elbette uzmandan destek alman iyi birşey ama herşey sende başlar sende biter...
Önce kendini severek başla işe.. Hayat felsefen bu olsun "en çok kendimi seviyorum"
İnsanın en kötü düşmanı kendisidir, en iyi dostuda kendisidir.. adı üstünde geçmiş... geçmişiyle yaşayan bir adım ilerleyemez hayatında... seni üzen sıkan herşeyi çıkart gönder hayatından.. bir başına yetebilir insan kendine.. kriterlerin olsun hayata dair.. dostlarında , çevrende, sevgilinde o kriterlere uygun olsun.. sen seç hayatını.. dene bunu, çok gençsin başarırsın...
psikologa gittim kizlar.. cok iyi geldi.. biraz pahali ama tekrar gitmek istiyorum.. carsamba gittim ve 2 gündür cok iyiyim.. bir kac kere daha gitsem iyi gelecek eminim.. erkek arkadasima cok farkli davraniyorum en azindan artik.. onuda ikna ettim oda gidecek..
allah yardimcimiz olsun..
bendede aynı sorun var ve bende bi uzmanla görüşmeyi düşünüyorum.
çok zor günler çok sorunlar yaşadım benim için çok kötü olan günler geçirdim tek başıma atlattım bunları . aslında atlatamadım hala içimde yaşıyorum. tam karşımdakini afeediyorum 1 saat iyi geçiyo 2. saat birden değişiyorum. unuttum diyorum affettim bitti diyorum mutlu mutlu yaşıyorum aniden aklıma gelyo yaşananlar ağlıyorum sinir krizi geçirdiğim zamanla oluyo çok takıyorum . anlık kişilik değişimleri yaşıyorum . ama yanlızca o yaşananlar konusunda .yoksa öyle bi insan değilim .aksine çok kararlı yapım var.