• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esler hic birbirini unlu birinden kiskanir mi bi bana mi sacma geliyir bu?

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.754
133
35
Merak edip soruyorum esiniz veya sizin cok sevdiginiz bi unlu olsun sanatci bu kisi diyelim kiskanmak cok cocukce ergence ve cok sacma olmaz mi
Ben kendimden ornek vereyim
Benim esim SILA hayrani ama cok yani..bilgisayar ekraninda telefonunda resimleri var surekli sarkilarini dinler tv de gorunce kadin yaa der bayilir mest olur ve ben tepki vermem harbi guzel derim bazen ona katilirim bazen ses cikartmam ama bozulmam ne var ki bunda simdi oturup sila yi mi kiskancam veya sen evli barkli adamsin bu ilgi hos degil filan diye trip mi atacagim hic bana gore degil ( ha sunu da ekleyim bu hayranlik misal cevreden birine karsi olsa o zaman durum baska )

Simdi soruna geliyorum :
Benim sosyal medya hesabim yok kullanmayi tercih etmiyorum sevmedigim icin..youtube cok takilirim takip ettigim kanallar var ve hayran oldugum bi grup ve daha cok hayran oldugum bi uyesi simdilerde universite ogrencileri cogunlukla sever bu grubu ve ben hdr sabah her aksam heran dinlerim boyle cok fazls kanim kayniuo kendolerine ve videolarin altina yorum yaziyorum youtube da
Esim bunu yanlis anlamis
Elin adamina yaziyo gibi hic his degil dedi..
Ben sok! O cocugun benim yorumumu okuma ihtimali bile yok arti cok begendigimi coj sevdigimi filan yazdim tamamen hayranlikla yazilmis seyler
Esimle konu hakkinda konustuk sacma dusundugunu anlamadi misal diyorum tarkan in bi sarkisin altina yazsam yaa iste bayiliyorum hayranim helal cok iyisin filan desem kiskancan mi yok kiskanmican e o zaman bunlari niye kiskaniyosun yeterince unlu degiller diye mi ne bileyim cok sacma esim diyoki kiskanmak degil hos degil sadece bide cocuga hakaret etmesin mi bende savununca uzadi konu
Cok sacma cok gereksiz kel alaka bi konu oldu aramizda bende amacsizca oylesine yazdim yazarkende onun sarksini dinledim hiiihh:)

DUZENLEME : konu cok saptirilmis konu esimin silai begenmesi hayran olmasi degil herkesin yapisi bir olmak zorunda degil ben evet kiskanmiyorum baska birisi olsa cevreden duruma gore belki kiskanirdim cok abarti olursa onun disinda cogu durumda kiskanmam konu bu degil ki herkes esimin durumuna yorum yapmis konu benim begendigim kisiye basitce yaptigim yoruma esinin takilmasi..ayrica konu esinle aramizda sorun olusturmadi sadece tatli bi atisma oldu yani buraya bu konuyu sizlerin bakis aciniz icin actim dert diye acmadim ama dedigim gibi konu esimin tavri degil ben sikayetci degilim onun kendi durumundan..

Son düzenleme:
Esimin hayrani oldugu kadiñ unlu yok. Ben Marc Marquez hayraniyim. Ama öyle bilgisayarda, ekranda, telefonda heryerde fotograflari yoktur, bu cok abarti birsey. Yarısları izlerken "vayy be nasil kurtardi veya nasil yapti, harika kullaniyor" vsvs demişimdir en fazla. Birde instada takip ederim, begenirim. Yorum yazmadim hic ama yazsam ne olacak :))) Bence gereksiz kiskanclik.
Esinizin kendi yaptigi şeyler daha rahatsiz edici ona bakilirsa...

Daha dar bakmak lazım. Ünlüler ulaşılmaz ve tehlikesiz geliyor. Yani istese de zaten ulaşamaz ve beni aldatamaz gözüyle bakılıyor. Yakın çevreden biriyle bir şey yaşanabilir. Bana göre iki grubada hayranlık derecesinde ilgi duyması yanlış. Kadın beee ne demek? Görüyoruz kadın olduğunu. Ben gerilirim de gererim de.

SIMDI BENLIK SORUN YOK GEC OLGUNLASIYO VARSAYIYORUM BENIM TAKILDIGIM BENIM SEVDIGIM KISI YANI SANATCIYA YAZDIGIM YORUMU YANLIS ANLAMASI CUNKU ANLASADA BEN ONLARI COK SEVECEGIM YORUMDA YAPACAGIM BEYIM YANLIS ANLAR AMAN DIYIM DICEK BIRI DEGILIM YAPTIGIMDA GAYET SIRADAN NORMAL BISEY DEGIL MI

Hangi grupmuş o merak ettim :) Tatlı bir atışma gibi geldi bana ama benim eşimde sıla hayranıdır bu arada. Ama sılaya sulanma işini en çok ben yaptığım için eşime fırsat kalmıyor oda sanırım sadece içten içe beni onaylıyor :)

Merak edip soruyorum esiniz veya sizin cok sevdiginiz bi unlu olsun sanatci bu kisi diyelim kiskanmak cok cocukce ergence ve cok sacma olmaz mi
Ben kendimden ornek vereyim
Benim esim SILA hayrani ama cok yani..bilgisayar ekraninda telefonunda resimleri var surekli sarkilarini dinler tv de gorunce kadin yaa der bayilir mest olur ve ben tepki vermem harbi guzel derim bazen ona katilirim bazen ses cikartmam ama bozulmam ne var ki bunda simdi oturup sila yi mi kiskancam veya sen evli barkli adamsin bu ilgi hos degil filan diye trip mi atacagim hic bana gore degil ( ha sunu da ekleyim bu hayranlik misal cevreden birine karsi olsa o zaman durum baska )

Simdi soruna geliyorum :
Benim sosyal medya hesabim yok kullanmayi tercih etmiyorum sevmedigim icin..youtube cok takilirim takip ettigim kanallar var ve hayran oldugum bi grup ve daha cok hayran oldugum bi uyesi simdilerde universite ogrencileri cogunlukla sever bu grubu ve ben hdr sabah her aksam heran dinlerim boyle cok fazls kanim kayniuo kendolerine ve videolarin altina yorum yaziyorum youtube da
Esim bunu yanlis anlamis
Elin adamina yaziyo gibi hic his degil dedi..
Ben sok! O cocugun benim yorumumu okuma ihtimali bile yok arti cok begendigimi coj sevdigimi filan yazdim tamamen hayranlikla yazilmis seyler
Esimle konu hakkinda konustuk sacma dusundugunu anlamadi misal diyorum tarkan in bi sarkisin altina yazsam yaa iste bayiliyorum hayranim helal cok iyisin filan desem kiskancan mi yok kiskanmican e o zaman bunlari niye kiskaniyosun yeterince unlu degiller diye mi ne bileyim cok sacma esim diyoki kiskanmak degil hos degil sadece bide cocuga hakaret etmesin mi bende savununca uzadi konu
Cok sacma cok gereksiz kel alaka bi konu oldu aramizda bende amacsizca oylesine yazdim yazarkende onun sarksini dinledim hiiihh:)

Eşiniz ergenliğini zamanında yaşayamadı mı acaba? :KK48: :rapci:
Ben en son 22-23 yaşımda falan çok beğendiğim oyuncuyu ekran resmi yapmıştım. Geç kalmışım bence de.. :KK48:

Konu da klasik empati kuramayan Türk erkeği egosu odaklı. Ben yaparım sen yapamazsın edaları..
Zamanla alışır boşverin..

Esimin sorunu ne biliyomusun sila daha ulasilmaz daha unlu diye onunki normal ben ise bu sevdigim kisinin kinserlerine filan gidiyorum ya ...
Cok sacma abi yaa cokkk valla cok sacma tam ergen muhabbeti harbiden

SIMDI BENLIK SORUN YOK GEC OLGUNLASIYO VARSAYIYORUM BENIM TAKILDIGIM BENIM SEVDIGIM KISI YANI SANATCIYA YAZDIGIM YORUMU YANLIS ANLAMASI CUNKU ANLASADA BEN ONLARI COK SEVECEGIM YORUMDA YAPACAGIM BEYIM YANLIS ANLAR AMAN DIYIM DICEK BIRI DEGILIM YAPTIGIMDA GAYET SIRADAN NORMAL BISEY DEGIL MI

Grubun adı ne merak ettim :ıslık:

Benim esimde sılayı severdi eskiden. Hani normal hayranligi anlarim sarkilarini tarzini begenirsin ama mesela silanin kasi gozu boyu posuna hayran olmus olsaydi o zaman kiskanabilirdim. Belki esinizde o sekilde dusunmus ve kıskanmış olabilir. Ama hayranligi abartip resimlerini telefona yuklemis bir adam icin biraz abes bu davranista

Ya pardon da Sıla'nın ses ve müzik tarzı dışında başka neyini beğeniyor ki? Anladık kadın başarılı aldı yürüdü de ilk çıktığı halini de biliyoruz.. :KK48:
Hiç de öyle "kadın beee" denecek biri değil aksine bana bir kadına göre çok kaba görünüyor.. :KK48: Eşiniz duymasın da ergen fanlar gibi kavga etmesin benimle.. :KK70:

Ergenlige donmek isterdim ne guzel zamani geri alip tekrar buyurdum ama ne alaka niye ikimizde ergeniz ben ona karisio mudahale etmiyorum gec olgunlasiyo demekki diyorum benim tek yaptigim sevdigim grubun videolarina yorum yapmak bunun nesi ergence
Bunun için tartışmanız ergence geldi bana.

Back
X