Doğuma Hazırlık Eşlerin Doğuma Girmesine İzin Veren Hastaneler(İstanbul)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

km1907

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2022
1
0
29
merhabalar, hamilelik sürecine girmeden önce doğum sırasında eşimin de yanımda olmasını istiyorum ancak İstanbul Anadolu yakasında hangi hastanelerde bu uygulama var bilemiyorum. bilgisi olan yazabilir mi?

Emin deglim ama memorial gibi hastanelerde izin veriliyor yanilmiorsam canim.. doktorunada sor istersen illaki bilir.

merhabalar, hamilelik sürecine girmeden önce doğum sırasında eşimin de yanımda olmasını istiyorum ancak İstanbul Anadolu yakasında hangi hastanelerde bu uygulama var bilemiyorum. bilgisi olan yazabilir mi?

Acıbadem ve medikalpark izin veriyor. Muhtemelen her şehirde aynı kurallar geçerlidir.

medicalpark izin vermiyor daha dün görüştüm konu ile alakalı eşlerin kesinlikle ne normal doğumda nede sezaryende alınmadığın söylediler.

Acibadem Altunizade. (Diger semtler de izin veriyor).

2019 da Acıbadem hastanesinde doğum yaptım sezaryen eşimde girmişti..tabi o zaman korona yoktu..korona başladığında eşler giremiyor diye biliyorum

Koronadan önce çakmak erdem hastanesi izin veriyordu kardeşimin eşi iki doğumunada girmişti şuan bilemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…