eşler

• Konu Sahibi julietofIzmir
Tabiki tam dört dörtlük istediğiniz gibi bir insanı ancak filmlerde veya romanlarda bulursunuz. Kimbilir eşinizede sizin bazı yönleriniz sorunlu geliyordur. Önemli olan eşinizin farklı bulduğunuz yönlerinin size zarar vermemesi. (Şiddet, küfür, alkol vb.)
Sonuçta her ikinizde birbirinizi tanıyacak, orta yolu bulacak ve birbirinizi hatalarıyla sevmeyi öğreneceksiniz.
Mesela benim batıl inançlarım yoktur ve batıl inanca sahip kişilerede sinir olurum. Ama eşimin çok ama çok saçma batıl inançları vardır. Başta olmadık şeylerden kavga ederdik. Şimdi artık takmıyoruz. Ben artık karışmıyorum eşimde fazlasıyla takıntı yapmamaya başladı. Tabi bu hemen olmadı. Biraz sabırlı olmak lazım.

evet canım ben de artık fazla takmamaya, onun gibi davranmaya çalışıyorum, başladım bakalım ne olacak sonu yerimseniben

çok haklısın canım, aynı durumdayız sanırım, benim eşim de beklentilerimi hiç umursamaz ve ne kadar konuşsam da işe yaramaz, ama evlilik terapistine gitmeye başladık biz ve işe yarıyor, sana çok tavsiye ederim, mutluluklar..

ben evlendikten bir gün sonra,, anaaaaaaaa ben kimle evlenmişim dedim.tatlicadiarzu...şimdi 17 senelik evliyim.biz kadınlara, kocalarımızı idare etmeyi,o konuşunca susmayı ögrettiler.ama bu bizim suçumuz degilki ...aile yapımız böyleydi...annem, babamı idare etmişti bizlerde, eşimizi idare etmeliydik...evlilik işte böle bişey.hep kadın fedakarlık yapar.erkek hayatının sefasını sürer.
evlilik bir zaman sonra rayına oturur.birbirinizi daha iyi huyunu, suyunu ögrenince daha huzurlu olursunuz.umarım herşey en kısa zamanda gönlünüzce olur.

Son düzenleme:
bazı ınsanları zaman baska bırı yapıyor.bazılarını daha kotu.bazılarınıda tam ıstedıgımız gıbı....sanırım bu sans ısı

canım "www.kendinigelistir.com" adresine gir ve ordaki " çok şanslıyız çok..." isimli yazıyı ve benzer yazılar var onları oku! gerçekten işine yarayacağını düşünüyorum bana iyi geldi en azından MITLULUKLAR...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım "www.kendinigelistir.com" adresine gir ve ordaki " çok şanslıyız çok..." isimli yazıyı ve benzer yazılar var onları oku! gerçekten işine yarayacağını düşünüyorum bana iyi geldi en azından MITLULUKLAR...

tuce'cim evlilik terapistini geliyorsa eşin seninle bence umursuyor seni ve evliliğinizi ..CADIARZU benim eşim asla kabul etmez

hemen bakıyorum, teşekkürler a.s.

canım benzer durumdayız senle aşagı yukarı.benim eşim genel anlamda cok iyidir evine bağlı,evden işe işten eve,hergün eve gelmeden msj yazar bişe lazımmı diye,aileme ilgilidr,evde yemek yaptığı olur bicok gün,ev işleri felan ondada iyidir ama son 3-4 aydır benimle ilgisi senin dediğin gibi azaldı.eve geliyor yemek yiyip hemen pc başına yemekte konuşma yok dogrudüzgün pc basında genel kültür yazıları okur yada film izler yada müzik arkasını dönüp bakmaz ben napıyorum diye aksama kadar zaten görmüyoruz birbirimizi aksamda iki kelime et bari oda yok ben bi konu acar yada bişey sorarsam duymaz 2 defa sorarsam konsantremi bozdun anlamdım der.bende cok konuşmayı denedim ama seninki gibi duymama moduna geciyor.bende kendimi yiyip bitiriyorum ama cokda seviyorum 3 -4 ay öncesine kadar benimle ilgilenirdi herşey daha iyiydi.bizde 18 aylık evliyiz.ben de cok monotonluk oldugu için oturdum 3 gün önce ona övgülerimi ve sevgimi anlatan 2 sayfalık bi mektup yazdım posta kutusuna attım.gönderenin kim oldugunu yazmadan eve geldi okudu tabi ben oglumu uyutuyor gibi yaptım dier odada sonra geldi teşekkür etti öptü bende de aynı duygular sana karsı dedi.yine aynı gün 2 ayrı kagıttan birini pozitif yönlerimiz die başlık atıp ben onun hakkında düşündüklerimi tabi soru cevap seklinde yazdım onada bölüm actım.dier kagıda benim onda görmek istemediklerim yani negatifleri soru cevap olarak yazdım onada bölüm actım.aynı gün yemekten sonra onları verdim eline sende yaz buraya diye güldü okumadı bile ona öle şeyler entel geliyormuş.naparsın şimdi mektuba ii.dierine kötü.bende mutfakta onun sürekli görecegi biyere astım gelip gecsin okusun cvplasın diye.bakalım nolcak.bu arada cok fazla uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlarım zamanınızı alıyorum.umarım iyi olur seninde
düzelir herşey.iyi yönleri agır basıyosa pozitifler coksa devam ettir.cünkü her erkek aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…