• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esler hic birbirini unlu birinden kiskanir mi bi bana mi sacma geliyir bu?

Eşinize de fanboyluk yapabileceği az ünlü şarkıcı bulun sorun çözülsün. Mesela sıla seviyorsa evet ne söylüyorduk kanalını da sever bence.

Benim eşimde bi Hollywood yıldızına hayrandı evlenmeden evvel çok kıskanıyordum . Evlendik neyse Birgün onun eşyalarının Arasında o kadının Kitabı'nı buldum çok sinir oldum . Sonra benim doğum günüm için bir mekana gitmiştik o mekanda da tesadüf o kadının resimleri vardı heryerde hayran hayran bakışlarını görünce eşimin daha bir sinir oldum hemen laf soktum .

Aslında ergence ama galiba bsn yeterince olgunlaşmamıştım . Bu Yüzden kavgalar ettiğimiz bile var.

Sana laf edene kadar kendine baksın.
Kadın yaaaa demek öyle mi ?
Ne cesaret yahu?
Ağzına terliği yapıştırsaydın yakışırmış.

Birini beğenmesi normal ama ekran fotosu falan çok saçma.. benim ciddi anlamda beğendiğim biri var ünlü,eşim bazen bozuluyor farkediyorum ama yapacak bişey yok. Suratı düşüyor sadece, o da normal belkide..

Ben hala ergenlikten çıkmamışım sanırım o ne öyle fotosunu ekran resmi yapmalar kadın yaa demeler. Hayran olduğu birisi olsun tabiki ama bu kadar değil. Sizin fotonuzu koysun veya birlikte olduğunuz fotoyu koysun sizinle evli en başta size hayran olması gerekir bence:KK73:
Kadın yaa diyip iç geçireceğine size o lafları kullansın. Size böyle tepki gösteriyosa kendi düşündüklerini sizde düşünüyosunuz diye tepki göstermiş kişi kendinden bilir işi:KK25:

Ben hala ergenlikten çıkmamışım sanırım o ne öyle fotosunu ekran resmi yapmalar kadın yaa demeler. Hayran olduğu birisi olsun tabiki ama bu kadar değil. Sizin fotonuzu koysun veya birlikte olduğunuz fotoyu koysun sizinle evli en başta size hayran olması gerekir bence:KK73:
Kadın yaa diyip iç geçireceğine size o lafları kullansın. Size böyle tepki gösteriyosa kendi düşündüklerini sizde düşünüyosunuz diye tepki göstermiş kişi kendinden bilir işi:KK25:
Benim esimle bu konuda bi derdim yok bana da kendimi iyi hissettiriyo sila yi cok sevmesi hayran olmasida bana hiccc batmiyor bende cok begendigim baska gruplar var ve hic sorun degil bana gore..
Zaten "esim sila ya cok hayran tuhh napsam degil " konu
Konu benim basitce bi adama hayranligimi sarkilarini cok begendigimi soylememden niye rahatsiz oluyosa bu cok cocukca diye bunu paylastim

Benimm esimde malesef bu konuda cok kiskanc bende lee min ho hayranıyım bu adam yuzunden tlf kirdi hayalinde hep böyle bi erkekmi var diye simdi ondan gizli takip ediyom ne yapyimm cok seviyorum❤❤yani olabilir kisiden kisiye değişir

Benim esimle bu konuda bi derdim yok bana da kendimi iyi hissettiriyo sila yi cok sevmesi hayran olmasida bana hiccc batmiyor bende cok begendigim baska gruplar var ve hic sorun degil bana gore..
Zaten "esim sila ya cok hayran tuhh napsam degil " konu
Konu benim basitce bi adama hayranligimi sarkilarini cok begendigimi soylememden niye rahatsiz oluyosa bu cok cocukca diye bunu paylastim
İşte bende anlattığınız konuda fikrimi beyan ettim herkesin huyu farklıdır o konuda . Niye rahatsız olduğunuda en alttaki yorumda belirttim onun hayranlığı farklı boyuttaysa senin de öyle düşündüğünü düşünüp rahatsız olmuştur:KK69:

Saçma ama eşler birbirini ünlü birinden kullanabilir..
Edit;ben asla kiskanmam✌

Ünlü veya değil ayırmaksızın ilişkisi olan insanlar birlikte oldukları kişiye duydukları saygıdan dolayı başka kişiye olan hayranlıklarının dozunu ayarlamalılar.

Eşinizin yaptığı örnekler benim hoşuna gitmezdi.

Normalde eşim birine yorum yazdım diye önemsemez, ama ne yazdığım önemli tabi, misal ölürüm sana yazdıysam adama hoşuna gitmez.

Eşim "Beğendiğin bir ünlü var mı?" diye sormuştu. "Evet Özgür Çevik" dedim ben de. Senin var mı dedim "Maria Sharapova" demez mi abovv dedim içimden. Neyse gel zaman git zaman bu dediğim ünlüleri ekranda görünce birbirimize şöyle bi bakarız.
Adamın oynadığı diziyi açamıyorum misal. Ya da tenisçi hatun çıkınca eşim bakmıyor öyle ne biliyim. Yani törpülenebilir bişey bu hayranlık olayı.

Sözün özü eşiniz saçmalamış :dondurma:

İyiki bu kadar rahat değilim .
Ünlüde olsa nihayetinde bi kadın.
Ve eşim benim yanımdayken böyle iç geçirip kadın bu yaa falan diyemez
Böyle başlıkları görünce daha çok şükrediyorum

Ben esimin benden baska bir kadina kadin yaa gibi bi tabir kullanmasini istemem hosuma gitmez.kim olursa olsun.Ha dinler sarkilarini o ayri..Eşimde benim baska bir erkege sanatci da olsa iltifat etmemi istemez. Etmem de.

Lisedeyken NSYNC grubu hayranıydım :KK53: justin o zaman daha kıvırcık falan :) odamın duvarları hep grubun posterleriyle doluydu, tabi serde ergenlik var :)

Şimdi bu kadar uç duygular anlamsız geliyor bana. Evet beğendiğim ünlüler var ama takip bile etmiyorum çoğunu.

Eşin biraz abartmış. Hayran olursun eyvallah ama işin bir de arzulama kısmı var sanki ona doğru kaymış.

Şimdi bunu karşılıklı düşünmemek lazım. Eşiniz bir ünlüye hayrandır, size saçma gelir böyle şeyleri kıskanmak. O yüzden laf etmeye bile tenezzül etmezsiniz. Siz bir ünlüye hayran olursunuz adam kurdukça kurar içinden. O gruptaki çocuuu dinliyoo aşık bence ühühü diye geceleri yatağında ağlar belki kim bilir :KK70:

"A bak ben de Sıla'ya hayranım ama öyle kötü düşünceler beslemiyorum. Eşim kıskansa çok saçma olurdu. O zaman benim de onu kıskanmam saçma olur, hmm." gibi basit bir düşünceye kıskançlık yüzünden varamamış olabilir.

Ben de maalesef çok kıskancım. Sevgilim birine hayran olsa aynı eşiniz gibi olurdum. Mantıklı düşünme yollarım kapanırdı hemen :KK53:

Bu hisler için bana geç kalınmış gibi geldi. Lise çağı hisleri bunlar, ne bileyim "oo harikasın süper şarkı sana bayılıyorum , işte kadın yaa" tarzı yorumlar bence çok irrite edici.

En fazla ne olur? Aa güzel şarkı yapmış, filmi güzel vs vs. Resimler, yorumlar gereksiz ve rahatsız edici bence.

Back
X