- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.823
- 448
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Eşinize de fanboyluk yapabileceği az ünlü şarkıcı bulun sorun çözülsün. Mesela sıla seviyorsa evet ne söylüyorduk kanalını da sever bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim esimle bu konuda bi derdim yok bana da kendimi iyi hissettiriyo sila yi cok sevmesi hayran olmasida bana hiccc batmiyor bende cok begendigim baska gruplar var ve hic sorun degil bana gore..Ben hala ergenlikten çıkmamışım sanırım o ne öyle fotosunu ekran resmi yapmalar kadın yaa demeler. Hayran olduğu birisi olsun tabiki ama bu kadar değil. Sizin fotonuzu koysun veya birlikte olduğunuz fotoyu koysun sizinle evli en başta size hayran olması gerekir bence
Kadın yaa diyip iç geçireceğine size o lafları kullansın. Size böyle tepki gösteriyosa kendi düşündüklerini sizde düşünüyosunuz diye tepki göstermiş kişi kendinden bilir işi![]()
İşte bende anlattığınız konuda fikrimi beyan ettim herkesin huyu farklıdır o konuda . Niye rahatsız olduğunuda en alttaki yorumda belirttim onun hayranlığı farklı boyuttaysa senin de öyle düşündüğünü düşünüp rahatsız olmuşturBenim esimle bu konuda bi derdim yok bana da kendimi iyi hissettiriyo sila yi cok sevmesi hayran olmasida bana hiccc batmiyor bende cok begendigim baska gruplar var ve hic sorun degil bana gore..
Zaten "esim sila ya cok hayran tuhh napsam degil " konu
Konu benim basitce bi adama hayranligimi sarkilarini cok begendigimi soylememden niye rahatsiz oluyosa bu cok cocukca diye bunu paylastim
Ünlü veya değil ayırmaksızın ilişkisi olan insanlar birlikte oldukları kişiye duydukları saygıdan dolayı başka kişiye olan hayranlıklarının dozunu ayarlamalılar.