Eskiyi unutamamak

Bende hiç geçmişi untamıyorum,çocukluğumda yaşadığı aile sorunlarını,arkadaşlarımla yaşadığım sorunları,ünv. yıllarında yurt ortamında yaşadığım sıkıntıları... vs vs... günün günüme uymuyor-mutsuz biri değilim fakat,çok mutlu da değil-beynim bazen geçmişi kusuyor sanki-insanlara karşı hatalarında kin ve nefret doluyum-asla affedici değil-her kötü şeyi unutmak istiyorum-çünkü bu hayatın bir tekrarı yok

keşke acıları dertleri unutturacak bir ilaç olsada o hapı kullansak vede geçmişi ebediyen unutsak hiç acı çekmesek hep mutlu olsak:KK43:ya da bizi üzenleri unutsakk üfffff:KK43:zor yaa gerçekten çok zorrr...

benimde bu hastalığımdan var ve inanılmaz üzüyor insanı ben sevgilimin geçmişinde yaşadıklarını bildiğim için onu onutamıyorum o şu anda bi kadının isteyebileceği herşeye sahip ama ben unutamadığım için ona uzak kalıyorum 2 senedir beraber olmamıza rağmen yakınlaşamadım lütfen yardım edin :KK43::KK59:

Ne demişler geçmişi bırak geleceğe bak.Ben de senin gibi yapıyordum ama baktım ki öyle yaptıkça iyi günler hiç gelmiyor bunu unutma canım

X