eskisiyle yenisiyle bu da benim evim...

bu arada salonunda ki parçalı tablona bayıldım.mutfağında çok güzel ferah.mutfak sandalyelerin de çok güzel:52:salonundaki perdelerde çok asil durmuş.evet bence de oturma odasını değiştirmen gerekli:)çocuk odasına bayıldım.vestiyerde farklı bir tasaraım olmuş:27:

huzur ve mutlulukla güle güle otur canım evin çok şık

bu arada salonunda ki parçalı tablona bayıldım.mutfağında çok güzel ferah.mutfak sandalyelerin de çok güzel:52:salonundaki perdelerde çok asil durmuş.evet bence de oturma odasını değiştirmen gerekli:)çocuk odasına bayıldım.vestiyerde farklı bir tasaraım olmuş:27:

Sağol canım teşekkür ederim.

evin çok güzelmiş maşallah :nazar: Allah ağız tatlılığıyla oturmayı nasip etsin:nazar: Salon halının markasını öğrenebilir miyim :)

Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin evin, eşyaların çok güzel evinin mimarisi ayrı güzel .

evinizin her köşesi güzel ama çocuk odası harika çok sade ve sevimli olmuş

Sağol canım yorumun için, güle güle kullan sen de ..Sitede resmi var mı dekorasyon konusunda bana da fikir olurdu.

neşelinin evine hoşgeldiniz.....diye konu açtım oradan bakabilirsiniz.bu arada koltuklarınızı çok temiz kullamıssınız çok bakımlı benim 3 yıl oldu alalı sizin 5 yılmış ama benimkilerden daha bakımlı.ben ileride yastık kılıflarını değiştirmek istiyorum olur mu acaba bilmiyorum turkuaz tonları olu mu siz hiç düşündünüzmü???????????evim o kadar güzel değil lojman ama yinede yorumlarınzı beklyrm

güle güle otur eskit canım yada hiç eskimesin :) hersey cok uyumlu ve güzel... ama ben toprak tonlarından pek hoşlanmıyorum hele ki salon da ama zevkler tartışılmaz canım

Back
X