• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşleri Bebek Istemeyenler

kızlar ben boyle dusunuen erkeklere sınır oluyorum cunku benımkıde onların arasındaydı aama bakın ne oldu....
benım esımde daha erken bebek ıstemıyorum falan dıyodu hatta hamıle kaldıgımda hıc sevınmemıstı o aralar bazı problemlerıımız vardı bende cok buyuk konusuyosun sonra arar paralar dokerızde bulamayız derdım genellıkle soyledıklerım gerceklesır ve bebegım dustu hemde 3 kere bu acıyı yasadım sımdı bebek cok ıstıyo ama tum cabalarııza ragmen sebbepde yok bebekler dusuyo acıyı ceken ben bazen haykırmak evı terkedıp gıtmek gelıyo ıcımden esıme bagırıp cagırmak gelıyo ama yapamıyorum sımdı bebek ozlemıyle yanıp tutusuyoruz ama yokkkk......

benim eşim de istemiyor daha var diyor ben de hem fikirim...bebekleri çok seviyorum ama daha 2sene falan var bizim bebek için...nasipse tabi..

eşimle konuştum neden istemediğini hani işin aslı bilmem gerek çocuk mu sevmiyor yoksa bi sebebimi var..

eşim tekne kazıntısı :) ve yegenleri o daha küçükken olmuş bir yegeni benimle yaşıt yani aralarında 6-7yaş var...bilirsiniz çocukken gelen çocuk kuma gibidir..sonrada büyümüş o dönemde abisi evlendiğinde ailesiyle oturmuş ee bu defada tam delikanlılık gençlik evde ha bire çocuk sesi bilmem ne gürültüsüne gelemiyor pek...

ee bide maddi anlamda biraz birikimlenmeli şuan için çok zor..evet Rabbim rızkıyla getirir muhakkak ama daha iyi bir gelecek hazırlamak için henüz daha var bizim de. bu arada ben 22yaşımı bitirdim eşim de 28ini bitirdi ve 16aylık evliyiz...

benimde kafam allak bullak aslında...
biz ikimizde 26 yaşındayız 16 aylık evliyiz...
istememekmi hazır hissetmemekmi çözemiyorum aslında...
bazen ben istiyorum ama düşünüyorum
öncelikle maddiyat tabiki halen ödemekte olduğumuz borçlarımız var marttan sonra borçlar sıfırlanıyor ama bi birikimimiz olmalı diyoruz...
bazen bedenen kendimi hazır hissetmiyorum...
eşime görede maddi olarak biraz rahatlamalıyız...
sonra diyoki biraz gezelim tozalım oda kendini hazır hissetmiyor...
saygı duyuyorum tabii benim bile kafam karışıkken hadi yapalım o zaman olmazki...
sonra düşünüyorum 26 yaşındayız aslında bebek sahibi olmak için iyi bir yaş...
ya sonra ararsak olmazsa diyorum...
diyorumda diyorum işte kafamdan herşey geçiyor...
Rabbim aratmasında 30umuza varmadan bi bebek sahibi olalım inşallah...

tabii hayırlısıyla istediğimiz zaman rabbim aratmasında eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat sahibi oluruz inşallah hepimiz...
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN!

Bu konuda bende çok yaralıyım. Evlendikten 1 sene sonra ben çok istedim bir bebeğimiz olsun, ama bir türlü eşimi ikna edemedim. Sürekli bi tamam dedi, bi vazgeçti. :oklava:Zorlamak da istemedim, hep kendisi istesin ben zorlamayayım dedim. Maddiyatı bahane etti, taşınmamızı, yeni işi hep birşeyleri bahane etti. Sonra babası bebek isteyince o da istedi. Aslında zoruma gitmedi değil ama sonuçta istiyor diye sevinmiştim, şimdi de Allah vermiyor işte, neredeyse 1 sene olacak ama olmuyor.senağlama 1 sene korunduk, 1 sene eşim ikna olmadı, 1 sene dirde olmuyor. Çok yoruldum, hala da çok istediğine inanmıyorum, babası istedi diye istiyormuş gibi geliyor. Üstelik ameliyat olması lazım varikoselden erteliyor, yapmaması gerekirken spor yapıyor, rejim yapması gerekirken daha çok yiyor:oklava: Offfffffffffff burası olmasa da kime anlatırım bunları, artık duvarlarla konuşuyorum. Sürekli kendime moral veriyorum, erkekler bizim kadar ince düşünemiyor bence. Eşim kötü biri değildir, onu çok seviyorum:asigim: ama malesef çok ince düşünceli değildir.. Allah tan vicdanlı merhametli birisi, Allah ım sen bizlere herşeyin hayırlısını ver. :Saruboceq:

İstemediği zamanlarda da diyordum demek daha hayırlısı değilmiş, birde çok üstüne gitmeden tatlı tatlı ikna etmeye çalışıyordum. Ne yapalım işte..:a015:

valla arkadaşlar yazılarınızı hayretle okudum
nasıl istemezler yaa
benim eşim çocuk çocuk die yanıp tutuşuyor ilkine hamile kaldım ikinci üçüncüyü düşünüyor
yuhh diyorum bu zamanda 3 çocuk olmaz
ama her insan farklı heralde kimi istiyor kimi istemiyor demek
allah tez zamanda meleklerinizle buluştursun hepinizi
kocalarınızında kafasına bişey düşerde hemenisteyi verir

valla arkadaşlar yazılarınızı hayretle okudum
nasıl istemezler yaa
benim eşim çocuk çocuk die yanıp tutuşuyor ilkine hamile kaldım ikinci üçüncüyü düşünüyor
yuhh diyorum bu zamanda 3 çocuk olmaz
ama her insan farklı heralde kimi istiyor kimi istemiyor demek
allah tez zamanda meleklerinizle buluştursun hepinizi
kocalarınızında kafasına bişey düşerde hemenisteyi verir

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:teselli:

of ya bende çok istiyorum 23 yaşındayım bence tam zamanı evleneli 2 yıl olacak ama eşim istemiyor askerliği var askerdeyken çok mu zor olur bu sene de gitmiyor askere seneye gidecek aman ya

benimde kafam allak bullak aslında...
biz ikimizde 26 yaşındayız 16 aylık evliyiz...
istememekmi hazır hissetmemekmi çözemiyorum aslında...
bazen ben istiyorum ama düşünüyorum
öncelikle maddiyat tabiki halen ödemekte olduğumuz borçlarımız var marttan sonra borçlar sıfırlanıyor ama bi birikimimiz olmalı diyoruz...
bazen bedenen kendimi hazır hissetmiyorum...
eşime görede maddi olarak biraz rahatlamalıyız...
sonra diyoki biraz gezelim tozalım oda kendini hazır hissetmiyor...
saygı duyuyorum tabii benim bile kafam karışıkken hadi yapalım o zaman olmazki...
sonra düşünüyorum 26 yaşındayız aslında bebek sahibi olmak için iyi bir yaş...
ya sonra ararsak olmazsa diyorum...
diyorumda diyorum işte kafamdan herşey geçiyor...
Rabbim aratmasında 30umuza varmadan bi bebek sahibi olalım inşallah...

ayyynennnn lilacım aynen aynı şeyler benim kafamda olanlarda :teselli:

banu13 bazen bir kumpas kurayım diyorum:)))) o kadar istiyorum yani ama biraz geçince bu ikimizin kararı olmalı diyorum askerlik kısa dönemde yapacak olsa onun için çok zor olur dimi sadece beni düşünecekken bi de aklı bebişde olacak

banu13 bazen bir kumpas kurayım diyorum:)))) o kadar istiyorum yani ama biraz geçince bu ikimizin kararı olmalı diyorum askerlik kısa dönemde yapacak olsa onun için çok zor olur dimi sadece beni düşünecekken bi de aklı bebişde olacak

evet canim ya ben de onu dusunmuyorum diil ama bence de ortak bi karar olali ayrica esimiz yanimizda yokken de baya zorluk cekecegiimz de kesin ama yine de insan dusunmeden edemiyo

kızlar yaşınız daha küçük.
askerden gelsin ondna sonra .
evliliğe alışmışken kocanızın uzakta olması yeterikadar kötü.
ben yaşadım.
üstelik çocuk istiyorum ben 33 olmuştum eşim askere giderken.seismi çıkarmadım bana askerden çnce olmaz dedi
o askerdeyken boşuna kımışım iyiki yapmmaışız dedim.
emin olun beklemek daha iyi
o yokken bir doktora gidin tahlilileriniz yaptırun .sonra eşiniz gelince tatil yapın kısacık.herşey tamam dediğiniz an bbek için uğraşınçinşallha

Back
X