Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani adam ayrılmak istiyormuş sizde sevgiliymissiniz eşi değil . Sevgili ve eş aynı şeyler değil .Aramızda guven problemi hiç olmadı guveniyorumda ben benden ayrılacagını tahmin bile etmedim karsıma gecti ve senin düşüncen bana uymuyor dedi ayrılmak istedi ve gervekten anlam veremiyorum ben mi yanlıs dusunuyorum bu adamın telefonuna düzenli mesaj atan bir kadın var ve bu kadın barısmak istemiş kedide söylemişti böyle bir durumda ben hiçbirsey bilmiyorum o ne diyorsa onu biliyorum neden görmek benim hakkım olmasın biz bir ilişki yasıyoruz evlilikten bahsediyoruz ilerde cocuk için de mesaj atıcak bahaneyle ben ne yazdıgını hiçbir zaman bilemeyecekmiyim ki söyledim bunada cocuk ile yazdıgı birsey seni ilgilendirmez sen mesaj karıstırıp huzursuzluk cıkarmak istiyorsun dedi halbuki bunu yapmak istesem 2 senedir yapardım zaten hiç yapmadım
Pembe bulutlar üzerinde yaşıyorlar gerçekten…Yani adam ayrılmak istiyormuş sizde sevgiliymissiniz eşi değil . Sevgili ve eş aynı şeyler değil .
Ben eşimin e devleti şifresine kadar bilirim .ama eşim balık hafizalidir sim şifre mi bile bilmez bana sorar
Gizlemem ama bilmezde ama şifre vs birseyleri gizlese hemen öğrenmem lazım
Bilmeli bence sadece telefon kurcalama muhabbeti degil olay birsey olsa rahatlikla esimin telefonunu kullanirim ben o da benimkini. mesela ikimizde parmak iziyle açıyoruz telefonlarimizi ama birsey olursa açabilelim diye şifrelerimiz bile ayni.Eşler birbirlerinin telefon şifresini bilebilir mi ?
Bizde şifreler genelde yakın mesela e devlet sifrlerinde 2 rakam farkli yerlerde gerisi birebir aynı.Bizde de ben öyleyim şifrelerini söyler, aklımda kalmaz. Kendi şifrelerimi zor aklımda tutuyorum ben, onunkilere yer yok. her şeyimiz ortadadır, herkes her şeyi bilir ama hiç açıp bakmayız. Ne gerek var ki?