• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskiyi unutamamak

Bende hiç geçmişi untamıyorum,çocukluğumda yaşadığı aile sorunlarını,arkadaşlarımla yaşadığım sorunları,ünv. yıllarında yurt ortamında yaşadığım sıkıntıları... vs vs... günün günüme uymuyor-mutsuz biri değilim fakat,çok mutlu da değil-beynim bazen geçmişi kusuyor sanki-insanlara karşı hatalarında kin ve nefret doluyum-asla affedici değil-her kötü şeyi unutmak istiyorum-çünkü bu hayatın bir tekrarı yok

keşke acıları dertleri unutturacak bir ilaç olsada o hapı kullansak vede geçmişi ebediyen unutsak hiç acı çekmesek hep mutlu olsak:(ya da bizi üzenleri unutsakk üfffff:(zor yaa gerçekten çok zorrr...

benimde bu hastalığımdan var ve inanılmaz üzüyor insanı ben sevgilimin geçmişinde yaşadıklarını bildiğim için onu onutamıyorum o şu anda bi kadının isteyebileceği herşeye sahip ama ben unutamadığım için ona uzak kalıyorum 2 senedir beraber olmamıza rağmen yakınlaşamadım lütfen yardım edin :43::59:

Ne demişler geçmişi bırak geleceğe bak.Ben de senin gibi yapıyordum ama baktım ki öyle yaptıkça iyi günler hiç gelmiyor bunu unutma canım

Back