• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esler hic birbirini unlu birinden kiskanir mi bi bana mi sacma geliyir bu?

Kim ne derse desin isterseniz ergen deyin
benim eşim ünlü bir bayanı ekran resmi yapsa, kadın yaaa dese ben kıskanırım
içimnden sinir olurum eşime tepki vermem ama o derece begenmesi hoşuma gitmez

Ya pardon da Sıla'nın ses ve müzik tarzı dışında başka neyini beğeniyor ki? Anladık kadın başarılı aldı yürüdü de ilk çıktığı halini de biliyoruz.. :KK48:
Hiç de öyle "kadın beee" denecek biri değil aksine bana bir kadına göre çok kaba görünüyor.. :KK48: Eşiniz duymasın da ergen fanlar gibi kavga etmesin benimle.. :KK70:
Ne biliyim canim yaa zevk meselesi adam at gibi hatunlari begeniyo bende minyon tipliyim nasil aldiysa beni

Herkesin karakteri farkli ben esimi unlu birini begenmesine saygi duyarim.mudahale etmem ama onunda benim unlu bi grup uyesine yaptigim yoruma takilmamasi lazim resmen adama yaziyon mu gibi bi tavir takindi esimle bu konusmamiz tatki bi atisma seklinde oldu yani benim grubla laf etti diye bende olay filan cikarmadim orasi yanlis anlasimis tatlica atistik gecti gitti

Herkes ünlü birini beğenebilir ama ne olursa olsun eşim beğendiği birinin öyle resmini filan taşıyamaz telefonda.eşimde sever Sıla'yı beraber şarkılarını da dinleriz ama eşiniz abartmış.he madem abartmış size laf söylemeye hakkı yok.

Ben de şunu anlamıyorum valla, hani diyorsunuz ya tanıdığımız birini bu kadar beğense kıskanırım diye. E o zaman olay sadece ulaşamamak? Yani eşiniz bir kadına ulaşamayacak diye kıskanmayacaksınız? Nasıl olsa o kadını nerede bulacak gibi. E bu bana çok saçma geliyor kusura bakmayın. Yani sılaya ulaşabilecek biri olsa onu sevecek o zaman sizi değil. Ayrıca "kadın yaaa" falan diyecek kadar hayran, sılayı hayal etmediği ne malum? Fazla genişsiniz bence.

Ayrıca "mahallenin ağır abisi sıla" ya da kadın yaa falan demesi güldürdü :KK70:

eşinizin yaptıkları bana göre çok daha büyük sorun ama size göre değilmiş.
sizin yaptığınızda bana göre sorun değil ama eşinize göre sorun demek ki.
yani burda eşinizin tavrını tartışmak yersiz olur.rahatsız olmuş belliki.ve kiskanmis.
gereksiz kıskançlık olabilir ama adama uzaylı muamelesi yapmaya gerek yok:)
etrafta çok var bu tür şeyleri sorun yapanlar.
bence karşılıklı abartiyorsunuz ünlü hayranlığını.
güzellikle tatlıya baglayabileceginiz bir konu.fazla uzatmadan karşılıklı konuşun
öpüsün barışın:KK74:

Kendi silaya bakip ic gecirirken iyi ama :) ben kiskanirim erkegimi ucan kustan sinekten arkadas :) hihi :)))

Sacma tabiiki asiriya kacarsa kiskanirim normal bi hayranliksa kiskanmam.. ana senin esinin kadin ya filan demesi hos degil senin yaninda..

Kendi Sıla'ya hiç yorum yazmamış heralde.
Bence onu kıskanmıştır eşin.
Neden bu benim aklıma gelmedi diye:KK48:

Konu başlığına ithafen;
Kıskanır kıskanır demeye gelmiştim.
Eşimi örnek verecektim tam.
Ama konu içeriği bambaşka çıktı.

Saçmalık.
Saçma olan öyle ekran resmi yapması falan değil.Ben bunu normal buluyorum,insan beğenebilir az ya da çok kişinin kendisi bilir.
Ama kendi yaptığı şeyi eşi yaparken kıskanmak,ses çıkarmak bana pek olgun bir davranış gelmedi.Hatalı falan değilsiniz sorduğunuz şey buysa.

Ya pardon da estetikli jokere benzeyen sılaya kadın ya diyen bi zevksizi ben olsam istemem. Sesine hayran olur da tipi ne manağ? Senin gosterdigin olgunluk mu diyim artik umursamazlik mi her neyse onu gosteremedigi icin de suclu. Kendi terbiyesizliklerini mazur gorcek birini bulmus nasilsa.

Kişi kendinden bilir işi. Kendisi Allah bilir Sıla’ya nasıl duygular besliyor da sizin başka birine hayranlık duymanıza deli oluyor.
Bence bu hareketler iğrenç. Eşim ekran fotosuna sılayı koyamaz, anam mıdır babam mıdır? Ne alaka yani? Bi de zaten öyle millete hayran olacak, ekran görüntüsü yapacak kadar boş vakti yok. Daha mantıklı şeyler peşinde. Hiç tarzım değil böyle ergen hareketleri.

Eşin kaç yaşında yaa.... 16 falan hissetim ben...
Eşimin de beğendiği ünlüler var instagramdan takip ediyor ama açıp açıp bakmıyor yada öyle poster gibi bi yerlerde asılı değil... Hatta tv de gördüğüm zaman bak senin kız çıktı derim çağırırım yani ... Bende takip ederim sevdiğim oyuncuları falan hatta bir tane model var bir kere gördü ama adamda cıbıl böyle model yani :KK45: yaa bu oyuncu değil bişey değil ki niye takip ediyosun ki dedi amaan ne bileyim bi kere eklemişimdir dedim cidden öyle de. Ona baya bi trip yaptı da sileceksin veya silicem gibi bişey demedi veya adama küfür falan etmedi. Etse kahkahayı basardım zaten o ne öyle liseli kavgası gibi.

Sana bir ton laf etmesi çok saçma olmuş sanki adama dmden mesaj attın foto gönderdin ne alaka...
Ama sende diyebilirsin her yerde sıla görmek istemiyorum çok saçma diye.

Bende merak ettim o eleman kimdi:KK53:

Ben beğendiğim biri televizyona çıktığında eşime bakıp göz kırpmaya başlıyorum. Sizce benimki normal mi? :KK53: Eşim ne yapıyor? Tabi ki de hiçbir şey.

Şu Sıla güzellemelerinden sıkılan da bir ben miyim acaba ya :issiz: Çok abarttılar suyunu çıkarttılar artık.

Back
X