- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 36
-
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
Sene 2022..doktora gitmem gerekir mi utanırım birde ne dicem ki doktora .
Doğum yaparken doktorlara o kadar çok açtım ki utanmam kalmadı artık doktordanArkadaşlar konuyu cinsellik bölümüne mi açmam gerekiyordu bilemedim o yüzden buraya açtım bende son zamanlarda özellikle doğumdan sonra kuruluk olmaya başladı çok kısa sürüyor ilişki benden dolayı ben yorgunluğa strese yoruyorum olayı ama doktora gitmem gerekir mi utanırım birde ne dicem ki doktora . Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? Nasıl cozdunuz?
Burda anlatmakla yüz yüze anlatmak aynı şey değil güzelce derdimi anlattim belki yaşayan vardır diye yinede teşekkürler yorumunuz için zaman ayırıp yazmissinizSene 2022..
Buraya yazmaya utanmadin da doktor'dan mi utanacaksin ?
Nasil anlattiysan bize ayni sekilde izahatini yapacaksin.
Evet haklısınızDoktorun neyinden utanıyorsunuz siz muayene olun diye para alıyolar. Herkes başka bir yerinden utanıp gitmese doktorlar işsiz kalır.
Bende öyle düşünmüştüm ama başımın belasi sistit tekrarlar mı diye korktum aslındaSorun sadece kuruluksa kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz ya da en ucuzundan ultrason jeli işinizi görür zararsızdır
Bu problem kisiden kisiye,yapidan yapiya,vucuttan vucuda farklilik gosterebilir..Burda anlatmakla yüz yüze anlatmak aynı şey değil güzelce derdimi anlattim belki yaşayan vardır diye yinede teşekkürler yorumunuz için zaman ayırıp yazmissiniz
Dogumda bile çok utandım evet onların işi bu ama asamiyorum bir türlüDoktorun neyinden utanıyorsunuz siz muayene olun diye para alıyolar. Herkes başka bir yerinden utanıp gitmese doktorlar işsiz kalır.
Teşekkürler bayramdan sonraya randevu alayım o zaman jel düşündüm ama sistiti tetikler diye çekindimBu problem kisiden kisiye,yapidan yapiya,vucuttan vucuda farklilik gosterebilir..
Yani burada birine faydali gelmis bir yontem sana zarar verebilir.
O yuzden doktor diyorum.
Dogumda bile çok utandım evet onların işi bu ama asamiyorum bir türlü
Teşekkürler evet bir problem olabilir ben en iyisi randevu alayımBasit bir problemle gidip kistim olduğunu öğrendim ben mesela, genel bir muayene şart sağlığımız için
Ben vajinismus tedavisi aldım ankarada isim yapmış bir kadındı ve tedaviyi yaparken ultrason jeli kullanıyordu bol bol yine başka bir doktora sıradan muayene için gittiğimde de alete ultrason jeli sıkıp alttan muyene etti. Yani sistit falan yapacağını sanmıyorum ultrason jelinin öyle olsa kullanmazdı hiçbir doktor ama diğer kayganlaştırıcıları bilemem siz randevunuza kadar birliktelik yaşamak isterseniz ultrason jelini bi deneyin çok uygun fiyatı da.Bende öyle düşünmüştüm ama başımın belasi sistit tekrarlar mı diye korktum aslında
İşin kötü eşim sorun olduğunu düşünüyor benmi bişey yaptım bendenmi kaynaklı vs diye ilk doğumda böyle bişey yaşamamıştım henüz regl de olmadım sanırım hormanal bişey dediğiniz gibiBende de kürtajdan sonra birkaç ay bu şekilde olmuştu.sıfır tepki.kupkuru. vücut kendini toplamaya çalışıyor. Ben de çok korkmuştum acaba salgı beerine falan zarar verdiler de bana mı söylemiyorlar diye. Ama ondan sonra eskisinden bile daha fazla sulanmaya başladım.demem o ki vücudunuz daha hazır değil
Bugün ona bakayim eczanede vardır sanırım teşekkür ederimBen vajinismus tedavisi aldım ankarada isim yapmış bir kadındı ve tedaviyi yaparken ultrason jeli kullanıyordu bol bol yine başka bir doktora sıradan muayene için gittiğimde de alete ultrason jeli sıkıp alttan muyene etti. Yani sistit falan yapacağını sanmıyorum ultrason jelinin öyle olsa kullanmazdı hiçbir doktor ama diğer kayganlaştırıcıları bilemem siz randevunuza kadar birliktelik yaşamak isterseniz ultrason jelini bi deneyin çok uygun fiyatı da.
Kayganlaştırıcı neden sistite neden olsun ki? Asıl kullanmazsanız sistit olma ihtimaliniz artar.Bende öyle düşünmüştüm ama başımın belasi sistit tekrarlar mı diye korktum aslında
Ben bunu bilmiyordum o zaman ben jel deneyeyim olmazsa doktor yolları görünsün bana teşekkürlerKayganlaştırıcı neden sistite neden olsun ki? Asıl kullanmazsanız sistit olma ihtimaliniz artar.