ben diziyi genel olarak sevdim ama iki esliligi bu kadar normallestirmelwrine inanilmaz tepkiliyim bir de adami hakli cikarmak istercesine metresinin onu sinartmasini gosterdigi ilgiyu sevkati goze sokmalari hoc hos gelmedi bence diziler bunlar dikkate alinarak cekilmeli
evet evet kesinlikle bana cok cirkin geldi o konu ustine cok yogunlasilmasi cok yanlis olmis.Bu arada o hirsla cig kofte iyi yogrulmustur:)Bende ilk bolumunu cigkofte yogururken nasil olsa uzun surecek en azindana ayni zamanda dizinin ilk bolumunun bir kismini izlemistim.
Gozlerime inanamadim. Ne demek es olarak kocanin hamile metresiyle pazarlik yapmak. Bence bu diziyi aile yapisini bozdugu icin yasaklamalilar.
evet evet kesinlikle bana cok cirkin geldi o konu ustine cok yogunlasilmasi cok yanlis olmis.Bu arada o hirsla cig kofte iyi yogrulmustur:)
malesef dizilerin çoğu aynı hep erkelerin metresi varben diziyi genel olarak sevdim ama iki esliligi bu kadar normallestirmelwrine inanilmaz tepkiliyim bir de adami hakli cikarmak istercesine metresinin onu sinartmasini gosterdigi ilgiyu sevkati goze sokmalari hoc hos gelmedi bence diziler bunlar dikkate alinarak cekilmeli
kesinlikle ve dizinun tarzi dolayisla esim de izliyor o sahneler ciktiginda.oldukca sinir oluyorum hep soyleniyorummalesef dizilerin çoğu aynı hep erkelerin metresi varve eşlerde kötü gösteriliyo metreste hep masum
böyle böyle işte normel gösterip beyinleri yıkıyorlar aileni kutsallığı kalmıyorkesinlikle ve dizinun tarzi dolayisla esim de izliyor o sahneler ciktiginda.oldukca sinir oluyorum hep soyleniyorummetres ask dolu es dir dir
İzlemeye değer bence. Bi dizide müzikler çok önemli bence ve bu dizinin müzikleride bayaa iyireytingleri hep 1.de,okadar güzelmiki dizi
evet eevet sali aksami esim evde olmamasina ragmen izliyorum gecen arkadasim sorud ne izliyordun boyle boyle dedim ama o adam dizisi dedi:)reytingleri hep 1.de,okadar güzelmiki dizi
diger dizileri bitirince basliyimevet eevet sali aksami esim evde olmamasina ragmen izliyorum gecen arkadasim sorud ne izliyordun boyle boyle dedim ama o adam dizisi dedi:)
aile iliskilerine canim cok sıkiliyor onun disinda guzek dizi cok daha heyecanlandi
her telden vardiger dizileri bitirince basliyim
mafyalik cokmu dizide peki