- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi elenaferrante
Merhaba
Eşim de ben de eve geç geldik. Ben 8 gibi geldim. Eşim 9.30 gibi geldi.
Ben gelince bir şeyler yedim, kızımı yedirdim, yıkadım, biraz oyun oynadık. Sonra eşim geldi.
Eşim gelince yemek yemedi, tok gelmişti, ben de kızı babasıyla salonda bırakıp odaya ütü yapmaya geçtim. Yarım saat 45 dk kadar ütü yaptım.
Sonra kızın sütünü içirdim, altını değiştirdim uyutmaya götürdüm. Yarın saat uyku süremiz oldu.
Niyetimiz kız uyuyunca beraber dizi izlemekti.
Bu arada çamaşır makinesinde yıkanan çamaşırlar yıkandı bitti.
Ben de mutfakta biraz iş yapacaktım. Bulaşık makinesini boşaltacak, kirlileri makineye dolduracak, tezgahı ve masayı silecektim.
Eşime gayet güzel bir şekilde çamaşırları sermesini rica ettim.
Seremem şimdi dedi, ama ben de mutfağı toparlayım, işlerimiz bitsin ki dizimize geçelim dedim. Mutfağı halledince çamaşırları ser dedi.
Ben de eşimin yıkananları makinede bıraktım, kendimin ve kızımın kıyafetlerini serdim.
Pasif agresif bir tutum içine girdim. Pişman değilim.
Büyük bir dert değil ama içimi dökesim geldi.
Not: ev hanımı değilim. Haftada 5 gün sabah 8-akşam 6 çalışıyorum
Eşim de ben de eve geç geldik. Ben 8 gibi geldim. Eşim 9.30 gibi geldi.
Ben gelince bir şeyler yedim, kızımı yedirdim, yıkadım, biraz oyun oynadık. Sonra eşim geldi.
Eşim gelince yemek yemedi, tok gelmişti, ben de kızı babasıyla salonda bırakıp odaya ütü yapmaya geçtim. Yarım saat 45 dk kadar ütü yaptım.
Sonra kızın sütünü içirdim, altını değiştirdim uyutmaya götürdüm. Yarın saat uyku süremiz oldu.
Niyetimiz kız uyuyunca beraber dizi izlemekti.
Bu arada çamaşır makinesinde yıkanan çamaşırlar yıkandı bitti.
Ben de mutfakta biraz iş yapacaktım. Bulaşık makinesini boşaltacak, kirlileri makineye dolduracak, tezgahı ve masayı silecektim.
Eşime gayet güzel bir şekilde çamaşırları sermesini rica ettim.
Seremem şimdi dedi, ama ben de mutfağı toparlayım, işlerimiz bitsin ki dizimize geçelim dedim. Mutfağı halledince çamaşırları ser dedi.
Ben de eşimin yıkananları makinede bıraktım, kendimin ve kızımın kıyafetlerini serdim.
Pasif agresif bir tutum içine girdim. Pişman değilim.
Büyük bir dert değil ama içimi dökesim geldi.
Not: ev hanımı değilim. Haftada 5 gün sabah 8-akşam 6 çalışıyorum