• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerin ev işi yapmaması

elenaferrante

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
6.584
10.892
198
Merhaba
Eşim de ben de eve geç geldik. Ben 8 gibi geldim. Eşim 9.30 gibi geldi.
Ben gelince bir şeyler yedim, kızımı yedirdim, yıkadım, biraz oyun oynadık. Sonra eşim geldi.
Eşim gelince yemek yemedi, tok gelmişti, ben de kızı babasıyla salonda bırakıp odaya ütü yapmaya geçtim. Yarım saat 45 dk kadar ütü yaptım.

Sonra kızın sütünü içirdim, altını değiştirdim uyutmaya götürdüm. Yarın saat uyku süremiz oldu.

Niyetimiz kız uyuyunca beraber dizi izlemekti.

Bu arada çamaşır makinesinde yıkanan çamaşırlar yıkandı bitti.

Ben de mutfakta biraz iş yapacaktım. Bulaşık makinesini boşaltacak, kirlileri makineye dolduracak, tezgahı ve masayı silecektim.

Eşime gayet güzel bir şekilde çamaşırları sermesini rica ettim.

Seremem şimdi dedi, ama ben de mutfağı toparlayım, işlerimiz bitsin ki dizimize geçelim dedim. Mutfağı halledince çamaşırları ser dedi.

Ben de eşimin yıkananları makinede bıraktım, kendimin ve kızımın kıyafetlerini serdim.

Pasif agresif bir tutum içine girdim. Pişman değilim.

Büyük bir dert değil ama içimi dökesim geldi.

Not: ev hanımı değilim. Haftada 5 gün sabah 8-akşam 6 çalışıyorum

Eşlerin ikisi de çalışıyosa mutlaka iş bölümü yapılmalı bence evde, hadi diyelim yemek yapmayı bilmiyo yapınca mutfak batıyo o zaman sofrayı kurar,çamaşırları asar evi süpürür,siler yapacak iş bulmak çok kolay

Nedir bu kadınların çilesi yahu iş ev çocuk bütün sorumluluk kadında

Eşlerin ikisi de çalışıyosa mutlaka iş bölümü yapılmalı bence evde, hadi diyelim yemek yapmayı bilmiyo yapınca mutfak batıyo o zaman sofrayı kurar,çamaşırları asar evi süpürür,siler yapacak iş bulmak çok kolay

Nedir bu kadınların çilesi yahu iş ev çocuk bütün sorumluluk kadında
Maalesef analari oyle alistirmis..

Eşinin sana yardımcı olması gerekirdi. Ama seninde çocuk gibi onun esyalarını ayırıp asmaman olmamış. Hiç birini asmasaydın.

Şahsen eşim iş yapmayınca ben de yapmam. .bizde her şey ortak. İyi yapmışsınız ama hiçbirini asmasanız daha iyiymiş.

Onu da düşündüm de sabaha kadar makine içinde acaba kokar mı diye düşündüm.

Akşam 8de işten gelip ütü mü yaptınız?:KK57: Evlenmek istemiyorum.:KK43:

Korkma kız hemen. Her zaman öyle olmuyor. Basit şeyleri ütüledim mesela, nevresim takımı ve eşimin zor ütülenen 2-3 gömleğini temizlikçi ablaya bıraktım, hafta içi gelecek

Korkma kız hemen. Her zaman öyle olmuyor. Basit şeyleri ütüledim mesela, nevresim takımı ve eşimin zor ütülenen 2-3 gömleğini temizlikçi ablaya bıraktım, hafta içi gelecek

Nevresim takımı ütülemek mi :oha:
Canına yazık ya

Iyide kadin mutfagi temizlemese ne olacak o an? Gene o temizliycek yani...

Bende esimin sepete atmadigi camasirlari yikamiyom :) haha bi kere sinirlendirdi beni camdan asagi cok sevdigi bi kazagini attim:)
Evet haklısınız iş yine kadına kalıcak o mutfak kokudan girilemicek duruma gelse erkeklerin umrunda olur mu acaba heralde pisliğin üstünden atlar geçerlerdi :KK12:

Back