- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.292
- 158
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Aynısını düşündüm.kimbilir sılaya ne gibi vahşi duygular besliyor ki,konu sahibininde o kişiye aynı şeyler hissettiğini düşünüp kıskançlık krizine giriyor.Kişi kendinden bilir işi. Kendisi Allah bilir Sıla’ya nasıl duygular besliyor da sizin başka birine hayranlık duymanıza deli oluyor.
Bence bu hareketler iğrenç. Eşim ekran fotosuna sılayı koyamaz, anam mıdır babam mıdır? Ne alaka yani? Bi de zaten öyle millete hayran olacak, ekran görüntüsü yapacak kadar boş vakti yok. Daha mantıklı şeyler peşinde. Hiç tarzım değil böyle ergen hareketleri.
Grubu bilmemde çocukta dünya ahiret kardeşim olsun ama gözleri güzelmiş MaşallahGrubun adi yuzyuzeken konusuruz
Benim sevdigim uyesi olan yorum yaptigimda kaan bosnak
Merak edip soruyorum esiniz veya sizin cok sevdiginiz bi unlu olsun sanatci bu kisi diyelim kiskanmak cok cocukce ergence ve cok sacma olmaz mi
Ben kendimden ornek vereyim
Benim esim SILA hayrani ama cok yani..bilgisayar ekraninda telefonunda resimleri var surekli sarkilarini dinler tv de gorunce kadin yaa der bayilir mest olur ve ben tepki vermem harbi guzel derim bazen ona katilirim bazen ses cikartmam ama bozulmam ne var ki bunda simdi oturup sila yi mi kiskancam veya sen evli barkli adamsin bu ilgi hos degil filan diye trip mi atacagim hic bana gore degil ( ha sunu da ekleyim bu hayranlik misal cevreden birine karsi olsa o zaman durum baska )
Simdi soruna geliyorum :
Benim sosyal medya hesabim yok kullanmayi tercih etmiyorum sevmedigim icin..youtube cok takilirim takip ettigim kanallar var ve hayran oldugum bi grup ve daha cok hayran oldugum bi uyesi simdilerde universite ogrencileri cogunlukla sever bu grubu ve ben hdr sabah her aksam heran dinlerim boyle cok fazls kanim kayniuo kendolerine ve videolarin altina yorum yaziyorum youtube da
Esim bunu yanlis anlamis
Elin adamina yaziyo gibi hic his degil dedi..
Ben sok! O cocugun benim yorumumu okuma ihtimali bile yok arti cok begendigimi coj sevdigimi filan yazdim tamamen hayranlikla yazilmis seyler
Esimle konu hakkinda konustuk sacma dusundugunu anlamadi misal diyorum tarkan in bi sarkisin altina yazsam yaa iste bayiliyorum hayranim helal cok iyisin filan desem kiskancan mi yok kiskanmican e o zaman bunlari niye kiskaniyosun yeterince unlu degiller diye mi ne bileyim cok sacma esim diyoki kiskanmak degil hos degil sadece bide cocuga hakaret etmesin mi bende savununca uzadi konu
Cok sacma cok gereksiz kel alaka bi konu oldu aramizda bende amacsizca oylesine yazdim yazarkende onun sarksini dinledim hiiihh:)
Kıskanmama nedeniniz eşiniz ve Sıla'nın birlikte imkansız olması mı?
Görünce iç geçirip kadın ya deyip her yere fotoğrafını koyuyorsa bu hayranlık değil size saygısızlıktır.(Bana göre)
Kıskanmama nedeniniz eşiniz ve Sıla'nın birlikte imkansız olması mı?
Görünce iç geçirip kadın ya deyip her yere fotoğrafını koyuyorsa bu hayranlık değil size saygısızlıktır.(Bana göre)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?