- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
- Konu Sahibi missbegonvil
-
Bosanmayacaksa ne olucak?Sizi eskortla anlaşma yaparak otelde aldatmak isteyen kocanın neresını kıskanıyorsunuz afedersınız ?
Cunku baya baya kıskanma bu
Bastırayım mı dıyor .Bosanmayacaksa ne olucak?
Gidip soylesin yuzune, iyi eglenceler deyip esyalariyla birlikte kapiya koysun o zaman adami. Bosanacak olan kadin buraya gelip konu acmaz ne yapmaliyim diye.
Bu evlilik devam ederse adam otele gittigiyle kalicak. Ben de diyorum ki gonderme.
Bastirmak kolay is degil. Eline de bir sey gecmeyecek. Zor bir durum tabi ki kabul ediyorum. Ama tekrar soyleyim ben o otele gondermem. Gonderiyorsam da ayni eve adimimi atmam.Bastırayım mı dıyor .
Ha bosanmazsada o onun bılecegı ıs
Ama rabdevu ayarlayan adamıda tutmam
Bır dahada o otel sonrası evıme gıremez benım
Az bır kadınlık gururu olan her kadın yapar bunu
Emin ol ki o adam o otele gıtmez ve kadının bıldıgı ortaya cıkarsa sadece konustun ve senı cok sevıyotumla kalacak bu mevzuBastirmak kolay is degil. Eline de bir sey gecmeyecek. Zor bir durum tabi ki kabul ediyorum. Ama tekrar soyleyim ben o otele gondermem. Gonderiyorsam da ayni eve adimimi atmam.
O gurur her kadinda yok maalesef
Whatsapp konusmalari var kapi gibi delil. Fiyata kadar konusmuslar nesini inkar edecekEmin ol ki o adam o otele gıtmez ve kadının bıldıgı ortaya cıkarsa sadece konustun ve senı cok sevıyotumla kalacak bu mevzu
İlla iş üstünde basılması gerekmıyor
Odaya gırdıgı sevısmeyebasladıgı an dalarım ikisinide ben
Nufus cuzdani olmadan nasil kayit yapiliyor?işte kontrol edilemeyeceği için zina suç olamaz.
devlet işi gücü bırakıp kim kimle aşna fişne ediyor onu mu takip edecek?
kültür bakanlığına bağlı oteller cüzdan isteyemez.
isterlerse oteli şikayet etme hakkı var.
Ay ben soktayim zaten.. millet instagramda 30 tl ye sanal sex yok su kadara reel sex.. her yerin b.kunh cikardik yaa
Ay ole deme yaa Guzel filan degil o hayatlar Allah kimseye vermesin...artik hersey cok el altinda, ulasilabilir.. adam yaziyo kadina bilmem sana naparim diye profile bi bakiyosun evli gayet siradan bi vatandas gibi gozukuyor..Kadinlar apacik tarife yaziyor,
Bir hafta merit life da haftasonu bodrumun cesmenin lahmacunu 100 liraya satan beachlerinde.
Emeklilik yasi gelince de bir isadami bulup evleniyorlar, fıstık gibi hayat,
Adı da guzel, eskort, o...u degil...
Nufus cuzdani olmadan nasil kayit yapiliyor?
Birde burda goz zinasi yok adamin karisi ihbar ediyor.. ne bilim her ihbari degerlendirmiyo mu bunlar?
Yok yani adamin kimliginde evli yaziyosa kadinda birsey yazmiyordur herhalde.. yazsa bile soyadi diye birsey var.. o rus kadinin karisi olmadigi cikmaz mi ortaya? Ben bi cok yerde gormemezlikten geliniyor diye dusunuyorumevlilik cüzdanından bahsediyorum. kimlik alınıyor elbette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?