esler hic birbirini unlu birinden kiskanir mi bi bana mi sacma geliyir bu?

Iyi de karsilastirilan ve sacma bulunan olaylar farkli.
Sıla neyle para kazanıyor? Sesiyle ve besteleriyle. Simdi ben sıla hayranıysam normalde sarkilarini ve sesini begenmem lazim. Albumunu alırım, surekli dinlerim, konserine giderim; bu hayranlik olur da fotograflarini yuklemek, ekrana koymak ve daha da fazlasi 'kadin yaaa' diye begenmek, sila'yi sarkici olarak begenmek ve fani olmak degil bence. Bu benim icin cok rahatsiz edici. Esim boyle bir sey yapsa, hissettigim sey de kıskançlık olmaz, zihniyetinden ve bir kadin icin boyle laubalice ve sapikmis gibi yorumlar yapmasi beni rahatsiz eder.
Bir de ben cevreden birine 'kadin yaa' denilince kavga gürültü edip de ünlü birine boyle bir sey soyleyince yapilan kislancligi ergence bulmayi komik buluyorum. Ulasilamaz olmasi mi kiskancligi engelliyor, ne alaka? Bu kafayla o zaman eşiniz de karsiniza geçip yeterince unlu degil diye kıskançlık yaptığında hakli olur.
Esim cevremden bir kadina boyle agzi sulanarak baksa da bir ünlüye agzi sulanarak baksa da ayni sekilde zihniyetinden ötürü hayal kirikligi yasarim.

Valla kendisi bu derece abartırken size bunu demesi saçma. Ergenken bile bu kadar abartılı değildim diye hatırlıyorum.
Şahsen ben kıskanırım ayrıca, normal beğenmek ayrı ama kendim de pek öyle hayranlık yaşayan biri olmamakla birlikte o ünlü dediğimiz kişi de bir insan olduğuna göre, imkanı olsa nasıl davranacağını, içinden başka neler geçiriyor acaba diye düşünürüm açıkçası beğeni derecesine göre.
Yine de eşinizi siz daha iyi tanıyorsunuz tabi.

Bazı kadınları anlamıyorum
Eşin elin kadınını ekran fotosu yapabiliyor vay be kadın işte tarzı cümleler ve siz hiç kıskanmıyorsunuz normal karşılıyorsunuz

Simdi asil komik olan ben guzelim silayi kiskanmazken benim begendigim kisi kaan bosnak yani esimin kiskanmasi cok sacma esimde hos adam yani

Evet ben kiskanmiyorum cogu durumda..cunku benim yanimda beni secmis iyide goturuyoruz bu isi gereksiz kiskancliklar artik cocukca geliyor bana ilk evlendigim yillarda kaldi ..

Sende yorum yapmadan dinle çok bşe kaybetmezsin. Yada yaptığın her yorumu eşine söyleme.

Ekrana birinin resmi konulacaksa ya benm yada yada çocuklarımın resmî olur
Şarkılarını dinleyebilir ama bazı klipler erotik kanalları aratmıyor. Klip izlemez.
Allah dağına göre kışını veriyor Şansıma türkü sever ztn

Aynısını düşündüm.kimbilir sılaya ne gibi vahşi duygular besliyor ki,konu sahibininde o kişiye aynı şeyler hissettiğini düşünüp kıskançlık krizine giriyor.

Çok ergence bir dusunce.benim takip ettigim unlunun hesabi yok.turk olarak kimseyi tanimamda yabanci begendigim milyon tane oyuncu var.
Esimde karismazdi erkek arkadasimda karismaz.
Takip edip begendigim oyunculari kendileri ile kiyaslayacak kadar ozguvensiz olmamalilar zaten.

Ben gorustugum bi cocukla sinemaya gitmistim. Ibrahim celikkol ve belcim bilgin in basrolde oldugu sadece sen filmine. O zamanlar o adam 30 yasindaydi. Ben "hic 30 unda gostermiyo" demistim. O kadar sinirlenmisti ki sinemada tartisti benle şok olmustum. Ben kiskanmam ama nasil olsa ulasklmaz insanlar olduklarindan.

Benim eşim de sıla hayranı. Ancak eşiniz gibi fotoğraflarını duvar kağıdü yapacak kadar değil. Ama ben tam eşiniz gibiyim. Çok hayran olduğum bir -daha az hayran olduğum bir sürü- ünlü var. Instada gezinirken birden karsıma ciksa hey maşallah derim, saatlerce fotolarina bakarim, filmlerini defaaatle izlerim, maalesef sosyal medya kullanmiyor kullansa mutlaka onu etiketleyip tivit falan atardim. Telefonumda bir sürü fotosu vardir. Profil resimlerimi uzuunca bir süre onun fotosu yaptim. Kisaca tam bir fangirlüm. Hatta burada konum da var. Herkes benim allah rizasi icin nişanlimi terk etmem gerektigini soyledi. Ama onlari dinlemedim ve evlendik bile Eşim hiç dert etmedi bu fangirllük durumumu. Ben de onunkini etmedim. Zaten rahatsiz edici bir boyutta değil. Ama benim gibi olsaydi ciddi anlamda olay cikarabilirdim. Ben esim kadar geniş diilim valla

Kıskanmama nedeniniz eşiniz ve Sıla'nın birlikte imkansız olması mı?
Görünce iç geçirip kadın ya deyip her yere fotoğrafını koyuyorsa bu hayranlık değil size saygısızlıktır.(Bana göre)

Ben de konuyu okuyunca ilk bunu duşundum ama yazmamıştım. Ağzınıza sağlık.
Kişi isterse first lady olsun, kocamın gozunde off kadına bakk imajı çiziyorsa, yemişim imkansızlığını. Geçiriveririm adamın kafasına terliği.

Bende böyle düşündüm. Bir kadını her gördüğünde iç geçirip kadın yaa demek eşine saygısızlıktan başka birşey değil.
Kıskanmama nedeniniz eşiniz ve Sıla'nın birlikte imkansız olması mı?
Görünce iç geçirip kadın ya deyip her yere fotoğrafını koyuyorsa bu hayranlık değil size saygısızlıktır.(Bana göre)

En son orta sonda Gökhan Özene hayrandım. Onun fotoları falan vardı bende. Evlendiğinde çok bozulmuştum. Sonra boşandılar sanırım. Şu an takip falan etmiyorum hiç.

Fakat senin Kaan cidden çok yakışıklıymış. Yukarıda Allah var şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…