur en az.. bazen aksamdan yikarim sabah asarim.. kuruyuncada katlarim hic oyle kirisik olmaz :)

Niye mi? Cok buyuk ve zaten cok kirismiyo:)

40 derecede yikarim makibadan cikarinca katlarim bi guzelki kirisiklari acilsin.. bi kac saat ole durur en az.. bazen aksamdan yikarim sabah asarim.. kuruyuncada katlarim hic oyle kirisik olmaz :)

katlayarak ütülüyorum zaten buharlıyla
büyük olması zorlaştırmıyor yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…