Eşleri Bebek Istemeyenler

ahh canım ahhh benımde eşim istemedi tam 5 sene olacak ama yazdan beri artık canıma tak etti sen istemezsen ben istiyorum yeter dedim...ama artık boğazımın kemiğine kadar geldi bekle bekle nereye kadaar..

şimdide beklemedeyim....inşallah olucak allahımızın izniyle...

benim eşim bebeğime kıydı istemediği için şimdi mecburen istiyo doktorlar oda mırın kırın etsede istiyo kızlar benim bebeğimin meleğimin güünahı neydi

çok Ilginç Bi Başlik Ya
Acaba Sorumluluktan Mi Korkuyo Yokssa Yaşlilik Hissi Falan Mi Varr
çok Ilginçç Varmiki Başka Eşi Bebek Istemeyenn

merhaba kizlar,
bizimde bir tanidik vardi, esi cocuk istemiyordu soyle 10 sene kadar. adam etrafta gordugu hasari cocuklar yuzunden daha olmadan illallah demis. neyse arkadas istemeden hamile kaldi. daha ilk ayinda duymayan kalmadi. adam sevincten herkese soylemis. bebis dogdu, ziyaretlerine gittik, oglunu kucagindan indirmedi adam, oglunun boyunu posunu anlata anlata bitiremedi. sanirim bazen onyargili olabiliyorlar (tabi hepsi icin gecerli degil) ama insanin kendi evladi olunca farkli oluyor sanirim. umarim bu psikolojiyi sizinkiler de atlatir.
bu arada egemennncim o ne seker sey oyle. insanin bu huysuz lokumun yanaklarini isirip isirip yiyesi geliyor :)

benim bir kızım var 3 de düşük yatım acıyı çeken benim, korkan eşim ben bebek istiyorum o zamanı değil diyor bu arada benim yaş ta geçiyor tabii bir seneden önce olmaz diyor bakalım hayırlısı artık,bu erkekleri anlamak zor!!!!

benim esimde senin esinin bir benzeri misty. okulun daha bitmedi (bu arada doktora yapiyorum, oku oku nereye kadar !), yorulursun, hastalanirsin vs sebeplerden, cocuk icin delirmesine ragmen istemiyordu (gerci ben onu ikna ettim sonunda ) sanirim bize kiyamiyorlar, di mi?? kesin oyledir :)

evet kıyamıyorlar,eşim bana''acı çekmeni istemiyorum,bu yaşatan sonra biraz da keyif yapalım boşver bebeği'' diyor.ama ben kızımın bir kardeşi olsun istiyorum

Benim eşim de çocuk istemiyor. Tek eksiğim çocuk diye düşünüyorum bazen. Eşim zamanı değil diyor ama zamanı ne zaman onu da bilmiyorum. Çok mutsuz ediyor beni bu konu. Yeni bir hamile haberi aldığımda eve gidip saatlerce ağlıyorum. Ama yine de eşim nuh der peygamber demez. İstemiyor beyefendi hazır değil. Yapacak birşey yok bekleyeceğim. İstiyorum ki ikimiz de isteyelim olsun.Bakalım hayırlısı.

aynı problem bizdede var mayısta 3 senelik evli olacagız hala cocuk istemiyor canım yanıyor kendimi kötü hissediyorum biri hamileyim dese seviniyorum ama kıskanıyorum tvde hamile olup esi üstüne düşenleri gördükce aglıyorum cıldırcam ben kötü birisimiyim neden istemiyor evlenmeden önce cıkarken senden güzel anne olur söyle bebegimiz olur hemen olsun diyen insan nerde( canım yanıyor gücüme gidiyor neden evlendikten sonra böyle oldu yazarken bile aglıyorum demet sener tvde cıktı 2.ye hamileymiş ne güzel eşi istiyor yakın aralıklarla 2 saattir aglıyorum benim neyim eksik sorun ne((

Ah canim yaaa...ağlama lütfen... Ben bu başliği açali çok olmuşşş :) şimdi bir an düşündümde baya zaman geçmiş. Benim eşim evliliğin tadini çikaralim die istemiyordu... Ağladim zirladim küstüm bariştim ikna ettim... Nisanda hamiş kaldim haziranda kürtajla gitti.. Odur budur bekliyorum hayirlisiyla inşallah...
Eşinin neden istemediği çok önemli.. Zaman mi istiyor babalikdan mi korkuyor.. Sorumluluk falan.. Maddi mi misal.. Bunlar çok önemli canim...
Rabbim gönlüne göre versin..... Nur topu gibi bebişlerin olsun... Amin.

merhaba asujuk
benimde eşim istemedi yıllarca yedi yıl boyunca sonra mecbur kaldık yine istemedi sonra ben hasta oldum falan filan derken hala daha sorun yapsada aralık ayında oğlum olacak Allahın izniyle.eşin neden istemiyor önce bunu bulmalısın yoksa tüm gözyaşların üzüntülerin boşuna oluyor bişey değişmiyor ayrıca eşin istemeden yaptın mı çok zorlanırsın ben zorlanıyorum şimdi heves ediyor ama yine de öyle gerçekden çoçuk isteyen bir insanla arasında dağlar kadar fark var.sadece ben hamileyim diye saygı gösteriyor.

bizdede tam tersi oldu bayanlar..ilk iki bebeğimi kaybettikten sonra 5 yıl boyunca beni ikna etmeye çalışan bir eşim vardı...psikolojim alttüst olmuş..kesinlikle bebek lafı ettirmiyordum..önce tatlı dille sonrada tehditlerlee beni ikna etmeye çalıştı...
neyse ki sonunda evet dedim..oğlumu kucağıma aldığım an bende herşey değişti...şimdi oğluma baktığım heran nekadarda doğru yapmışım diyorum..(keşke daha erken yapsaymışım)şuandada yeniden hamileyim..bunuda eşim benden daha çok istedi..
rabbim isteyen herkese nasip etsin...

gerçekten zor bir durum.yaşayan bilir.
kadının istememesini bir yere kadar anlayabilirim ama erkeğin istememesi bana biraz garip geliyor.eger çok ciddi maddi problem varsa onu bilemem.sıkıntının yüzde doksan beşini çeken kadınlar.erkeklere ne oluyor. anlayamıyorum.Allah akıl fikir versin.
Erkek istemiyor ,kadın istemiyor...her ikisi istediğinde de Allah istemezse işte o zaman yandık.
bu arada benim eşimde ikinci bebeği istemiyor.yedi yaşında bir oğum var.Allah sonumuzu hayır etsin.erkeklerin böyle konuşmaları yüzünden Allah bizi bebeksizlikle imtihan etmesin.

kızlar bundan 3 ay öncesine kadar aynı sorun bizdede yaşanıyordu 5 yılık evliyim ve eşim kesinlikle çocuk istemiyodu boşanmak üzere gelmiştik bu mesele yüzünden çok geceler vardır ağladığım ona beni annelik duygularıdan alı koyduğu için beddua ettiğim çok yüreğim yandı çok dualar ettim ve şimdi meleğimi bekliyorum Allah'ıma şükürler olsun sizde ümidinizi kaybetmeyin canlarım sadece dualalarınız esirgemeyin herşey bir gün yoluna giriyor ama hep içimd bi ukte olarak kalıcak bebişimin haberini sevinten uçarak değilde korka korka verdim ona ama filmlerdeki gibi sevinçten deli olup beni kucaklamasını kahkahalar atmasını çok isterdim kız kardeşim bile sevinçten ağladı benim bebeğim için

neden istemedigini tam olarak anlamıyorum ben bankacıyım onun kendi işi var evimiz kayınpederimin sanırım sorumluluk almaktan korkuyor daha rahat hayat istiyor inanın herseyi yasıyoruz barada gidiyoruz sürekli geziyoruz hani yasamadıgız sey yok neden istemiyor inanın bilmiyorum bebek lafı gectimi hep aglıyorum bu yazıyı yazarken bile ben anne olmak istiyorum sucum ne (( beni yanlızlıga itiyor bursada yanlızım ailem baska sehirde bana arkadas olsun herseyimi ona verdigim bir bebegim olsun cok seymi istiyorum ya

bir hamile olsam tvde falan olur ya üstüme titrese canın birsey istiyormu dese karnımı sevse cok seymi istiyorum ya((((((((((((((((
annesi belli babası belli olacak sorun ne inanın cok üzülüyorum

kızlar bence eşiniz istemiyorsa bu işten vazgeçin, çünkü çocuk olduğunda eşler karılarından daha kolay soğuyabiliyor ve size hiç yardım etmeyebiliyor. sen istedin diyorlar. etrafımda var örneği... ben olsam eşimin istediğinden tam emin olarak çocuk yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…