Eşle birliktelik

Deryakuzusu88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.005
1.767
36
Arkadaşlar konuyu cinsellik bölümüne mi açmam gerekiyordu bilemedim o yüzden buraya açtım bende son zamanlarda özellikle doğumdan sonra kuruluk olmaya başladı çok kısa sürüyor ilişki benden dolayı ben yorgunluğa strese yoruyorum olayı ama doktora gitmem gerekir mi utanırım birde ne dicem ki doktora . Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? Nasıl cozdunuz?

Doğum yaparken doktorlara o kadar çok açtım ki utanmam kalmadı artık doktordan

Sene 2022..
Buraya yazmaya utanmadin da doktor'dan mi utanacaksin ?
Nasil anlattiysan bize ayni sekilde izahatini yapacaksin.
Burda anlatmakla yüz yüze anlatmak aynı şey değil güzelce derdimi anlattim belki yaşayan vardır diye yinede teşekkürler yorumunuz için zaman ayırıp yazmissiniz

Burda anlatmakla yüz yüze anlatmak aynı şey değil güzelce derdimi anlattim belki yaşayan vardır diye yinede teşekkürler yorumunuz için zaman ayırıp yazmissiniz
Bu problem kisiden kisiye,yapidan yapiya,vucuttan vucuda farklilik gosterebilir..
Yani burada birine faydali gelmis bir yontem sana zarar verebilir.

O yuzden doktor diyorum.

Bende de kürtajdan sonra birkaç ay bu şekilde olmuştu.sıfır tepki.kupkuru. vücut kendini toplamaya çalışıyor. Ben de çok korkmuştum acaba salgı beerine falan zarar verdiler de bana mı söylemiyorlar diye. Ama ondan sonra eskisinden bile daha fazla sulanmaya başladım.demem o ki vücudunuz daha hazır değil

Bende öyle düşünmüştüm ama başımın belasi sistit tekrarlar mı diye korktum aslında
Ben vajinismus tedavisi aldım ankarada isim yapmış bir kadındı ve tedaviyi yaparken ultrason jeli kullanıyordu bol bol yine başka bir doktora sıradan muayene için gittiğimde de alete ultrason jeli sıkıp alttan muyene etti. Yani sistit falan yapacağını sanmıyorum ultrason jelinin öyle olsa kullanmazdı hiçbir doktor ama diğer kayganlaştırıcıları bilemem siz randevunuza kadar birliktelik yaşamak isterseniz ultrason jelini bi deneyin çok uygun fiyatı da.

İşin kötü eşim sorun olduğunu düşünüyor benmi bişey yaptım bendenmi kaynaklı vs diye ilk doğumda böyle bişey yaşamamıştım henüz regl de olmadım sanırım hormanal bişey dediğiniz gibi

Bugün ona bakayim eczanede vardır sanırım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…