- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi elenaferrante
-
Maalesef analari oyle alistirmis..Eşlerin ikisi de çalışıyosa mutlaka iş bölümü yapılmalı bence evde, hadi diyelim yemek yapmayı bilmiyo yapınca mutfak batıyo o zaman sofrayı kurar,çamaşırları asar evi süpürür,siler yapacak iş bulmak çok kolay
Nedir bu kadınların çilesi yahu iş ev çocuk bütün sorumluluk kadında
Eşinin sana yardımcı olması gerekirdi. Ama seninde çocuk gibi onun esyalarını ayırıp asmaman olmamış. Hiç birini asmasaydın.
Şahsen eşim iş yapmayınca ben de yapmam. .bizde her şey ortak. İyi yapmışsınız ama hiçbirini asmasanız daha iyiymiş.
Makinenin kapağını açınca hiç bir şey olmazOnu da düşündüm de sabaha kadar makine içinde acaba kokar mı diye düşündüm.
Akşam 8de işten gelip ütü mü yaptınız?Evlenmek istemiyorum.
Bilmez miyim annem de babam da çalışan insanlardı ve evin bir numaralı problemi buyduMaalesef analari oyle alistirmis..
Korkma kız hemen. Her zaman öyle olmuyor. Basit şeyleri ütüledim mesela, nevresim takımı ve eşimin zor ütülenen 2-3 gömleğini temizlikçi ablaya bıraktım, hafta içi gelecek
Evet haklısınız iş yine kadına kalıcak o mutfak kokudan girilemicek duruma gelse erkeklerin umrunda olur mu acaba heralde pisliğin üstünden atlar geçerlerdiIyide kadin mutfagi temizlemese ne olacak o an? Gene o temizliycek yani...
Bende esimin sepete atmadigi camasirlari yikamiyom :) haha bi kere sinirlendirdi beni camdan asagi cok sevdigi bi kazagini attim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?